標題: 女朋友批准咗 [打印本頁]

作者: crazboy246    時間: 2017-12-4 10:34     標題: 女朋友批准咗

同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾
) u) T7 y! _6 z( a* M1 I9 a6 X% [) ]6 r3 ?/ w
最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦
9 K, g8 _4 X" N5 x9 P# O7 e
5 K0 T- i, F* g之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under,之後我就話不如買多幾條一齊著,著完之後覺得比男裝舒服 ,跟住佢批准左
) O$ R8 P6 r% P* t3 e0 E2 {5 r8 p& f. x3 T# }8 A1 c% j
跟住佢又比我用佢嘅護墊,話怕我去完廁所會整污糟佢d under3 Y" K9 ]2 [5 N8 \  Q* d/ q$ i- y5 p8 w
5 g0 K& A9 x8 G/ E$ I. E
用咗一排我就話我想用m巾多d,因為護墊太細,用得唔舒服,佢都話可以9 X* T8 d) U% |" T  _: t4 I
: l! N2 h# t0 Y& m% @
所以而家可以光明正大咁用喇
作者: theanswer4james    時間: 2017-12-4 10:37

good that your gf understand ~~
作者: cyw    時間: 2017-12-4 11:19

Congratulation!
作者: idashe    時間: 2017-12-4 11:25

恭喜晒!下次可能到bra
作者: CrossX    時間: 2017-12-4 12:10

咁咪好囉, 有另一半支持CD 都冇壓力了
作者: yoyochan    時間: 2017-12-4 12:25

敬喜你! 有好好女友。
作者: bestek2    時間: 2017-12-4 12:56

恭喜姐妹有個好女友!!
作者: KR7723    時間: 2017-12-4 14:00

最終一日大家著女裝做愛
作者: Carol0122    時間: 2017-12-4 16:34

得到另一半的接納經已不容易; N4 ]' H' P: A: E' n# r
恭喜你
+ d* ]9 w7 n) R  _) g$ x! z! R而且仲要得到她的支持6 y* W' _! _& s* f0 Y. Q
更恭喜你
作者: angelasky    時間: 2017-12-4 16:41

恭喜晒!!!下次可能到bra
作者: misslady    時間: 2017-12-4 17:17

有甚麼原因,或表現,她想看你著女底底的?( M5 f+ y- N. c& w. p

]# ]. y4 N' Z2 h姊姊文中冇提及。
作者: crazboy246    時間: 2017-12-4 18:28     標題: 回復 11# misslady 的帖子

本身做愛個陣都會不停搵野試, 有一次我玩玩
作者: ladycici    時間: 2017-12-4 18:52

恭喜妳啦,找到個開通的女朋友
作者: joey221    時間: 2017-12-4 19:32     標題: 回復 1# crazboy246 的帖子

幸福呀,女友認同伱
作者: gila    時間: 2017-12-4 23:37

俾得你著under, 咁係咪著絲襪都冇難度呢?
作者: misslady    時間: 2017-12-4 23:41

引用:
原帖由 gila 於 2017-12-4 23:37 發表   
% s: M( h- k2 ~% s9 A! h俾得你著under, 咁係咪著絲襪都冇難度呢?
9 v" |" s; D: ^1 P- g: _
' X+ f% s* @# X1 w0 v" Z- [底底 -> 著 brabra -> 著裙裙 , 再化妝。  wow
作者: misslady    時間: 2017-12-4 23:42

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 18:28 發表   
9 |6 t; W6 E. b) @+ I( H本身做愛個陣都會不停搵野試, 有一次我玩玩
3 l' x4 _8 e- [$ Q' u# \8 b

5 z' t9 i( h- s0 i9 r! j8 x' l嘗試可以成功的例子。
作者: ckchan4000    時間: 2017-12-5 08:54

無圖無真相。
作者: sasalady    時間: 2017-12-5 17:24

nice~~ you are so lucky~~ i want to wear too~~
作者: 44533678    時間: 2017-12-5 21:25

恭喜你有個咁樣的女朋友!
作者: mimimihk    時間: 2017-12-5 22:55

真心恭喜你
作者: brabrabra    時間: 2017-12-5 23:21

恭喜恭喜
作者: gloriacute    時間: 2017-12-7 23:44

咁你鍾意做愛多D, 還是自己玩底底多一D呢?   二選一!
作者: YuiKeung    時間: 2017-12-21 16:13

真心恭喜樓主
作者: qqwe11    時間: 2017-12-25 04:03

底底都可以 BRA應該不是問題了吧
作者: Marie0749    時間: 2017-12-25 19:26

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-4 23:41 發表   
' g0 l: q4 g8 u0 P7 l' t% N3 \. ~2 r3 \+ R
. ^6 f+ Z& w' l
底底 -> 著 brabra -> 著裙裙 , 再化妝。  wow
1 ?" b, g! f! c- ]/ r  h
絲襪,高跟,假髮,两姊妹一齊出街,去女先去到嘅地方
作者: annachan    時間: 2017-12-25 21:40

You're lucky enough…
作者: misslady    時間: 2017-12-25 23:22

引用:
原帖由 Marie0749 於 2017-12-25 19:26 發表   
8 v( b( n! f, Z
( \* z, Y$ L* o絲襪,高跟,假髮,两姊妹一齊出街,去女先去到嘅地方
7 V/ l+ }; e/ }0 n' r

) ^- S1 c8 O# i& x: ?  f- Z* D已經可以 cd 岀街了。
( W: v, Z4 {) u2 x太好了。
作者: TommyYuen    時間: 2017-12-30 19:36

你就好啦我都好想呀
作者: wl0023690124    時間: 2017-12-31 21:20

恭喜⋯⋯⋯⋯⋯⋯
作者: fflhw88    時間: 2017-12-31 23:19

so des nei ... ...
作者: daydream2    時間: 2018-1-4 12:07

你太幸福了
作者: dennispri    時間: 2018-1-4 15:48

要搵到咁開明既女朋友真係好難
6 f" N8 k# D+ n9 i我都想光明正大咁著, w, R5 O8 K/ P* a

- Q# ?9 y  B+ U4 j& r[ 本帖最後由 dennispri 於 2018-1-4 15:51 編輯 ]
作者: q2g3    時間: 2018-1-8 15:06

你女友尺度很大 這是真愛啊 恭喜啊!好好珍惜
作者: hk128m    時間: 2018-1-13 22:15

恭喜樓主,下次可以試下,叫你女朋友著條底底貼m巾同你去行街睇戲,然後去開房,叫你女朋友即時除左條底底連m巾比你著住同佢做愛
作者: chowman11    時間: 2018-1-31 15:52

我都希望能夠有這樣的女友,我每次都要偷偷摸摸
作者: loklok0209    時間: 2018-2-7 14:50

我都想有一個咁既女朋友
作者: password    時間: 2018-7-12 19:30

有女朋友已經好難得,仲要咁體諒,樓主要好好珍惜呀
作者: michaelyip    時間: 2018-10-3 05:10

有體諒女朋友好難得
作者: uvwxyz1    時間: 2018-10-3 09:53

恭喜楼主有这样一个好女友
作者: kellylis    時間: 2018-10-3 10:03

你真幸運!
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-3 10:24

引用:
原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   
1 C4 q2 L& k% k0 [3 p% W同而家嘅女朋友都已經拍咗拖幾年,佢唔知我鐘意著女裝底底同用m 巾7 f$ Y+ u/ B% E5 J" a2 K3 `

: u: K# d+ A+ ^0 u2 C3 G' m最近女朋友話原來一直都想睇我著吓佢嘅under,我當然話可以啦
; O, e! E5 c& t  L5 T
$ D5 k  S( |, I8 K5 f7 b之後著左一排女朋友都習慣我著佢嘅under, ...
+ s1 Q9 i2 J. H
女友好醒,用呢樣野綁實你,睇你仲走去邊
作者: misslady    時間: 2018-10-3 17:01

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表   
7 g, O, R  Q3 B( J7 b$ A/ I" e/ M1 K6 Z
3 v; T. g: W6 Z9 w% T

, q. `2 c& d  @0 M9 F8 C  I2 v# f- _  Z, x, _5 u1 i
有冇,也著了 bra ?; b; n2 L4 F8 t

# a' D+ q, T  y+ l6 t, K! b[ 本帖最後由 misslady 於 2018-10-3 19:23 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2018-10-3 18:17

[quote]原帖由 crazboy246 於 2017-12-4 10:34 發表   9 Q' V" j  T+ A2 l
同而家
作者: misslady    時間: 2018-10-3 19:31

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2018-10-3 10:24 發表     x9 t- x8 ]. z2 \' r% z
5 e& f6 ^4 W5 \  K1 Y
2 _/ l5 B0 z0 Y( c6 U# Q6 P) B, g1 R+ D2 n! y5 y
好就鐘意,
* Y2 o# S1 T( e0 v* `" ^吾好,就是 借口。
作者: joey221    時間: 2018-10-3 19:35

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-3 19:31 發表   - }2 d, g7 Z2 c5 P% v
9 c" Z2 E  i" z( o" y
1 z$ p4 T+ _/ O) P$ N
好就鐘意,
3 _" c. a) K' Q. R吾好,就是 借口。
, S& t, u2 m6 q- W! o- n

3 S- A/ v' l" x) o8 E真的幸福呀
作者: dennispri    時間: 2018-10-5 17:23

好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一齊。
作者: web88    時間: 2018-10-5 19:25

恭喜你搵到咁好既女朋友!
作者: misslady    時間: 2018-10-5 19:34

引用:
原帖由 dennispri 於 2018-10-5 17:23 發表   
/ f; V- U+ `/ `/ ^& R  t好羨慕樓主,我會想女朋友一直將自己變身,開始試下帶bra,跟住開始除去體毛,進一步,放假日日要著絲襪。之後,要學化妝,帶假髮,做一個完整既女性。最後,行為舉指都要學,例如坐低去廁所,同女朋友以姊妹既型式一 ...
; c. Y$ q) [* `& |* u- w
" p1 c+ l+ ]$ V# k7 [3 F
祝,早日達到。
作者: dennispri    時間: 2018-10-5 21:46

引用:
原帖由 misslady 於 2018-10-5 19:34 發表   
( N) I) f$ n( m' k& Q! [
8 K% w  v+ P; a2 r
9 k# x/ J8 ]9 b0 T7 C  X祝,早日達到。
' j& g/ q  ?+ S; U6 j5 C) o( u

2 L+ w( Q/ r& d好希望,但真係機會好微2 ~7 m4 p; [$ t7 V5 L
呢排睇左D 點去做女仔既AV, 真係好興奮, 發現原來自己係想做女性4 o. K' d4 ]! S! S, L8 K
玩後面竟然有高潮$ R6 M& h1 n* f9 Q1 n
5 V+ H8 ~8 V1 Z# J; j& h. W4 ]2 t
作者: mandycheung520    時間: 2018-10-6 00:55

恭喜你搵到一個咁好
作者: gila    時間: 2018-10-6 10:24

好似再冇update. 唔知近來有咩新突破?
作者: Hihibaby    時間: 2018-10-6 13:20     標題: 回復 52# gila 的帖子

我覺得係以後過住幸福快樂ge 生活。 lol

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0