標題: 吊帶絲襪? [打印本頁]

作者: gomer    時間: 2017-12-13 10:06     標題: 吊帶絲襪?

會唔會吊帶絲襪會好過傳統款的, 起碼要去廁所都方面D?
作者: adam5354    時間: 2017-12-13 10:16

唔覺~吊帶冇乜安全感!
作者: 明君    時間: 2017-12-13 10:34

可是穿搭不容易
作者: gomer    時間: 2017-12-13 10:34

唔通傳統款個D襪褲會好D? 其實絲襪有無話點樣先合身? 襪頭要高過條腰?
作者: cc21    時間: 2017-12-13 10:42

different feeling
作者: cd2017    時間: 2017-12-13 11:09

冇咁容易松
作者: misslady    時間: 2017-12-13 12:28

try try the garter belt.  then u must love it.
作者: joey221    時間: 2017-12-13 19:39     標題: 回復 1# gomer 的帖子

小妹穿上絲襪, 自撫己有快感
作者: fiona    時間: 2017-12-17 18:24

吊帶絲襪就是性感
作者: Iamsexymay    時間: 2017-12-26 11:55

吊帶絲襪好呀,又方便又性感
作者: HKReindeer    時間: 2018-1-6 00:59

我覺得睇下邊D囉!1 ?8 T& G+ C* X; t+ o

7 s4 Y! P- ~  ^) k0 W$ F% h  U2 f  J; c又唔一定吊帶絲襪係唔好既,當然傳統絲襪又傳統絲襪好,吊帶絲襪又吊帶絲襪好,1 H+ K- g! n3 ?' g0 F
! v" l2 X. W* Z) W: |8 L
唔理係吊帶定唔係吊帶都好,我著開D絲襪都係見唔到D肉既絲襪比較好8 S! R6 k" B0 n1 {- Q0 `2 ?
! Z, `6 s) \+ p1 `
即係:我偏向鐘意厚身少少D絲襪,例如:50D、60D果類
/ F! U, K1 B8 J( E' V7 {( s5 ?5 G. @7 S  B: M& o
不過如果你地問我點選擇好,我會選擇傳統絲襪多過吊帶絲襪,有幾點原因3 y7 y" h& i3 {* }0 E* Z

" s2 n' o4 Z0 b3 _, `$ w(1) 傳統絲襪冇咁多野煩,一著上身就係0 U' H; b7 e6 d5 U
* r4 z" l. `& z  [  |
(2) 傳統絲襪可以間接修長美腿,令睇落去會帶有性感
5 J* n+ a( y  e# Z: n
( c/ s' H% [, t9 Y(3) 襪頭要高過條腰認為有種....類似安全感之類7 `1 S- ^/ x; S6 y& ~) j% ]6 u0 }
  O5 \; |6 r( p
最後每位喜愛絲襪都唔一樣,而且我說的大部份都係自己既意見而已
作者: goodye41    時間: 2018-12-26 21:29

引用:
原帖由 gomer 於 2017-12-13 10:06 發表   
4 w. ~3 L0 Z1 W3 F7 [1 \' L* p會唔會吊帶絲襪會好過傳統款的, 起碼要去廁所都方面D?
3 Z( l2 V/ H, @* u5 L吊帶絲襪方便一點

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0