標題: 有冇姊妹中意尾巴肛塞 [打印本頁]

作者: swcharlotte    時間: 2017-7-7 10:32     標題: 有冇姊妹中意尾巴肛塞

呢排好中意睇cd或者女仔插住尾巴肛塞的相,覺得好可愛 有冇姊妹玩過/平時在家都會戴住?
作者: TYCharlotte94    時間: 2017-7-7 11:19

我有一條 插住好痺好正架
作者: jacjac    時間: 2017-7-7 14:25

未試過但想試
作者: AnnieAnnie    時間: 2017-7-7 18:35

試過塞住訓覺,起身乾晒整損左
作者: Tiffanychan930    時間: 2017-7-7 19:20

試過未搽夠潤滑劑,一下入咗去, 痛到成個人痞係地下,對高踭鞋仲斷埋鞋踭tim😔
5 t" E3 e! S+ w! m& {% z# ^7 n7 c3 g; L
不過入咗去之後涼浸浸咁幾舒服㗎 ,係條尾頂住囉,驚坐污糟條尾又有排洗😅
作者: carmen_mina    時間: 2017-7-7 19:56

我一直都想買9 \5 w2 P, x' Y5 _8 |' w* M) r# N
但係TB又話唔畀集運
& Q$ }- A* y# D0 k; P有幾間做得私人保密發貨又得喎(只買過飛機杯肛塞)
作者: marc28592000    時間: 2017-7-7 20:07

一直都想試試看
作者: Minami    時間: 2017-7-7 21:12

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2017-7-7 18:35 發表   
5 q$ j3 }; y+ K9 `試過塞住訓覺,起身乾晒整損左
8 H( J; i* s" y& ~# {咁high都訓到?
作者: sec2x    時間: 2017-7-7 22:37

試過戴住一兩次(但條尾係淘寶貨,個塞同條尾好快分開左)
2 n& }# r+ Z( S7 C9 d8 Q  s' q; @  A7 h8 }7 n5 v+ _6 i
訓就未試過,因為驚整污糟
作者: AnnieAnnie    時間: 2017-7-8 00:02

引用:
原帖由 Minami 於 2017-7-7 21:12 發表   
$ @/ O# ]- I4 H& @/ p5 @6 Y$ G$ G9 x
) y9 f; G) a3 j8 |. E2 Y5 w咁high都訓到?
% ^, p  W& T" O" M4 B6 n! n" E
緊係
作者: Carol0122    時間: 2017-7-8 02:04

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-7-7 10:32 發表   - J8 |4 M- {  _# L7 W
呢排好中意睇cd或者女仔插住尾巴肛塞的相,覺得好可愛 有冇姊妹玩過/平時在家都會戴住?
, b# ]) J7 y% t, C
: D" y4 T4 f' W$ z* M: {8 ^$ g: L" m3 O' f
肛塞其實經常用
  H/ s& S& O6 Z! ?出街或者返工都可以) A. ]8 K) x8 l! C, A1 g7 u
唔容易俾人發現
! n  n8 a* A( s: u5 `% F- B+ d但快感很好
% y; {1 A! ?, L0 k% V尤其周圍行的時候4 ]6 P' A5 h- w( A% A3 E6 J

& f, @. Q4 e" k+ |" ~- y$ w8 v7 N1 u" S, m
配埋高跟鞋就真係正7 D* h, ~) \' q' H, _

M& K2 Q" p* F6 a4 a% ~
引用:
原帖由 carmen_mina 於 2017-7-7 19:56 發表   ; S4 ?; I4 F) a9 ?
我一直都想買- B* n) N: H8 q+ O5 K( p% M4 O
但係TB又話唔畀集運
0 M$ Z& L! H3 b有幾間做得私人保密發貨又得喎(只買過飛機杯肛塞)
! B& y2 }0 r$ u& Q

" r7 _. Y! w2 |" S
" e6 F" {2 `1 K0 |9 h4 m' r1 c其實可以的
# Q" i: J0 @! F, i如果有需要可以PM 我
作者: citty2007    時間: 2017-7-8 07:41

我用緊可泵氣果隻,每晚瞓都塞住及泵脹。當後面被泵脹後,
作者: angelmo2018    時間: 2017-7-10 00:19

應該會好舒服!有機會都想試
作者: samleung3000    時間: 2017-7-10 22:29

係唔係新手都玩到架
作者: vctrtang    時間: 2017-7-29 12:12

當看就覺得痛,不是很好的感覺。
作者: cicilam    時間: 2017-10-19 20:43

會唔會唔衛生?要先搞乾淨大腸?
作者: bonnie95    時間: 2017-10-19 21:38

當然是灌好腸才用! |% v  V& y. f2 Y
用肛塞感覺很好,好飽滿
作者: hahawho    時間: 2017-10-19 23:43

有條尾好得意
作者: bonnie95    時間: 2017-10-27 03:11

玩依種我唔敢用太多ky
, W2 L' \3 ^5 l, I7 i怕整污糟條尾
作者: princess    時間: 2017-10-27 04:27

Want to try!
7 z6 e' \. c5 Z  C' V, G5 jSo excited!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0