標題: ????? ????? [打印本頁]

作者: youzen    時間: 2018-3-30 01:50     標題: ????? ?????

????? ?????- r! M" e# {: A3 W. Q3 G' v% `" h

8 `0 Z( |- Q% d( ?, }7 V+ P6 P- t[ 本帖最後由 youzen 於 2021-10-14 17:13 編輯 ]
作者: swcharlotte    時間: 2018-3-30 03:37

最簡單就去殘廁掉咗佢
作者: gloriacute    時間: 2018-3-30 22:52

安心熟睡褲這巾不好玩, 質料唔靚!
作者: wong_1133    時間: 2018-3-30 23:49

有無新版既圖?
作者: youzen    時間: 2018-3-31 21:53

引用:
原帖由 wong_1133 於 2018-3-30 23:49 發表   ( `1 m" N6 d$ G/ \! T+ W
有無新版既圖?
$ s$ d( Q& M6 _% w$ I 變左咁樣
作者: youzen    時間: 2018-3-31 21:54

引用:
原帖由 gloriacute 於 2018-3-30 22:52 發表   . V! A8 p6 v+ |* |- T. c- k
安心熟睡褲這巾不好玩, 質料唔靚!
8 W" X3 g0 v  r3 I" B- j$ w  P) g我又覺得唔差bor 佢幾合我個剪裁
作者: youzen    時間: 2018-3-31 21:55

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2018-3-30 03:37 發表   
3 v8 ?! ^% G- }: ?. q' I3 G& t! b最簡單就去殘廁掉咗佢
3 A# H) f+ l6 u( }# X8 X
有啲殘廁要鎖鑰
作者: ·清雅·    時間: 2018-4-1 23:01

我覺得搵殘廁不是很難8 B( I+ E! _! h1 L2 O2 W3 w
或如果有背包的的% ]4 m- Y3 u2 f9 \
在男性廁格喺背包拿出膠袋裝+ F( z* Z& V7 z: N" X* @
再在出邊dum
作者: wadee    時間: 2018-4-2 01:00

我成日都會著住出街 一定穿M碼 包得緊啲 舒服啲 之後不會穿任何底褲 安全褲 直接就穿牛仔褲 外出 現唔現形 根本就冇所謂 你唔好形住會有人見到 我可以話你知 係唔會有人理你 用夜用衞生巾一樣 就算唔好彩 警察揸身份證 搜身 見到你穿 或袋中有 都唔會有問題 你只要話腸胃炎 生痔瘡 等 就唔會有問題
0 |9 _# t7 }0 t" H. `我會在商場洗手間換 之後包好掉在洗手間內垃圾筒內 別人不認識你 就算聽到你在廁格內開M巾啲聲 或見到你掉進垃圾桶 都唔會理你 最多望一望你 你根本就不用理會 唔好形住就可以 加油 外出時用多啲 你就唔會覺得有問題 同買一樣 買多啲 唔好理人眼光 就算多人排隊 大方啲 直接拿去比錢就可 唔會有人理你
作者: youzen    時間: 2018-4-9 12:03

引用:
原帖由 wadee 於 2018-4-2 01:00 發表   
# E) q) B( G& k3 x我成日都會著住出街 一定穿M碼 包得緊啲 舒服啲 之後不會穿任何底褲 安全褲 直接就穿牛仔褲 外出 現唔現形 根本就冇所謂 你唔好形住會有人見到 我可以話你知 係唔會有人理你 用夜用衞生巾一樣 就算 ...
% _: s3 T: ^6 H+ O$ Y. f! q
明白明白 我會努力7 n& D, q0 Z& r; _/ n
有冇試過新版?覺得同舊版有冇分別?
作者: wadee    時間: 2018-4-15 18:45     標題: 回復 10# youzen 的帖子

未 仲有好多舊貨 未用完 老婆唔比買住
作者: jacky900624    時間: 2018-10-3 20:13

直接丟男廁所就好了,如果買小一點的內褲會有更舒服的包覆感
作者: cicilam    時間: 2018-10-3 21:44

我会中意苏菲M,不过不中意裤裤喔
作者: 5601214    時間: 2018-10-3 23:56

我用開SOFY/蘇菲 超熟睡少女安心褲
! n. V5 e5 i, s( n# k- R剪裁岩我幾貼身  加埋個包裝嬴晒
& o( R, D& n$ E& @% B每次淘寶都會淘一包! i* v1 Y  q% R5 G" ^! ~, ^. J: H
http://chaoshi.detail.tmall.com/ ... &id=43877295217
作者: maria-ng    時間: 2018-10-6 15:29

m巾褲不如直接鴨尿片

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0