標題: 我係CD..我叫macy想識成熟直叔叔 [打印本頁]

作者: beautylegcd    時間: 2017-11-8 22:18     標題: 我係CD..我叫macy想識成熟直叔叔

我好想搵直叔叔..抱下我陪下我夜晚飲酒聊天.& Q9 X% _) x% j% Y! j+ ]5 n
唔知有冇呢..可以wechat我..等你的回覆... " v, t4 V3 S0 _, N% d  c  C' a
wechat  (beautylegcd)
作者: Cyrusboy    時間: 2017-11-8 22:32

add 咗你啦
作者: adam5354    時間: 2017-11-8 22:32

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2017-11-8 22:18 發表   
" e8 g8 D- k7 T% ?# \2 t1 d我好想搵直叔叔..抱下我陪下我夜晚飲酒聊天.
7 B: R" i" Y' v  |' Q唔知有冇呢..可以wechat我..等你的回覆...
* k( Z) l$ j$ P/ s- j" ~# |wechat  (beautylegcd)
% ~0 t8 y0 k. ?' X只會夜晚飲酒聊天一定沒有 ! F; t1 ~  B3 @( U- I
吃免費餐愛愛就有還要包地方
作者: skyhose    時間: 2017-11-9 06:24

agreed 4 x6 j/ S/ ^& P

. P0 X9 J* q! Z5 N! ?- X, Q2 j
引用:
原帖由 adam5354 於 8-11-2017 22:32 發表   
$ N- _5 H8 I7 b- ?$ R" q% N( {' P- j9 v" O9 I
只會夜晚飲酒聊天一定沒有
- T# P, I' f6 Z( G; N# _$ d& z吃免費餐愛愛就有還要包地方
3 S- {8 }3 D5 R, U) O

作者: Algol    時間: 2017-11-9 09:33

飲完酒淨係攬攬抱抱,又冇手多多甚至乎冇下文嘅男人,應該唔存在喺呢個世界 除非你零吸引力到一個點吧
作者: cd2017    時間: 2017-11-9 12:06

咁索
作者: cindyhk    時間: 2017-11-9 21:41

如果零吸引力又點會同樓主攬攬抱抱呢?
引用:
原帖由 Algol 於 9-11-2017 09:33 發表   
% X9 q# S9 E0 ~! T9 t飲完酒淨係攬攬抱抱,又冇手多多甚至乎冇下文嘅男人,應該唔存在喺呢個世界 除非你零吸引力到一個點吧

作者: kwt    時間: 2017-11-10 09:26     標題: good

是否要鐘點費呢?
作者: chandaiming    時間: 2017-11-10 10:41

免費先至係最貴!
作者: cicilam    時間: 2017-11-11 08:52     標題: 回復 4# skyhose 的帖子

好同意咯,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0