標題: 交友配對平台 [打印本頁]

作者: lonelyreader    時間: 2017-7-23 10:24     標題: 交友配對平台

作者: carmen_mina    時間: 2017-7-23 10:46

這裡的SIZE限制>117.幾KB就放唔到上嚟,其實放入電腦縮細張相都得
作者: mecy    時間: 2017-7-23 11:45

我有興趣想要一個手機平台
作者: josephine0086    時間: 2017-7-23 17:37

如果有一個咁既平台都幾好呢.
作者: lonelyreader    時間: 2017-7-29 21:08

作者: angel0317    時間: 2018-5-7 09:27

所以…會有一個(戀之天地)的app?
作者: lonelyreader    時間: 2019-3-28 19:49     標題: 回復 6# angel0317 的帖子

作者: cdalike    時間: 2019-9-17 18:53

大家可以試試這個戀戀手機版% g- c7 n9 ]+ o- r  H# N" Q3 `8 \  l
https:// hkcd.space  t; w; ~. W5 f& L8 v$ N  [4 i( N, p
不過未有配對功能。視乎反應再加吧∼
作者: hksouth    時間: 2019-9-17 19:32

依家呢度交友十居其九都係約炮
7 e! ]) J5 ^! l6 |! N未來你的平台可唔可以將約炮同非約炮分成2個類別,等人地可以揀( `' W/ X9 A6 G8 [
約炮就寫明約炮,無寫即係唔約可以filter走自己唔想要的類別
作者: cdalike    時間: 2019-9-18 00:01

引用:
原帖由 hksouth 於 2019-9-17 19:32 發表   - ?5 f* b% e. g" C. r, I
依家呢度交友十居其九都係約炮& W& y" |$ m9 S0 P0 E6 {2 j
未來你的平台可唔可以將約炮同非約炮分成2個類別,等人地可以揀% Y" N% L9 T9 {& I$ A
約炮就寫明約炮,無寫即係唔約可以filter走自己唔想要的類別
7 U: _- h, X. s" R* ?  `2 r+ n會加個人的 keyword 黑名單/白名單。7 y6 @3 M9 D( x8 I
但想約炮的人未必會自律用相關 keyword,所以可能會加共編的用戶黑名單/白名單。
6 X1 {" W: x9 V4 h, p. r/ m6 ^, s
這個問題不易解決,可以繼續討論。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0