標題: 大家好 新人加入 coffee [打印本頁]

作者: Coffee3113    時間: 2017-3-29 13:44     標題: 大家好 新人加入 coffee

大家好…
9 W2 `) Q/ u* u. g我喺一名新手
2 Q5 e, ]. U5 Q9 d3 t2 A6 q% Y昨天無意中發現問題… 經了解後
: j  @) J  ?( C0 W- B原來有好 同道中人 喺度
作者: Coffee3113    時間: 2017-3-29 13:50     標題: 我介紹一下自己

我叫coffee
! }) v& B' T# p: n我細個就喜歡CD- s1 u) j) W9 \9 A& U& e+ H- d
以前買左內衣(非常有要求)就會上14x到穿著 3 H% r- O( G  z, s6 ~3 m- ^
久而久之 個膽大咗( d9 r9 B) t) h5 B5 t
終於買咗之後立即著上身
1 j6 N, n! P3 k* o2 a跟住就會食下下午茶 行下街  A* r5 ~% o  T2 R5 U" a! O
再上14x到…
" Q! }' t9 m8 j1 ?9 k1 f% b) K! Q. F依家喺我老相好多∼ 起碼有十多套0 ?1 ^- T) m3 J( C3 e8 U  c; R
因為每次都會買新的…% Q. B* m, p* J
有機會給大家看看相片… 當然沒有你們咁專業
作者: JessBB    時間: 2017-3-29 16:43

Coffee,妳好!我叫Jess,都係新人呢!
作者: Coffee3113    時間: 2017-3-29 17:57

送給你 小妹第一次分享
作者: Nok2000    時間: 2017-3-29 18:34

Hi... Coffee 我也是新手呢^^,期待妳的靚靓相
作者: LHY    時間: 2017-3-29 20:22

各位姐妹大家好 我叫盈盈
; o' b2 |  I) \9 z都係新手 多多指教
作者: JessBB    時間: 2017-3-30 14:00

Nok2000, 盈盈,妳們好!
作者: LHY    時間: 2017-3-31 17:31

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-30 14:00 發表   
5 s! N4 M, \* W+ {3 o* qNok2000, 盈盈,妳們好!
3 Z. s( O6 L. V+ ~5 l
4 r) a6 O% g% w! {: b3 b2 `Jess姐姐你好喔
1 x+ U) V2 B" ~1 F; c
作者: JessBB    時間: 2017-3-31 17:41

Happy Friday!! 盈盈,今晚有乜節目呢?外邊落緊雨,有冇帶遮呢?
) H) E# j5 H+ d! G5 r% o
5 {. H; I6 ]8 Q& h* e
引用:
原帖由 LHY 於 2017-3-31 17:31 發表   . S% Z. c" w3 K5 E. d) c( z$ L
: A; A7 E9 A% x8 s$ C
) `/ y! R  a: z+ w; x3 f
Jess姐姐你好喔
& b) `& I& @3 @  z1 D& L. u

作者: Coffee3113    時間: 2017-3-31 18:04     標題: 昨天的一事分享

) P, m4 o  i$ ~1 m, j, M  T
完全真實沒有吹水
$ ]) P# H% C. L: F( r& k, X! w昨天晚上和朋友到朗豪坊食飯, 食完之後就一個人行日旺中
, l8 B5 n! g# u; t$ U見到有一間內衣店, 價錢合理又非常之靚
5 d3 s3 {: v. r6 b跟住就買咗一套藍色Bra( 老闆娘問我你咩碼) 內心非常之開心/ ]8 u. A% L# W. K( d8 v
我就當然回答幫人買+ i9 n2 S1 o& Q0 F0 Q6 w

3 z7 ?! P* e, n& e1 U3 s# l' p/ H最開心就係鋪頭近一分鐘就有洗手間
( H4 X2 D" M* F2 v6 g: ?當然立即 穿著上身 都幾舒服幾貼心& P# @4 K5 s8 M7 }6 }
跟住就行去太子搵老相好14x& m& e8 ~. _) z/ ?6 n
以位老相好搵咗好多年… 基本上我每次都會 著內衣上去
) r3 {; `) l: q8 X! ?8 ]所以喺佢度草草埋埋都有十多套3 c! |9 f- ?( Z$ f: c6 z$ w% L
至於點同佢玩… 我就費事講太多 嘿嘿1 T! R; r( \" d4 \7 v' M
有機會我真係好想分享相片… 很喜歡畀你們讚; Q# ~" K2 h! z4 }. I
若果有群組就好…
作者: Coffee3113    時間: 2017-3-31 18:10     標題: 昨天的一事分享

% p8 P' n1 ?7 Z% b+ I完全真實沒有吹水
1 i" `+ f, \$ K- Y9 J3 ]昨天晚上和朋友到朗豪坊食飯, 食完之後就一個人行日旺中) K' H, Z( `/ @" F
見到有一間內衣店, 價錢合理又非常之靚
% T+ X( }4 }/ H/ y1 U# `! \跟住就買咗一套藍色Bra( 老闆娘問我你咩碼) 內心非常之開心
8 j: q+ ?5 e0 u1 x1 j* o( g我就當然回答幫人買5 O5 l" ^( [# r5 P( b
# i+ w8 g0 ~( M! d2 z
最開心就係鋪頭近一分鐘就有洗手間
& E. w; |( d/ ~當然立即 穿著上身 都幾舒服幾貼心2 Z% ]$ ]2 W7 N  a) o
跟住就行去太子搵老相好14x
7 }# }+ P) F& H$ o5 w; L& a以位老相好搵咗好多年… 基本上我每次都會 著內衣上去
! o2 D/ v# y5 c- c3 l' s所以喺佢度草草埋埋都有十多套
4 D' @+ P/ a4 f至於點同佢玩… 我就費事講太多 嘿嘿, I& c6 R' n. A" k; l. j3 R
有機會我真係好想分享相片… 很喜歡畀你們讚) k! H  O3 H4 K1 D. J9 U8 w
若果有群組就好…
作者: LHY    時間: 2017-3-31 18:23

引用:
原帖由 JessBB 於 2017-3-31 17:41 發表   
) s# g2 B! u) e( qHappy Friday!! 盈盈,今晚有乜節目呢?外邊落緊雨,有冇帶遮呢?
, x" {2 _; l& f3 M
2 ?1 Y$ O# G. Z
/ J2 Y, l: S& m( D! I8 {' ~7 O. R7 ~! ~
落雨無周圍去 收工已經安全返左屋企
作者: JessBB    時間: 2017-3-31 18:31

安全回家就好喇!好好休息一下喇!明天要上班嗎?祝妳有一個愉快

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0