標題: 有野想問 [打印本頁]

作者: hkhkkhkkk    時間: 2009-6-15 16:53     標題: 有野想問

想問問絲襪大約幾錢架?) s/ I1 l* Z7 r3 t! D7 D
有幾多種唔同?
# F3 t  t  `' O點分邊種岩夏天,邊種岩冬天?
% v1 @4 f5 x: C9 ^去邊買好D?
/ s8 u# ]1 @& _  u2 `8 ~# eTHX
作者: BSoD    時間: 2009-6-15 18:16

我買開十幾元
$ k$ @5 |; I* N4 J在紅勘黃埔路買的
作者: shinobu    時間: 2009-6-15 19:03

平價:4 V& [$ e" [' A; l+ g
yahoo 賣幾十
% _* l8 ~7 ]3 b; r淘寶賣幾蚊
8 v; y( A/ l) h) x8 K2 n# ~# Y8 Y" G0 g$ o; a+ N4 j3 a% u
貴價:
; O& G! ?' m. r" T) Q  E7 c9 X# Z百貨公司
8 x) ^; u6 A2 h. p
! l$ r) m0 L9 u5 q/ N夏天唔好著厚身既就ok, 唔係熱到jj 皮膚會出水 (汗)
作者: sghk_abcd    時間: 2009-6-15 19:30

買貴一點會好著好多...舒服貼身唔易破
作者: yingkit2008    時間: 2009-6-15 22:47     標題: 回復 1# 的帖子

華潤萬家個d十蚊有找。
作者: wendywong    時間: 2009-6-16 10:09

初初可以去百佳惠康到買. 唔洗怕, 大大方方走去買, 去之前先諗左買咩色. 例如想買黑色, 肉色或者兩者都買曬. 有d絲襪叫做support絲襪, 即係比較貼腳, 彈性比較好. 另外仲要睇size, 如果你over 170, 買既時候要小心d, 一定要睇清楚包裝寫明適合幾高.4 r4 g' s3 \1 d8 X% z* p2 y

Z, E# {, o. N最重要係大大方方, 唔好留響果到太耐. 5 -10分鐘好啦.
作者: hkhkkhkkk    時間: 2009-6-16 17:37

唔該各位
5 r8 }  I4 C% s4 gthank you
作者: sghk_abcd    時間: 2009-6-16 22:09

謝謝分享...
作者: butterflies    時間: 2009-6-17 00:08

絲襪以d來分厚度, 個數越大越厚, 夏天既會簿d, 10~20都可以, 冬天既就會厚好多, 我見過最厚既係600
作者: sghk_abcd    時間: 2009-6-17 21:04

引用:
原帖由 butterflies 於 2009-6-17 00:08 發表
6 G2 P( c6 {, j" T絲襪以d來分厚度, 個數越大越厚, 夏天既會簿d, 10~20都可以, 冬天既就會厚好多, 我見過最厚既係600
5 q; Y1 @, m8 F- H) b/ o. N有600咁厚嗎?
作者: 1677    時間: 2009-6-21 02:33

我見過最厚o既只係200d,
* O2 Q& }5 b- s' G& j已經好似緊身褲咁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0