標題: 想寫下試著絲襪報告 [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2017-4-27 21:40     標題: 想寫下試著絲襪報告

發覺我買左好多唔同牌子絲襪但又未開未著0 j) P. t  R% r8 I- W; [1 c
近掛有D衝動想試下寫一個簡單報告POST上黎俾大定分享2 ~/ F2 K  `5 H& i
主要講幾時買,係邊買,買左幾錢0 A7 W, h8 y: ?- e8 z9 \' R# g
當然有試著後感啦
! ]* p, X, j& h唔知好唔好呢?
作者: PRETTYPETIT    時間: 2017-4-28 00:28

第一個支持
作者: mimi    時間: 2017-4-28 02:44

support X 2
作者: hellohi    時間: 2017-4-28 07:33

當然好喇,要連埋相架
作者: ringo2ph    時間: 2017-4-28 08:39

贊成和支持
作者: mmboy    時間: 2017-4-28 09:08

想寫就寫, 不問太多啦~~~
作者: cdmandytse    時間: 2017-4-28 09:31     標題: 回復 1# 校服收藏者 的帖子

當然好喇,要連埋相架
作者: Nasta13    時間: 2017-4-28 10:51

支持,大家一起分享心得吧!
作者: uniform    時間: 2017-4-28 14:15     標題: 回復 1# 校服收藏者 的帖子

緊係好啦!
作者: 校服收藏者    時間: 2017-4-28 20:31

好啦3 }8 C4 U( y& [! }4 m; p
希望盡快有第一個報告啦
作者: bigpig    時間: 2017-5-8 01:25

good idea..
作者: 校服收藏者    時間: 2017-5-9 20:11

好慘
7 {, U0 i4 @1 N阿媽早兩日掉左我兩袋絲襪同高踭鞋+ s( h0 ^, P( w4 O
仲要係全新
" T4 R' T8 e; X裡面仲有我買左好耐而一直唔捨得開稷黎著既女童返學黑色厚絲襪褲.....
作者: silly1234    時間: 2017-5-10 17:36

出師未捷身先死....
作者: 校服收藏者    時間: 2017-5-19 21:00

仲有好多好多係度
作者: uniform    時間: 2017-5-21 17:47

引用:
原帖由 校服收藏者 於 9-5-2017 20:11 發表   4 Y; j$ k; S6 U
好慘+ N' d0 B: c/ M) R
阿媽早兩日掉左我兩袋絲襪同高踭鞋7 `# p$ U- X/ p, Q% p: w
仲要係全新
8 f+ h$ B# O9 ~# Q  ]5 |! u裡面仲有我買左好耐而一直唔捨得開稷黎著既女童返學黑色厚絲襪褲.....
早就警告過你哋啦!
作者: pantyhosemancc    時間: 2017-5-23 11:31

支持,謝謝經驗分享!
作者: k124575    時間: 2017-6-6 15:21

support
作者: 校服收藏者    時間: 2017-11-27 14:28

已經初步寫左2個
& L- q+ d9 ~- u9 ?+ t但係我想POST第1個係D特別/靚絲襪(因為呢2個價錢我覺得太CHEAP)
, h2 T; f" S1 A' O& l; _以下係我諗到既初步報告資料' p7 r1 F  B( L- l8 p& k
希望大家俾D意見
1 L2 x+ F8 G3 E6 `牌子:
0 f( D& s0 b2 ^9 a$ R顏色:9 R' r; J$ F9 n
款式:
) ?$ i# a/ g& o6 `3 T2 ^+ w; U尺碼:- {( h  ~! I; W
厚度:
6 ^- [& F9 n2 \- D9 s購買日期:$ g( ~7 T& D! S" B; d8 a
購買地點:5 x: t0 w5 m3 H5 N
價錢:; ]/ a! B) F9 M/ l) [
穿著日期:
5 T* ]: F! H5 h- t: |" a穿著時間:% s# @# m4 T) I+ ]- v
透光度:" c( k" @% l1 J0 V' ^, q  C
延伸性:& v$ Q& u' q9 F7 ~
貼身度:
3 Z6 B$ g3 _3 |; X5 E' f推介度:0 x9 C% u6 n: u, P7 q2 C
評語:
作者: 校服收藏者    時間: 2017-11-30 14:15

希望大家俾意見
作者: 校服收藏者    時間: 2017-12-21 20:51

已經有幾個寫好
  |5 {, ^, v2 W  T  }# R大約聖誕節左右可以出街啦
作者: Iamsexymay    時間: 2017-12-26 11:54

支持支持!期待發帖
作者: daydream2    時間: 2018-1-4 12:05

期待報告!~
作者: onethesky    時間: 2019-12-20 12:30

支持啊,穿来试试啊,看看舒服吗

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0