標題: 變裝外出洗車 [打印本頁]

作者: wadee    時間: 2018-5-6 17:41     標題: 變裝外出洗車

本人一向有變裝同戀物 不過通常只在家中變裝 係間唔中幾星期一次會帶齊所有 包括假髮 內外衣 裙 絲襪 鞋 加上最重要的口罩 在自己的7人車上 拉齊所有窗簾布 換衫變裝 之後駕車外出 游車河 絕少會落車 除了去了偏僻的地方 落車食支煙外 除了老婆 冇試過在其他人面前以變裝示人
6 F+ w3 P- L+ O) r% G
3 S9 H; I! c( `6 M+ x昨晚我如常駕車無定向周圍遊時 大約十點左右 經過土瓜灣煤氣公司附近時 發現有間洗車屋未收 我停在後面咪錶位的位置 發現他只有一人工作 又冇其他車洗緊 自己部車又污糟 心血來潮想走埋去洗車 諗了幾個字之後 發現佢都冇其他客 我就膽粗粗駕車去到他門口 開窗他行過來 我個心跳得好快 我感覺他知我唔係女人 從他的眼神 他望住我 定咗幾秒後 開聲問 小姐係咪洗車 我冇出聲只係噏頭 他就說七人車洗車吸塵180 我再噏頭 他就說你落車坐低等一陣 落車時 他再望一望我 我就第一次在外人面前以變裝示人
) J, S& z3 U, y' t+ R9 Q& T; i0 g# Q, n( ?
坐在他鋪頭時 見他戴膠手套洗車 感覺超級正 因為我戀物頭號 就是膠手套 無論自己戴或見人戴 都超鍾意 男人會戴手套洗車 真係好少見 今次冇去錯地方 所以他一路洗我周時偷望他 ⋯⋯⋯⋯⋯對手套$ d4 `8 r8 L5 |4 N8 k$ e) l; F
- d. O5 V+ A" O! M
坐在他鋪頭時 可能是晚上的關係 都冇咩人行過 他完工時 對着我說 小姐搞掂晒啦 我就俾錢 他說多謝晒 期待下次再光臨 我收晚上11點 我噏頭示好 全程冇出過一句聲 就上返車駕車回家 雖然個心一路跳得好緊要好緊張 不過下次我應該會再去過
作者: bb23jordan23    時間: 2018-5-6 18:27

Good try!!! Add oil
作者: nancycd2b    時間: 2018-5-6 18:35

一次難忘的經驗。正,應該不會太久。又會心思思再去。多謝你的分享。希望你下次玩得更開心。
作者: moangelmomo    時間: 2018-5-6 20:00

試過一次後,相信你膽子一定會大了,一定會有下次,妳下次更加會打扮得更靚更索去幫襯佢!恭喜妳有一個咁好嘅體驗!!!真心羨慕妳!!!
作者: wadee    時間: 2018-5-6 20:30     標題: 回復 3# nancycd2b 的帖子

係有心思思 不過我慣性幾星期先會外出游車河一次減壓 不會常常出去
作者: wadee    時間: 2018-5-6 20:33     標題: 回復 4# moangelmomo 的帖子

個膽可能真係會大咗 不過衣着都係會係平常一些 唔會太過引人注目
+ O4 i! K% [. L2 @4 e唔使羨慕 有機會你都去試吓
作者: nancycd2b    時間: 2018-5-6 20:35

很羡慕你可以再另外一半面前變裝,請問她第一次見到你變裝後是什麼反應?積極配合或是默然接受?請問你是如何說服她的?你是自己誠實地剖白還是變裝時是給他捉住了。
作者: Venom1688    時間: 2018-5-6 22:07

我都試過在車玩
作者: Aruza    時間: 2018-5-6 23:19

期待你的分享
作者: misslady    時間: 2018-5-6 23:33

太太也知你 cd ,好。
作者: bestlenin    時間: 2018-5-6 23:41

期待有照片分享
作者: wadee    時間: 2018-5-7 09:22     標題: 回復 7# nancycd2b 的帖子

我都唔記得 十幾歳拍拖時她已經知 冇話值唔值接坦白 當時初頭扮晒嘢 話着佢條校服裙 佢話你眯着囉 穿了上身後 佢話你真係着 (喺度大笑 )之後久不久都有穿 慢慢成為習慣 過幾年 同居時 在家中我已經經常性女裝 同她好像兩姊妹一樣 不過他只可以比我在家中穿 喺到幾年前有了小朋友 我先減少在家中變裝 在他睡了後先會變 之後先演變城會在車中變裝外出
作者: wadee    時間: 2018-5-7 09:24     標題: 回復 10# misslady 的帖子

喺埋一齊咁多年 其實好難會唔知 只不過係睇佢接唔接受
作者: wadee    時間: 2018-5-7 09:26     標題: 回復 11# bestlenin 的帖子

唔分享變裝後的照片啊 係依度多年前 發生了一件事 比高登啲人將依度啲相轉發出去 之後我都delete晒所有相 唔會再放變裝後的相上來 同埋現在人大了 睇吓其他人的分享同有時分享下自己的經歷就算
作者: wadee    時間: 2018-5-7 09:28     標題: 回復 9# Aruza 的帖子

放心 下次再有啲特別啲嘅經歷 我一定會同大家分享
作者: ngyl1394    時間: 2018-5-7 09:53     標題: 回復 1# wadee 的帖子

請問樓主, 變裝的用品 (包括衫裙鞋絲襪內內) 是否自己買?4 Q: f+ y+ R  X
還是老婆幫你買, 或是一齊去買的呢?
作者: cyw    時間: 2018-5-7 11:01

Thx for sharing!
作者: secretudl    時間: 2018-5-7 11:51

好想知道你當晚著了咩色胸圍底褲
作者: wadee    時間: 2018-5-7 12:30     標題: 回復 16# ngyl1394 的帖子

通常同太太一齊去買 間唔中佢會自己買來送俾我 啲鞋同長靴 通常我自己在淘寶買 多款式多size
作者: benny79    時間: 2018-5-7 13:32

好正既經驗,下次可以約埋一齊洗車
作者: misslady    時間: 2018-5-7 17:35

引用:
原帖由 wadee 於 2018-5-7 09:24 發表   
2 s5 l4 X) W0 o$ P9 I) z喺埋一齊咁多年 其實好難會唔知 只不過係睇佢接唔接受
5 ~- y* }# y, [' l
+ P# H& y3 h9 C7 u: G+ I" W! P
說得對。! y+ q( X8 j+ A' ?9 b
知已難求。
作者: 中國人    時間: 2018-5-7 18:11

等我又落去洗下車先,間車房係邊?
作者: wadee    時間: 2018-5-7 23:44     標題: 回復 22# 中國人 的帖子

土瓜灣馬頭角道 新寶工商中心對面 晚上得他開
作者: 中國人    時間: 2018-5-8 10:06     標題: 回復 23# wadee 的帖子

唔知係咪晚晚都係得一個人洗車呢,如果cd左去到有一班人就唔敢啦
作者: Carol0122    時間: 2018-5-8 11:32

很好的嘗試和體驗* v7 v4 N) I3 E1 d) ]1 f4 O
通常都係搵D 少人地方試一試外人面前兜口兜面俾人望住: d8 W1 W1 }. ~" A6 d; G; J- T
之後慣左就去D 多人少少但大家不會太留意的地方
  `# V: g7 g  y! g然後可能就去邊都得啦
. @8 t1 l! s! r) K0 l; f, t5 ^2 R4 D) r& i7 o2 t, l3 d$ u, j
最緊要自己覺得OK. w# l+ r; i" q9 m( j4 x1 _
其實路人一向都唔係好理
作者: misslady    時間: 2018-5-8 11:58

引用:
原帖由 wadee 於 2018-5-6 20:33 發表   
" C% V' B0 J  U. b2 F. R9 b個膽可能真係會大咗 不過衣着都係會係平常一些 唔會太過引人注目
& \7 k1 k4 j7 k2 L) [唔使羨慕 有機會你都去試吓
2 Z. J( r( v# Y) G3 |. C$ [

" k6 J' Y) N4 X8 [3 l. e+ D7 D普遍上,其實會不會男性,會接受 cd ,多過女性?
作者: 中國人    時間: 2018-5-8 13:44     標題: 回復 12# wadee 的帖子

條校裙會唔會係tko一間中學,夏季係淺藍色的?
作者: nancycd2b    時間: 2018-5-9 01:38     標題: 回復 12# wadee 的帖子

先謝謝你的回應。其實我們喜愛變裝一族。身心都承受著一份極大的壓力。特別是來自身邊的人。你能得到另一半的體諒和包容。真是一分不少的福氣。要好好珍惜啊。祝福你地有一個幸福愉快的家庭生活。" |- r. j* S7 ]4 q- p$ J. ]
; I# Z/ V" L  N) m. u* n4 o$ O
作者: cdmandytse    時間: 2018-5-9 11:11     標題: 回復 1# wadee 的帖子

very good
作者: wadee    時間: 2018-5-9 16:42

引用:
原帖由 中國人 於 2018-5-8 13:44 發表   
5 _6 x8 P/ r% p條校裙會唔會係tko一間中學,夏季係淺藍色的?
3 }$ I  ~' a8 s6 L
我唔係好明你講咩
作者: wadee    時間: 2018-5-9 16:45

引用:
原帖由 中國人 於 2018-5-8 10:06 發表   
4 ?% W+ B4 U0 Q" k0 U. X唔知係咪晚晚都係得一個人洗車呢,如果cd左去到有一班人就唔敢啦
5 ~* `/ E; w& c/ _/ @  b, F我唔知 我淨係去過一次 如果見到多人 我應該都唔會埋去
作者: wadee    時間: 2018-5-9 16:50

引用:
原帖由 misslady 於 2018-5-8 11:58 發表   
) f; M: T! Y( g, A3 k+ v- v3 o/ }" e; o# {2 g
6 V- y4 l$ y. }6 b  `2 c
普遍上,其實會不會男性,會接受 cd ,多過女性?
3 ?7 x/ Z& A% P! F我反而覺得女性會容易接受多過男性
作者: crcatinc    時間: 2018-8-13 19:31

感謝分享
作者: xalinwan123    時間: 2021-3-17 12:39

作者: pigpigpigpig    時間: 2021-3-19 01:11

好好
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-19 12:07

很美的經歷哦!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0