標題: ????? ????? [打印本頁]

作者: youzen    時間: 2017-10-7 01:42     標題: ????? ?????

????? ?????
& p& a$ T$ L3 M6 h$ H* o. i
4 S4 f, b7 W; x# ^[ 本帖最後由 youzen 於 2021-10-14 17:12 編輯 ]
作者: samleung3000    時間: 2017-10-7 01:48

有冇圖呀??
作者: youzen    時間: 2017-10-7 02:01     標題: 回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link
作者: isuzu4.3    時間: 2017-10-7 08:46

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺
作者: kdkid    時間: 2017-10-7 10:30

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾
作者: willy    時間: 2017-10-7 12:17

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.  O5 L! E6 z3 I) a4 d
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過
作者: cicilam    時間: 2017-10-7 12:50     標題: 回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
作者: banana0525    時間: 2017-10-8 00:32

樂爾雅果隻靚D
作者: manholai223    時間: 2017-10-8 00:43

出汗會唔會唔舒服?
作者: youzen    時間: 2017-10-8 00:55     標題: 回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我
作者: youzen    時間: 2017-10-8 01:08

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
8 I2 i/ Y: d3 e) y+ h$ n: p
1 n1 s7 ~& V5 \- _  E# `0 ~回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
8 \  V( H4 ~2 ]- N$ l
4 s6 u3 }9 _# L1 Y8 C5 ?回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係2 g: \: j7 ?5 \; v# O
- u# @3 v6 c) j7 H, [4 f  T
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇
. Y3 b# f5 d" q1 F( q9 v: o8 q( ~9 E: X0 \$ C
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題
! u8 U6 s- m8 @4 G: P& R
; u1 q9 |& S8 w7 x5 S3 h[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:13 編輯 ]
作者: youzen    時間: 2017-10-8 01:15

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享% I2 ?/ r1 F5 z: P( n# K
9 P1 L7 `( n0 J5 s  ^8 ~- _# S; b
補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
, R* H$ E  {, I
8 F5 \9 D0 b  G' s' O[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]
作者: willy    時間: 2017-10-8 19:32

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
; ?! J# X8 s1 C樂爾雅果隻靚D
+ z" _  c! Z; O! m1 @1 J

) b, p/ y7 R  {, V; r1 m1 c# {樂而雅好似未見過有得買......
作者: lazygigi    時間: 2017-10-12 23:47

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   
) ^2 Q0 k0 x$ U: T6 B. I$ U, r
4 E8 k: m9 X: u" v8 R- c; b2 a5 N; I7 P
樂而雅好似未見過有得買......
8 |' r7 g5 m- ?4 ]8 {! l
2 H/ {% a% z# Q1 z. i淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
作者: willy    時間: 2017-10-13 20:51

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   " X. z$ z  G& `) ~7 o
4 P% k6 U' j* F- W( e( I3 F
, }$ x$ k/ o: Z( @2 H$ o8 D- V: p
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
8 ~( M% @9 u" Q5 x' N- d
' y- k7 s9 J& o- C2 I% s想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
作者: wammaw    時間: 2017-10-13 22:59

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   
6 l4 n) m/ \5 f( S& P回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
. e; L1 I+ a$ M. P: j! o6 E# ?/ W8 Z, T0 B. _9 I
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面( `0 ?9 T" D, Z" [. W

; g* G+ V' x; n, r! E回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
2 [/ K0 b1 z& C, L) @
: p" u. t% U8 I' [* m& }
前後調轉著就啱位
作者: youzen    時間: 2017-10-14 17:10

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   
+ [$ N* e" s2 ^( l! {& O& A( O- ^/ a; O; K
# n2 S2 I" C7 l1 B8 m- D
前後調轉著就啱位
' v1 @+ I2 a9 N' g4 d# e( f5 j
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
3 d7 I% G$ K6 `6 c' z* z& k1 }7 h$ c" R, ?4 ^
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
作者: wammaw    時間: 2017-10-14 17:24

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   % V) U) y# V* a9 ~" G3 x# q
# a0 G8 h: c4 v0 e; r0 n$ [( Y( }
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
" l$ S' q# C# V  I, B/ X) L: M2 B$ S4 t, T4 p- y3 N- B3 R- E4 Z1 D
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
' F8 g/ A8 ?" K8 D

# n) n# |( P' W6 F當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下
作者: lazygigi    時間: 2017-10-16 00:56

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
6 a0 ^8 ^) f9 m; r" `4 }
& Y  ^. w4 Q# V# P/ j5 l
$ l  k; m* B2 d想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
$ \5 b1 Q" n' V9 H. h) n, J6 q: H# ?
剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了
作者: 看不到的柔軟    時間: 2017-11-7 22:45

厡來有呢種產品, 遲下買來試試
作者: weisang1231    時間: 2018-8-19 20:29

真的好用嗎?買來試試看

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0