標題: 淘寶突然唔接受VISA 付款 [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2009-7-1 18:38     標題: 淘寶突然唔接受VISA 付款

之前就話7/1 後要加收3% 行政費& i' T3 F( r: B9 R2 i
但依家就連VISA 都用唔到...
作者: 楊乃武    時間: 2009-7-2 01:37

唔怕,上去深圳郵政儲蓄入錢到支付寶啦
( D& M4 E8 f( `9 |' L3 X' ~順手整返輯異地原創街拍睇下丫麻
作者: shinobu    時間: 2009-7-2 01:46

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-2 01:37 發表 4 E$ t& d: q. C9 b. p# `
唔怕,上去深圳郵政儲蓄入錢到支付寶啦
% ]! `8 ]+ D2 z) _順手整返輯異地原創街拍睇下丫麻
6 K) b- D: L' v- r, O2 x- ?你幫我入得唔得先?8 V$ h" X, `4 I
我回鄉證過o左期
作者: 楊乃武    時間: 2009-7-2 02:08

哇! 大熱天時上去好攞命架! B3 Y6 y5 f- p! S, n! a
返落嚟連底褲都扭得出水呀
作者: shinobu    時間: 2009-7-3 22:18

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-2 02:08 發表
% s. z4 G' Z2 }$ Q6 i3 q4 i哇! 大熱天時上去好攞命架
6 |! m/ ]' d* Y! b. u" x返落嚟連底褲都扭得出水呀
3 T9 Z9 _0 B2 I4 Z. S( V9 G9 y% L我都估到你會咁對我架啦
作者: butterflies    時間: 2009-7-7 19:52

我不嬲都係去淘1站充值, 都好鬼方便, 而家個rate係  1:1.17, 可能係高左少少, 但係人地都要賺錢, 又唔駛你勞師動眾咁返大陸, 入完錢email張入數紙俾佢地2個小時內充值, 真係好鬼方便, 就算用visa都好似要成1:1.15" |- y; a5 t& W' ], ?& ]# H+ Y
6 F9 Z5 O; ]  ~0 q! c
http://www.tao1shop.com/

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0