標題: cd出街 同 男裝入面cd 係兩種感覺 [打印本頁]

作者: MICHE    時間: 2018-4-21 10:29     標題: cd出街 同 男裝入面cd 係兩種感覺

cd出街
5 v8 W1 S9 B' `9 G多數會係夜晚去d少人的地方,大部份情形下都無同其他人接觸,人地都唔多留意你
" ?8 z2 S( }, n7 M4 u著普通女仔衫,唔會話好誇張
4 s. I$ |3 ^) }4 W! ~少好多突發野  A7 v6 ]8 Q. D

* ^( L+ d5 J; z' V$ z" Q; A/ l  c% M男裝cd
! b! s" ?+ a' [會同熟人接觸,出面正正常常,入面性感內衣,又high,又怕被發現,又要扮無野/ i& z( Y2 o+ T, f
著幾性感都得,無人睇到7 c0 }8 `! L- m
多突發野,試過入面跌bra帶又唔可以整,試過出曬汗又唔可以除褸2 F7 M$ ~. n  Y& ~- P# p7 Z! `

8 {, ]+ k/ h* I/ F; D! G我鐘意男裝cd種刺激多d,大家又會點揀
作者: Shenmue2    時間: 2018-4-21 11:10

我都出曬汗又唔可以除褸
作者: Venom1688    時間: 2018-4-21 11:18

我都覺得男裝cd種刺激D
作者: swcharlotte    時間: 2018-4-21 14:31

我覺得男裝入面著絲襪同小褲褲個感覺色情好多,因為特別感覺到唔同。全身cd就完全係做女仔,中意咁樣多d。
作者: angelasky    時間: 2018-4-21 14:43

我冬天時 也會男裝cd
( W: N; K9 ^$ C最愛帶bra ,感覺好high,但又怕被發現9 v1 M( b: P0 O2 [7 P
真的好刺激
作者: Rachel    時間: 2018-4-21 22:12

好彩樓主無包括日頭女裝外出 XD"
作者: misslady    時間: 2018-4-21 23:55

引用:
原帖由 angelasky 於 2018-4-21 14:43 發表   ( E" J, n- V& F& s3 e
我冬天時 也會男裝cd 2 T; M+ E3 ?( ^! O2 j' v& k
最愛帶bra ,感覺好high,但又怕被發現
/ i, ~- W/ s% \5 m9 T真的好刺激
& R2 @$ ]' {' W! N# E# v4 W
! O- ^! x/ y9 F. s! _
著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。- X8 t( Q) l3 ?$ `

) n9 |6 S0 ^- P/ o( tWow
作者: wchingw    時間: 2018-4-23 22:38

引用:
原帖由 misslady 於 2018-4-21 23:55 發表   ) _$ h* D' {4 z. q
" m/ |8 I2 o! y3 {* Y, f1 [

. d1 W. r* {$ o% A5 m1 a著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。
( Y2 F0 L. c* \$ I% {7 z2 \! O, m: e$ V' O
Wow
. q% n% V, [/ E! {( V; L# g) a
現了又如何?
作者: sophykwok09    時間: 2018-4-25 18:02

引用:
原帖由 misslady 於 2018-4-21 23:55 發表   3 @4 N! `" W6 M/ @

, G2 a; }" d6 ?# a
) e0 ?! W+ Y7 G' n# e2 `4 C: V, Z著裇衫,帶 bra。現 bra strap 。. J! r7 D- U5 t- A+ e! t0 d+ w
& H& _+ C8 C$ r# q/ y. \
Wow
" Q9 A3 z: u8 n- e: m

1 x1 I% H2 {4 Y8 X- F% A, i我都鐘意入面穿bra) ?3 m5 m  x8 u
咁你地有冇男裝時戴埋義乳?
作者: pcken    時間: 2018-4-26 07:28     標題: 回復 7# misslady 的帖子

依樣真係好high,白色裇衫+棵包bra+底衫。睇到睇唔到!
作者: wchingw    時間: 2018-4-26 12:42

男裝下CD, 有點兒偷偷摸摸的說...
作者: sophykwok09    時間: 2018-4-26 14:32

引用:
原帖由 wchingw 於 2018-4-26 12:42 發表   
" d5 Q& F9 ?5 }男裝下CD, 有點兒偷偷摸摸的說...
- s0 S% B+ g+ p. N4 a

4 f# b; y0 {1 L  o係呀
1 E  Y0 D% C2 N/ j; U5 t7 H怕俾人見到但又想俾人見到嘅感覺好刺激2 W7 `6 O" ]' F2 }. z- s
你地有冇試過恤衫入面穿bra?
作者: 臭黑豬    時間: 2018-5-1 20:38

基本上每天返工都男裝下著絲襪加女裝底底...真的有怕俾人知,但又會覺得興奮
. x+ }/ [" q( Q5 `" u+ g女裝外出機會較少,但外出就會享受成為女性的感覺
作者: StephanieCat    時間: 2018-5-4 21:38

我都鐘意男裝入面cd
  C/ S. H9 ^1 p6 q8 }, J+ o8 \有種想Show 俾人睇但有唔俾得知既感覺,好正
作者: cicilam    時間: 2018-5-4 23:54     標題: 回復 1# MICHE 的帖子

我会选择直接女装CD咯
作者: fanbellayuki    時間: 2019-5-4 18:16

一係全女裝~ 不會這樣半男半女~
作者: ranmacky    時間: 2019-5-4 18:36

兩個情況我都試過, 香港天氣情況令到我好容易成身汗
作者: Nanase    時間: 2019-5-4 18:58

戀物就戀物...愛女裝內衣褲而已% x* P* j  l: w# _
C乜野D姐...
9 P, Z# Q+ g: T+ ~$ U- E/ B$ s" t6 B; {: o1 I. P5 P6 L2 x1 [: `

作者: pcken    時間: 2019-5-14 10:38     標題: 回復 12# sophykwok09 的帖子

有,返工要著恤衫,要睇你件衫係咩色?白色要襯淺色bra, 棵色, 粉色都可以,一定要著背心,否則會好現,bra帶要做睇到睇唔到效果。
作者: zuezue    時間: 2019-5-15 03:13     標題: 回復 19# pcken 的帖子

姐姐不可能了
作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:34     標題: 回復 14# StephanieCat 的帖子

係呀,試過幾次男裝入面戴bra加義乳,行路時胸部有少少上下晃動,又怕俾人見到嘅感覺好正!!!
作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:37

係呀,如果著淺色恤衫,咁入面盡量要戴皮膚色嘅胸圍,白色都唔得!如果着Tee就盡量深色。4 o; O( K2 k1 {* Q) I

0 G- ^% x6 f6 @, N+ ~
引用:
原帖由 pcken 於 2019-5-14 10:38 發表   
# l4 a  v" r  u; e有,返工要著恤衫,要睇你件衫係咩色?白色要襯淺色bra, 棵色, 粉色都可以,一定要著背心,否則會好現,bra帶要做睇到睇唔到效果。

作者: sophykwok09    時間: 2019-5-20 14:39     標題: 回復 20# zuezue 的帖子

可以架,你都試下,好正!
作者: BennyBigMac    時間: 2019-5-20 15:38

男裝入面CD刺激好多
作者: JoJo1217    時間: 2020-7-14 16:52

我只係試過全身女裝但外穿男裝* C0 ]0 G" i4 [/ C% R4 x
因為過唔到樓下實Q% D, T% S- \( e) Z. O3 f! ]- r2 ~
唯有用男裝出入
9 W8 ~1 {  F( k
4 I$ B/ g& @1 k- m7 R5 e為咗掩飾凸出的胸部仲要寒背縮胸添# h8 B/ u# U% p% s- ?

1 R  |8 @5 i+ J" S" {- p[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2020-7-14 16:53 編輯 ]
作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-4 23:00

冬天一定要著全套性感內衣
作者: 男人最痛    時間: 2021-2-10 15:43

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-7-14 16:52 發表     s% K  R. c9 o: z
我只係試過全身女裝但外穿男裝' ^( u3 o  a3 z+ t
因為過唔到樓下實Q; g; ]- r8 g. t; ~/ ^# @
唯有用男裝出入
- E) T3 t% O0 [* Q* O. a5 h* j9 z9 Y" ^6 j3 K- M! w  E5 {
為咗掩飾凸出的胸部仲要寒背縮胸添
0 }* T3 c+ s: `- S5 Q& H
, y4 Q# H! s' r& w1 e而家我都喺咁出街
作者: lskph    時間: 2021-2-10 16:55     標題: 回復 1# MICHE 的帖子

我覺得男裝cd比較容易和刺激
2 W/ |  ]5 B4 N9 ]- s當我穿了絲襪和女內褲時 2 W, a# T. {7 O: M: W0 u. U
有時候故意動作大點把褲腳拉高
6 c) T- }" R+ T- k8 |希望被路人看見我穿了絲襪
+ W2 C5 @( \4 n& B真的非常刺激

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0