標題: 有冇姐姐試過插入高潮@@ [打印本頁]

作者: hitogirl    時間: 2018-4-16 22:38     標題: 有冇姐姐試過插入高潮@@

話說小妹近排想試下比人插ge感覺6 m& ]' @6 Q+ G0 Q
但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈6 J1 [( |' R# W& T
淨係會流d透明液體出黎" v/ X* ]0 r9 r3 a. B
想問下其他姐姐係咪都係咁架
' a) g' B7 ~8 d% p; u3 a: [定係我技術唔夠好所以high唔到@@
作者: Terry9543    時間: 2018-4-16 23:32

練習多D
作者: tracy4    時間: 2018-4-16 23:52

我前後試左十樣玩具都有5 J, `! S( a% F5 I- Q* |
都係無乜快感
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-4-17 00:33     標題: 回復 1# hitogirl 的帖子

之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床6 q3 b0 ]1 H* |4 {

# B: r* |0 e; S7 z, y$ G) F, Z9 x" B[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:36 編輯 ]
作者: jacky1083    時間: 2018-4-17 08:48     標題: 回復 1# hitogirl 的帖子

插入高潮之前起碼要頂到自己G點,咁先有機會有架
作者: kwong0444    時間: 2018-4-17 09:37

試過喲!會噴出透明液體
作者: sls17289    時間: 2018-4-17 10:29

試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
作者: Vitamin-C    時間: 2018-4-17 10:47

玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
& q, _+ a6 q6 Q4 _9 ^: t7 o覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
作者: Carol0122    時間: 2018-4-17 10:54

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   4 _# a3 \) C" T  w' T
話說小妹近排想試下比人插ge感覺
& P9 {* _# L5 v但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
+ @4 X5 L# E) ]3 r; t& A) x淨係會流d透明液體出黎
( j8 E2 h: ?: j0 g& _* \5 k想問下其他姐姐係咪都係咁架
  e6 u) Y) s* D7 q; t定係我技術唔夠好所以high唔到@@
4 J+ C& e: S$ m( D% ^) Z+ D) i/ R% p0 U; K: w2 a& }7 Z) f; i
新手未慣啫
2 O& u& Q+ W: s9 M
1 I: k8 b& Y" e$ F* d  @8 ~其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
作者: Charlene1122    時間: 2018-4-17 11:11

試過用假J但沒有快感,未試過真人
作者: kwong0444    時間: 2018-4-17 15:10

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   $ b: {. [0 p& T
玩多D試下,小妹可以用假J插到流前列腺液, 最後仲高潮射埋, 不用手....
2 G! g% \2 O3 N0 K4 ^$ ~) ~覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
6 E7 c& J$ _9 Q% d1 Y) S7 l

# {% V" x. u; a+ p  ]2 G試過一之成功噴出前列腺液: O. @  V2 }3 _
請問怎樣提高機會率?
作者: joey221    時間: 2018-4-17 20:38     標題: 回復 1# hitogirl 的帖子

有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
作者: hitogirl    時間: 2018-4-18 00:21

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   
. R  p* D! L9 L" g. H試過喲!會噴出透明液體
- D, y  q( U" C5 P3 o我都會啊! 但好似冇咩feel咁
作者: hitogirl    時間: 2018-4-18 00:22

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   # _+ r7 Y; G1 x$ ^, M, ]3 s

0 _5 a. s) x- l( S! u7 }2 R8 s' k9 ^; a6 v
新手未慣啫$ }' [9 p1 \: W# @5 s8 f2 K6 g

# Q, ]5 v- |( ]9 M( `; ~" x- v- W. D( _其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
% E1 P/ _  i% |3 m8 d4 b  o但我插個陣下面唔會扯@@
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-4-24 01:29

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-4-17 10:54 發表   " \6 }4 Q+ w5 z" R  ^- V* F3 a
" _; \# n7 @1 I$ Q6 G( ]' x9 R
+ C% \5 E0 n& Y/ v
新手未慣啫
2 {* c& V2 ?/ h8 H; \
8 K) ~: S8 l: j其實插肛係可以有高潮 同埋 射精
9 G8 f$ z0 U) U: o
! x5 K1 a4 {0 m! Y$ U% ?5 Z! J9 ?女仔又點會射精呢?
作者: joey221    時間: 2018-7-6 19:37     標題: 回復 1# hitogirl 的帖子

我用电動阳具插自己洞子
作者: zakugotch    時間: 2018-7-6 19:45

有次自插到高潮,,之後成身軟晒,
作者: kolpl    時間: 2018-7-7 03:56

想試 但係唔名膽 怕痛
作者: cd382638    時間: 2018-7-7 04:51

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2018-4-17 11:11 發表   6 y; W8 ~, h2 w" Z5 ]9 o6 C
試過用假J但沒有快感,未試過真人
# e9 ^! R. Q( S8 y2 O) u6 c- r
真人感覺更棒
作者: misslady    時間: 2018-7-7 09:13

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   : K3 U' C% S  L- q4 L
, w! a( @7 r* F9 \; v: a( x
4 F! L% q3 ~+ A, w* E我們也有 G 點??
作者: wolfhell0204    時間: 2018-7-8 14:31

插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
( \! J1 A9 [* A* n
: n; N- C+ E8 p" X- g當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋, R$ C6 [$ w* a+ L0 |
7 Z4 ?3 `' A9 n
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試1 _9 f' e6 A" u6 B1 h, m
0 \; I1 H; B8 I- }
當扯爛對絲襪露出條JJ被佢含時(已帶左套)就真係番唔到轉頭,% {) _- p/ H& J" z! M' @$ V

2 T! u$ V4 C  u2 X2 ^) U' y被含期間我不斷咁叫春,伸要愈叫愈淫3 C% K  y5 c' d! [1 a: u
& @: `, M5 N7 M5 v/ [
含到夠皮時我已經射左,此時佢先,幫我慢慢將安全套取出,仲話含到好正
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:34

引用:
原帖由 hitogirl 於 2018-4-16 22:38 發表   
% f/ ?) r. c* t+ F4 R; O話說小妹近排想試下比人插ge感覺
6 S1 M& W5 n9 b4 M7 k9 M但用手指玩果陣冇平時高潮個感覺咁強烈
, n4 x' {# ]6 j7 p淨係會流d透明液體出黎
' t$ U: @! U/ ^想問下其他姐姐係咪都係咁架
' V  d1 q5 `9 K* ^# w定係我技術唔夠好所以high唔到@@
  `# y+ T/ h: Z& z6 Y2 I

; W+ G2 Q* T5 u; j' }: Q- Z- G從後放入阳具進洞子,我也會流出分泌物
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:35

引用:
原帖由 wolfhell0204 於 2018-7-8 14:31 發表   
2 k$ U- y; z9 X插真係未試過,但被對方含我JJ就試過 (當然有帶套被對方黎含)
" v$ Z$ Y$ p# P) D; i% n
; H9 V0 x+ o  N- U9 h當初條友真係好似學足AV情節咁,係咁啜、係咁啜我對絲襪高跟鞋$ g7 T; [% {+ l; R! @+ J! J$ o7 B
) [+ Z3 W0 a7 o$ T, q! J
啜到咁上下,對方開始有意含我JJ,初時我唔多願意,後來又1516心態嘗試試一試
0 G# C1 r2 L; L2 N0 Y5 D
+ z3 ?3 }- H+ j3 i/ _當 ...
$ H3 L2 u5 E# X! q/ J, a
& c: b* p% \; ]0 C. [
很好玩的經驗
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:45

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-4-17 00:33 發表   ) O& C8 u7 R0 a, J6 ]2 Q7 v
之前都有用假J自慰,但其實我都想着住女裝,戴bra着Tback,幻想畀男性入,但我未試過  尤其呢兩日喺床上幻想畀男入,我瞓喺到叫床
. T5 \0 [5 f- I* g0 ]' f
# f- G0 d3 D& X& l3 U) v3 U
我也是身穿裙子,絲物,身上塗点香水,後面放入阳具
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:46

引用:
原帖由 jacky1083 於 2018-4-17 08:48 發表   + ], [' G! ]- i
" C, [8 p+ V% |8 y% ~1 a5 Z7 }
8 P3 e) v+ p' W' Z  H/ v7 F我也插得很深
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:47

引用:
原帖由 kwong0444 於 2018-4-17 09:37 發表   ) Q" ~' j& e4 P/ P+ N
試過喲!會噴出透明液體
( X) `$ j' I9 R! ~0 u& Z
4 _0 K5 e4 F; |
我也流出在護墊上
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:48

引用:
原帖由 sls17289 於 2018-4-17 10:29 發表   " M, U% J2 Z! l7 ~; @3 i) Y# j/ u2 u8 j
試過用假J高潮過 但唔係次次都得 比人插都要睇對手
! i# V  @+ x- X- W7 |

/ M' m1 U& l+ W, }$ e% B我自插後面,前面加震蛋
作者: joey221    時間: 2018-10-16 21:50

引用:
原帖由 Vitamin-C 於 2018-4-17 10:47 發表   7 c6 [, v3 E2 N
9 Z4 Q( v# U/ \- V2 M覺得要上下插順咗, 便很容易射 ... 就住插會較難.
2 e' @) Z  Q9 N

$ L1 t) r" q2 B# q* @6 ~底䃿內 再加震蛋在前面
作者: brabrabra    時間: 2018-10-16 23:47

自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?
2 K! [7 {/ c$ C, @' ?8 Q人地聞到咪好臭?
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-10-17 01:37

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   
& F' A, d4 D3 B& I9 o有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
: x% _. M( {9 R, M) I' P/ }5 U
  B/ ?% r$ W$ E5 g我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
作者: alexander    時間: 2018-10-17 03:11

我依家都有玩假陽具
# K) f: T) ^" h開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
0 P1 r/ |, ?. D, Z/ `. m跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮: S: T1 V5 |( I8 Q( O" X
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 4 j- V9 ~; x: v+ F% S, ~( e; {
/ q+ k. E4 ]7 `. d
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟軟地先最啱我
作者: joey221    時間: 2018-10-17 09:00

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   0 u8 D9 z7 s& X0 _6 }: H2 _' |
- q% g$ l2 M0 B

+ d: y, [( ?  p1 Q( Z7 E9 R( i我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
0 d: ]$ }1 W! \- O
& ]4 b. [7 n; J- U# E2 C我只是吃一点
作者: joey221    時間: 2018-10-17 09:01

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-10-16 23:47 發表   
( B- R) g0 A3 D% w! a自插太多會唔會肛大左,之後日常生活容易滲D液態黄金出黎?6 C! W0 S* S4 `
人地聞到咪好臭?
! m8 S; h' V6 L- {$ m6 W: ?8 T  [" @
我加了ky 才插
作者: joey221    時間: 2018-10-17 09:03

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   # q% P2 z5 }3 G* ^3 N  d
我依家都有玩假陽具
8 D5 v" b5 D, I% V& ~6 o: p9 _% ^開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
/ m4 |9 a( b  R* @6 Q# }. K& V跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮& ~! ~6 v6 C% M6 g
插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘
7 I# S' G, S" j0 h0 q& ?; R' e& T1 I( x2 u$ P
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
( D, V8 G0 c5 e+ [9 I. w
, [( h5 m) W+ v! I6 E3 H
我初時用小震蛋,之後再用陽具⋯⋯
作者: fish    時間: 2018-10-17 09:26

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   / n7 V# Q2 R2 z9 e/ v! c2 T# C" h$ {4 M# K
我依家都有玩假陽具
8 x+ y/ s; R& [8 m8 t開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
; _, @& t' ^& r1 p! i8 C! R跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
& [3 E" |, e& J& D$ N  @/ j插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 / o. z' d7 f4 h0 U4 u' s

# q& {; G. z( n% H, n7 \8 k道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
1 _" ?6 D( [3 ]+ C" c& o0 s2 _
好難搵岩個位....
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-17 09:58

其實肛門插多,係會有鬆弛,而且次數愈多,物件愈大,就會想用再大啲滿足自已6 |; C' A/ V' c8 ]5 D( c
插完有幾日會易放屁,因為括約肌鬆左
2 _1 O0 L5 ]) e我其實持續都有插肛既習慣,唔插肛就放勁啲既震蛋' ^3 [4 _3 S, A1 z
有次買左10隻震蛋,乳頭各兩隻肛門放4隻前面2隻(好嘈): V  t5 y  `7 q0 B3 J
又試過放1隻入肛再插陽具(有13CM 長) 頂住個肚
6 Q6 M- T# w( i' W又試過同時用兩碌陽具入,果下係有啲痛,但快感
0 U6 p9 a0 r& K用電陽具玩係好玩但好易壞
7 E4 f, b+ i8 I* P* K/ f而家就用陽具加騎馬機搖(仲有好多野不過唔透露咁多)& b% y" F! i& n; y3 g3 P9 M
而且我有少許自虐同繩藝傾向,可能睇得太多片
* ]$ `: k6 m0 g外國太癲,漫畫天馬行空,日本我比較喜歡
1 ?# X4 @" h: E0 {! f1 q, @6 f相片太過激,唔係好敢放上黎, l7 C; I- U3 U2 q& T2 N- E
: _0 U( U* }; y9 ?" Y# }
作者: ahbee9603    時間: 2018-10-17 10:27

如果真係想試,初學最好有bb 油,
! c) C/ M5 I/ Q4 O6 ?手指要剪指甲磨平,再用bb油搽手指及肛門口內外側,再插入一小節,如果覺痛就開震蛋在前面,會舒緩痛楚並開始覺有快感
& k3 t& q. T6 F如果口唔想用手指
. _  h& Z* h# a, m+ ?而坊間有一隻水晶厠所泵,拆左個泵唔要,先用沙紙磨平個棍水口
9 C$ _) Y9 A! S3 c0 S" s同樣以上方法
( k6 j( o9 N: c但建議在未端綁條繩,萬一開心過頭全部入左攞唔番,就要入急症攞番出黎,到時上新聞就唔好7 s; h, f, O& D8 g8 z- W; ]3 |
衛生重要,用完清潔
' n, w/ ?# u( M* j( v如果習慣了怕有c, 我通常有玩灌腸清左條腸先,萬一插完要我含就大鑊,可惜未試過唔用套,太危險
作者: dennispri    時間: 2018-10-18 15:28

要慢慢習慣插後面既感覺,如有多一條假9 可以含埋,性慾夠高同興奮會易d 高潮。另外,真男下面會更舒服,更享受。
作者: yukiwong1986    時間: 2018-11-13 14:41

尋日試咗係淘寶買部自動抽插機返嚟,真係插到出曬水,好正
作者: angel0317    時間: 2018-11-13 16:59

引用:
原帖由 joey221 於 2018-4-17 20:38 發表   0 M" {' M4 Z& ?/ x  L- o# i3 _! F
有呀,穿著內褲和絲物,放入电動震蛋,雙腳不斷磨,前面流出大量分泌,好滿足呀,有時會自己吃番
; G* w# G5 A, t! }
. R/ x; k( W* A% n: c 4 s3 f) P! y5 D  \

作者: jesscd    時間: 2018-11-15 19:33

放過跳蛋入去無感覺...........
# m& l$ p# K2 H# }; i
作者: joey221    時間: 2018-11-15 20:26

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-10-17 01:37 發表   
' G: F- u9 W. r% I- v# n1 z/ P5 `" H% o" c; }

, J& M+ n4 j2 \" n, \我都想試食番,好似被男人口爆咁,但一直冇呢個勇氣
3 ]5 D0 h, _. ?/ E+ B- S, o% B" W6 q# J) Z: C
吃一点,好滿足
作者: joey221    時間: 2018-11-15 20:27

引用:
原帖由 jesscd 於 2018-11-15 19:33 發表   ! L( \; X/ U& `7 |
放過跳蛋入去無感覺...........
3 Q' A. n; N/ {9 k% p" ~% f4 L  O% |
( G3 K: M% f. ]: Y+ B4 J0 J5 P' M9 f# |4 Y# r9 H: O/ b3 H
我初時用蛋,之後要用阳具插
作者: joey221    時間: 2018-11-15 20:28

引用:
原帖由 alexander 於 2018-10-17 03:11 發表   
" `7 M  B7 {# r& Q% r我依家都有玩假陽具
2 ]& j# k, p, D- u- v$ V開頭同你一樣 得D透明液體流出黎
8 C3 D! I* N6 U9 C4 z: d  l跟住就試唔同體位 終於俾我搵到一個位可以令到我唔用手都可以高潮
  R: d& m: r# J9 M# Y插射可以分幾輪咁黎 仲可以持續分幾鐘 " Q% C, T. L6 b7 g. `
3 x" b+ ]" n0 {% m) z5 l
道具方面我覺得唔係粗同長就得 反而短短地軟 ...
  H( J' a# R: V

' M8 E3 p3 V( c0 A' |: c太硬阳具,我小洞孑也不喜歡
作者: joey221    時間: 2018-11-15 20:30

引用:
原帖由 angel0317 於 2018-11-13 16:59 發表   
. `) g) w/ c0 n
# b" y9 H: X. {/ Y  p9 a$ U   q$ F) T' C. E0 p3 K
0 Q3 o) a, S4 ?: Q) z. c
: j9 o6 U5 K( Y7 ^

9 L% p' f  h( v* e我要享受做女人,阴道性愛感覺

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0