標題: 吊帶絲襪? [打印本頁]

作者: gomer    時間: 2017-12-13 10:06     標題: 吊帶絲襪?

會唔會吊帶絲襪會好過傳統款的, 起碼要去廁所都方面D?
作者: adam5354    時間: 2017-12-13 10:16

唔覺~吊帶冇乜安全感!
作者: 明君    時間: 2017-12-13 10:34

可是穿搭不容易
作者: gomer    時間: 2017-12-13 10:34

唔通傳統款個D襪褲會好D? 其實絲襪有無話點樣先合身? 襪頭要高過條腰?
作者: cc21    時間: 2017-12-13 10:42

different feeling
作者: cd2017    時間: 2017-12-13 11:09

冇咁容易松
作者: misslady    時間: 2017-12-13 12:28

try try the garter belt.  then u must love it.
作者: joey221    時間: 2017-12-13 19:39     標題: 回復 1# gomer 的帖子

小妹穿上絲襪, 自撫己有快感
作者: fiona    時間: 2017-12-17 18:24

吊帶絲襪就是性感
作者: Iamsexymay    時間: 2017-12-26 11:55

吊帶絲襪好呀,又方便又性感
作者: HKReindeer    時間: 2018-1-6 00:59

我覺得睇下邊D囉!9 @" w0 z1 s3 y% G; ^! o( @, w" S

0 M  v3 f& ^  G3 g# K又唔一定吊帶絲襪係唔好既,當然傳統絲襪又傳統絲襪好,吊帶絲襪又吊帶絲襪好,
8 v) X' s  J+ o& U* N9 o2 k5 V9 N
唔理係吊帶定唔係吊帶都好,我著開D絲襪都係見唔到D肉既絲襪比較好
  f2 Y9 `7 V+ M: f1 U' K; C0 a: O. _9 z& {8 j
即係:我偏向鐘意厚身少少D絲襪,例如:50D、60D果類
- X8 p6 r( Z. X, X* L! x5 |
- f" y* v0 h2 d6 R: t9 O# g6 X9 h不過如果你地問我點選擇好,我會選擇傳統絲襪多過吊帶絲襪,有幾點原因
9 A, f; G% p, l3 N& c3 {+ _" ?, q9 n/ Q. j
(1) 傳統絲襪冇咁多野煩,一著上身就係" u. T$ l# m: w0 z
, |% P; p' Y6 \
(2) 傳統絲襪可以間接修長美腿,令睇落去會帶有性感
$ X& L: I8 U. A8 C# P. b" v2 B
2 s0 \8 m+ R: W3 y3 P: x0 l(3) 襪頭要高過條腰認為有種....類似安全感之類2 z9 @7 e2 x  u! A! q# H
7 D" G" f2 \2 A& u% I: z" K
最後每位喜愛絲襪都唔一樣,而且我說的大部份都係自己既意見而已
作者: goodye41    時間: 2018-12-26 21:29

引用:
原帖由 gomer 於 2017-12-13 10:06 發表   
9 O5 h8 n5 f8 O( Z9 H6 z會唔會吊帶絲襪會好過傳統款的, 起碼要去廁所都方面D?
/ Q" C; `# z* ^3 l
吊帶絲襪方便一點

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0