標題: 獨自遊泰 [打印本頁]

作者: karen0129lai    時間: 2017-7-12 08:15     標題: 獨自遊泰

阿媽過左嚟湊孫,半年無CD… 所以老婆恩准3/7∼9/7呢幾日“拋妻棄女”獨自一人去泰國自由hea∼
" g8 h# t" k9 `落左機入境後就響機場換左連身長裙同涼鞋先去酒店∼
- h! I, S2 Q, o- Q6 X% n% I" xCheck in 非常順利∼ 日頭去下行街,去下泳池游下水咁∼ 夜晚去下飲野,睇下人妖show咁∼ 好輕鬆咁過左幾日∼夜晚去飲野果陣不停有不同國籍既人走埋嚟撩傾計∼$ }* Q; |/ e. k

, y/ N5 Z& b5 L6 Z[ 本帖最後由 karen0129lai 於 2017-7-12 08:54 編輯 ]
作者: gila    時間: 2017-7-12 08:51

有冇多d相? 睇到你咁靚,我都覺得開心。
作者: bb23jordan23    時間: 2017-7-12 08:57

Very nice!!!
作者: applebaby    時間: 2017-7-12 09:26

姐姐,其實你點睇都係一個女仔。  L7 L* P4 m8 Y; ]) G
你半年無CD,心情點呀?你媽媽有無發現你的女裝?
作者: JoJo1217    時間: 2017-7-12 09:27

羨慕死人了: v; J! Z' j+ |  H
去游水是著三點式嗎?
作者: aliansex    時間: 2017-7-12 09:44

靚靚!天賦黨!
作者: ashleyashley    時間: 2017-7-12 10:38

無cd其實都係女仔樣吧。。。
作者: sasalady    時間: 2017-7-12 11:16

wow~~ you are pretty ar~~ just like a real girl ar~~
作者: angelasky    時間: 2017-7-12 11:18

羨慕死人了
作者: misslady    時間: 2017-7-12 12:26

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-12 08:15 發表   : V0 ^$ T, V; ^
阿媽過左嚟湊孫,半年無CD… 所以老婆恩准3/7∼9/7呢幾日“拋妻棄女”獨自一人去泰國自由hea∼
* x3 J0 c6 i  |& z# f8 z落左機入境後就響機場換左連身長裙同涼鞋先去酒店∼
& L3 Y( n0 p1 K: |0 {% D& W9 k& jCheck in 非常順利∼ 日頭去下行街,去下泳池游下水咁∼ 夜 ...
" m' e( H' a, a& O8 e' t2 ?5 x

# O# c) s( X! v# t8 d7 Wwow.  took picture at the swimming pool.  1 e; F* T% n0 {) T/ Q0 N* `8 y! _
in one-piece or bikini ?
作者: jayjay05385    時間: 2017-7-12 16:26

你!....
% S5 a# y5 h- v" T& N  L+ n4 T+ D真係好靚!
作者: atgatg    時間: 2017-7-12 16:35

唔怪得無見你咁耐係度上水啦
6 `* w7 P9 r' Z" [返返黎幾時先有得再cd呀
作者: fanbellayuki    時間: 2017-7-12 18:24

見到真係羨慕。。。樣又靚身材又好。。。
作者: 346    時間: 2017-7-12 21:14

好耐無見姐姐出現,一出現就放閃
作者: carmen_mina    時間: 2017-7-12 21:14

真難得 ! g: W& Z/ c* O; {$ I1 J6 s
是真髮嗎?
8 n" j0 c" x$ h+ ^$ g2 }不會覺得泰國治安會很差嗎?
作者: angelmo2018    時間: 2017-7-12 22:20

妳就是天然美,無得輸!!!樣子令人心動!!
作者: stephanie.leung    時間: 2017-7-12 22:47     標題: yes, actually she is a real girl

so pretty so nature girl she is
作者: skirt    時間: 2017-7-12 23:01

難得的清閒
9 F0 ]2 q8 J0 n% ^0 N, t( _9 a真係好耐冇見,你樣子依然水靈,十分可人
8 g' m& Y9 ^- E) T# J1 i  }* T好想睇多d你d相
作者: karen0129lai    時間: 2017-7-12 23:05

件泳衣係露背one piece,下面加左條緊緊地既同色褲仔打底,外面綁條絲巾遮一遮,落水先放響池邊∼ 上身加左nubra輕輕做左個微乳既效果∼) j" k( W5 J, e0 y

; w3 K7 Q8 H$ R: ?$ S* u/ j% h* p' Q頭髮係真髮∼ 戴wig游水應該又易穿個wig又唔使要… 泰國治安算係咁,小心就無大問題∼
* t0 N- H9 w  r6 o- @. \; E/ `- Y. {# \& c2 R4 U
樣靚身材好唔敢講啦… 而家多返運動,手腳都粗左… 無辦法,而家德國難民問題嚴重,已有槍牌同訓練要保護自己同屋企人… 唉…
7 T/ Y$ @7 L! C& q& i+ s% D3 e
) J+ J# u( o( {/ |平時西裝出街都有人以為我係TB架… 不過長髮既TB
  i+ v1 H+ O" k' d/ ]: V' Z' b  k. X1 D( k2 A
無CD半年之後既感想係“唔想返屋企…” 不過又想返去見老婆同囡囡 / w* n! W! c( h5 c) A

+ T! U6 p! Z4 W& |, H  P6 c- P1 E媽咪應該會等囡囡一歲生日過左就會同老豆一齊返香港∼ 到時先可以再日日一返到屋企就CD∼
作者: 小薑    時間: 2017-7-12 23:07

完全唔似CD啵
作者: Wing117    時間: 2017-7-13 04:13

唔似cd 似真女生
作者: 校服收藏者    時間: 2017-7-13 19:53

有冇多D相睇呀?
作者: Aruza    時間: 2017-7-13 23:50

自然美的樓主
作者: samleung3000    時間: 2017-7-14 01:19

有老婆體諒真係幸福
作者: xmanxx    時間: 2017-7-14 03:35

令人羨慕,超似女仔,但留長髮平日無問題嗎?
作者: mizuho    時間: 2017-7-17 13:09

響泰國你女裝的話係可以明正言順入女廁
/ \# W+ D. y1 {8 c老外聊你係因為張你當係人妖咋掛......(不過我唔係幾信)
作者: mizuho    時間: 2017-7-17 13:12

仲有karen姐今年幾大???
作者: okok3488    時間: 2017-7-18 01:28

真係天生麗質
作者: 月夜櫻    時間: 2017-7-18 02:07

你真你好令
作者: alexbb    時間: 2017-7-18 11:52

著泳衣曬有痕, 性感
作者: newcder    時間: 2017-7-18 14:01

唔化妝都咁靚,玩晒
作者: karen0129lai    時間: 2017-7-21 13:06

再keep住食同操練就會變肥婆…
- H5 G; ~5 L% A! q1 f8 J2 F
6 @1 b7 u9 _  e5 a! v3 i$ K$ h, I老婆唔係體諒,佢直頭係鍾意我CD∼# G+ M4 y: F9 ?9 j8 m: ^

' m* {: N. J+ k7 n4 R* Y, m) I長髮無問題架∼德國呢邊都見唔少男人長髮,女人skin head∼無華人社會咁多規範∼整齊清潔就得∼加上我做QC唔多使見客∼: L1 c* r) W5 f* F+ s( }) i
7 H) L! ~8 w5 K, t: ]
當我人妖既話…好彩無問我“歐根溝奶”∼  但你唔信咩先?* k' z- w. {  L! o8 b
" q2 I7 M7 @# C% ^7 u$ Z; [( ?
唔係天生麗質啦∼ 有老婆教監督一齊保養護膚叫好少少啦∼其實都係做返平時d人講果d野… 不過護膚品真係要睇護返膚質,用啱先得∼人人唔同要親自試過先知…3 b% y( U! r; \5 K6 ]# f- O( ~

# \: Z/ ^9 S1 S% B& y  ^3 N日燒…
作者: meibb    時間: 2017-7-21 13:23

可以post多D相睇吓就好
作者: mizuho    時間: 2017-7-21 15:49

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-21 13:06 發表   
% D$ s  J9 }  B6 ^1 s' h再keep住食同操練就會變肥婆…
& \" l/ u% F& I$ E, R' v& f
# l. n/ @6 V# h; U# Q老婆唔係體諒,佢直頭係鍾意我CD∼$ [$ p& M" F+ s/ ^$ y  Y
) \( V3 R$ x- j
長髮無問題架∼德國呢邊都見唔少男人長髮,女人skin head∼無華人社會咁多規範∼整齊清潔就得∼加上我做QC唔多使見客∼
9 d, V/ I  B* m6 B
. a3 ?  p4 F; L' m當我人妖既話…好彩 ...
+ }* I5 t$ }* T無可否認
+ x$ J( v' _7 y. U- @0 x清楚自己膚質然後用適合自己的護膚化妝品
* `0 z: ^* H6 i, e效果係完全唔同,兼且慳唔少錢 6 k7 W0 P# Y* O( _6 T# r& O) X6 ^8 q
不過女仔買野都係人云亦云嫁la,哂完錢然後買左堆唔岩自己用ge結果擺哂響屋企做裝飾
作者: Carol0122    時間: 2017-7-25 11:49

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-7-12 08:15 發表   1 x2 @6 o; \  u0 R3 w0 `! D
7 H# U$ P" x+ S9 N! g6 a+ r+ N4 f$ Z落左機入境後就響機場換左連身長裙同涼鞋先去酒店∼
, I/ \, G1 b" v" {Check in 非常順利∼ 日頭去下行街,去下泳池游下水咁∼ 夜 ...
$ o5 @7 s- R1 x

, g% L. y% r. f- {2 n一,真係好羨慕可以自己去旅行
, f) M- ]. b; s7 B% b6 L) W5 a& D二、真係好靚
8 l! N+ `7 y( N6 P' S三、CD 旅行是很多人的夢想
/ ]/ g4 H, Z( T$ `& I' g" l+ m- d3 w
在港,很多人有著不同的原因、工作、家庭………
6 M# u+ j3 X- H) TCD 旅行做返自己8 g( P' p3 W/ D5 t
感覺好好
作者: 可怡妹    時間: 2017-7-25 19:58

好靚女呀 可唔可以貼下全身丫!
作者: 可怡妹    時間: 2017-7-25 19:59

好靚女呀 可唔可以貼下全身丫!
作者: cicilam    時間: 2017-9-19 22:50

真係完全唔覺得你系CD,好犀利喔
作者: miki1314    時間: 2017-9-29 23:56

是女孩子吧~
作者: zzy20775948    時間: 2017-10-1 15:47

好厲害呀  想睇多d圖

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0