標題: 第一次買絲襪 [打印本頁]

作者: delhang    時間: 2009-6-28 18:58     標題: 第一次買絲襪

小弟今日胆粗粗第一次去買絲襪呀, 一對黑色一對肉色, 買之前好緊張呀, 我話係買俾我女友, 個老闆娘仲好好人咁幫我簡埋, 買完之後......好鬼死開心呀!!!!!!
作者: ra001    時間: 2009-6-28 19:10

樓主在那裡購買的?
% f% V1 V5 _3 x1 e0 L: o有興趣想看妳的戰利品...
. |( g; i1 O' W( J0 N$ I! z5 N謝謝
作者: delhang    時間: 2009-6-28 19:58

小弟响女人街買架, 牌子係 Fitlady, 雖然小弟已經做緊嘢, 但因為小弟响屋企嘅財政唔係獨立, 唔可以買啲貴嘅靚絲(媽咪會發現) , 所以今次好難先至買倒架!!!
作者: 楊乃武    時間: 2009-6-28 20:13

恭喜哂樓主成功踏出了人生的重要一步 + M5 D# i/ x+ _5 p$ i8 ^& X0 R5 S
有無圖片可以分享一下呢?
作者: delhang    時間: 2009-6-28 20:24

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-6-28 20:13 發表 , c2 e3 G' @6 Y' j% h: N
恭喜哂樓主成功踏出了人生的重要一步
& S6 M; q. J. j8 u4 Y有無圖片可以分享一下呢?
5 a' k( @  p: b3 X: E/ I
, y, H" E* n) ?/ {0 P4 m
多謝妳嘅恭喜! 咁重要嘅一步小弟遲啲一定會影低佢留念 不過, 唉, 小弟平日放工放假嘅時間我阿媽都會响屋企...... 其實小弟真係得好少機會有得著絲襪, 更加唔好話著得靚靚影返輯靚相......(同埋點post相上嚟架??) 不過點都好, 有機會的話一定會post 上嚟同各位姐妹分享小弟嘅喜悅!!!
作者: yingkit2008    時間: 2009-6-28 21:41     標題: 回復 2# 的帖子

我都想睇d戰利品啊!
作者: butterflies    時間: 2009-6-28 22:07

趁係廁所沖涼時最唔覺
作者: shinobu    時間: 2009-6-28 22:16

恭喜樓主.....希望你將來可以自由自在咁買你想要既野1 r2 b9 T% ~8 ~
仲有.... 我地都好希望睇下你D 戰利品架... 可以既話, POST 出黎啦
作者: delhang    時間: 2009-6-28 23:20

但係其實點 post 相架??
作者: 1677    時間: 2009-6-29 01:11

引用:
原帖由 delhang 於 2009-6-28 19:58 發表
$ `% u) I) E8 J% c......唔可以買啲貴嘅靚絲(媽咪會發現) , 所以今次好難先至買倒架!!!
* i. q3 l# U( Y% [$ c3 [  P
% I# Y  C3 }( @" W1 b
我唔明喎!1 V5 y5 i" [! O
買對絲襪靚唔靚,同被亞媽發現冇關係喎!
作者: kammykk    時間: 2009-6-29 06:09

快D POST相出黎睇下啦
7 A4 u- J3 n. {& u1 u如果有埋你著出黎既相仲好呀.  V8 y/ a6 F( G' ^" P, N$ C
加油!
作者: vctrtang    時間: 2009-6-29 08:22

要买丝袜就勇敢买
. r; r2 i+ M, f! d8 g  E你又不是偷也不是抢. N' E5 ?) N. a) G
怕什么。
作者: zhaohuanshi    時間: 2009-6-29 10:18

没有图片啊,骗人的吧
作者: gourment    時間: 2009-6-29 19:43

加油呀!!' Z, ?( ]& @$ l  i
你一定得架!!
作者: iloveskyline    時間: 2009-7-1 00:54

我都想睇
) Z$ Q  N. q# l7 v快D post
作者: delhang    時間: 2009-7-1 20:12

引用:
原帖由 1677 於 2009-6-29 01:11 發表 / a; S/ c* v. E2 H+ l
6 Z2 Q5 x# L6 @/ R$ G- r
# v* N  n6 I% l2 K- f! G
我唔明喎!
" H5 l* U( }+ E2 U8 {+ Q: u買對絲襪靚唔靚,同被亞媽發現冇關係喎!
1 ]) N3 e, W) o3 h6 o0 ]9 L5 I; _6 t: z" M! y9 i! F( _
可能各位姐妹唔信...... 因為我媽咪每日都會幫我添錢入銀包, 所以如果我買啲貴絲, 我好難解釋我用咗咁多錢去邊架......另外, 我試咗對新絲呀! 好滿意呀! 原本想同各位姐妹分享吓! 但係論壇話我文件容量太大, 上載唔倒, 點算?
作者: pk108    時間: 2009-7-4 21:59

So Brave ar brother
作者: 13dtcl    時間: 2009-7-5 19:30

果然夠勇氣....
3 D0 o8 ~+ f' _0 u1 e% V' k! O' x" [7 o( v% G5 R# e1 d
我宜家都只係夠膽係收銀處無人排隊既情況下係屈人寺買
) K% `1 O8 `+ O5 A2 w+ P始終唔駛同店員有好多溝通. D( F/ ?+ c# N

! G* }) y4 j8 ]. b3 f不過我想遲 D 試下係街舖買彩絲
作者: 楊乃武    時間: 2009-7-7 16:27

引用:
原帖由 delhang 於 2009-7-1 20:12 發表 . H/ P9 V6 w3 @2 M4 ]$ j

* D5 M4 W$ s4 E  m# M" {5 b6 L5 f* M$ @% H3 B4 V# Q
可能各位姐妹唔信...... 因為我媽咪每日都會幫我添錢入銀包, 所以如果我買啲貴絲, 我好難解釋我用咗咁多錢去邊架......另外, 我試咗對新絲呀! 好滿意呀! 原本想同各位姐妹分享吓! 但係論 ...
5 a8 F1 O1 }  T2 {' m1 m% a6 u
=================================================================================================/ p# P* \8 b  Z0 v3 c* D

# d; a8 h! A7 f% U用外連既貼圖相簿或者將圖片壓縮
作者: blue173123    時間: 2009-9-28 21:45

恭喜恭喜!買得第一次好快有好多次喇...haha
作者: mmchen    時間: 2009-9-29 14:03

It's not a big problem to buy stockings.
作者: uuu919    時間: 2009-11-25 16:22

作者: angel    時間: 2009-11-25 16:48

Fitlady 唔錯!! 平靚正!! 小妹經常著
作者: dadawin    時間: 2009-11-28 17:05

其實惠康黑絲都ok,平而且都幾透,可以一試
作者: 1112211122    時間: 2009-11-28 19:06

C物姐好2下bra果d就 . .
作者: sucker1965    時間: 2009-12-30 21:07

Once you try, you will enjoy the feeling of wearing pantyhose. A lot of affordable pantyhose in supermarket, provided you are not too tall or big. Easily buy one when you buy others and no one care!
作者: leeon    時間: 2010-2-6 05:40

引用:
原帖由 delhang 於 2009-7-1 20:12 發表   
  @2 T0 v# M) ~* v/ q0 e" m
! V& d% H* Q. u+ x5 n- Y0 K3 H" l# S$ a
可能各位姐妹唔信...... 因為我媽咪每日都會幫我添錢入銀包, 所以如果我買啲貴絲, 我好難解釋我用咗咁多錢去邊架......另外, 我試咗對新絲呀! 好滿意呀! 原本想同各位姐妹分享吓! 但係論 ...
, x6 C" R6 P% a$ I咁大個人,你講乜都得存啦~  出街、食飯、打機、坐車。樣樣任你講!
作者: kk012003    時間: 2010-2-15 17:06

引用:
原帖由 1112211122 於 2009-11-28 19:06 發表   
+ ]  m: u5 W* H( e/ A& o% UC物姐好2下bra果d就 . .
9 o) C  g/ x, |2 y; G' ~  H; V$ A$ G/ g- q; r3 A% X. ]! k: n& ~) q
3 W) j. ]' ^, g
bra 個d 真係好難入到手= =
作者: CECI    時間: 2010-3-1 03:09

買買O下就習慣Gala! 恭喜你能夠衝破心理關口!
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-6-17 21:36

阿媽喺屋企都吾係著吾到的,可以穿長睡褲加短襪遮住,或者等家人睡覺後再穿。(冬天可用被遮蓋)
作者: MICHE    時間: 2010-6-19 08:31

我會上網bid的,無膽....
作者: 校服收藏者    時間: 2010-7-3 10:38

我有好多都係bid返黎
0 q1 H2 }$ n' H. p亦有出街買
/ K! |0 d9 [% R: \* W我買個時都冇點出過聲! u4 V- a" z1 j  Q
都係自己揀心水絲襪
: E. I! d, q8 R. s) Z佢地當我買俾朋友" j0 J) {* J- ^- m& ]4 Y9 D0 N; w7 ^
俾完錢就走
作者: kenny232    時間: 2010-7-11 12:44

我就唔夠膽.....
作者: Terry220022    時間: 2010-7-11 17:50

希望你早日可以隨心所慾咁買鍾意嘅嘢啦~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0