標題: [求助] 用脫毛機 [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2009-7-4 03:07     標題: 用脫毛機

明明說書話用一次可以KEEP 2星期  r& d+ V3 M" s9 B# f1 J0 W# l
但點解我要日日用機清D 毛毛既?
  k( b! Z# u2 d3 d仲有, 用完後, 雙腿唔算好滑, 有D "KICK"手咁....
8 w- ~9 I0 E& A- i係咪我唔識用呢?
作者: 楊乃武    時間: 2009-7-4 05:04

我就天生無腳毛喎
9 {. K3 g1 y0 F( @7 m* ?所以我無呢個煩惱 . g4 o6 g  R! g: G3 [
但係如果覺得仲有少少CAKE手
9 m* [) r; j4 e  e  P7 f即係根部仲未完全剃得哂" m! x  D3 S4 k; `/ h
董事長之前好似話過有隻脫毛臘唔錯架喎
8 a# A3 G  R; fshinobu大大可以一試
作者: shinobu    時間: 2009-7-4 15:52

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-4 05:04 發表 . \/ ^4 T1 s; ^
我就天生無腳毛喎9 K) M- g* V, |& ^& R
所以我無呢個煩惱 # C7 |' Q* d, P2 p$ i
但係如果覺得仲有少少CAKE手& N& m3 `' r4 N& S4 ?9 Z  ?" J
即係根部仲未完全剃得哂
+ p/ u! ~- g+ h, `+ M董事長之前好似話過有隻脫毛臘唔錯架喎8 U) w" D" m  ]  ?% E
shinobu大大可以一試
/ m% o) S' ?+ M羡慕死我啦
7 ?' \5 ]. C- X4 G0 L/ I- _9 N2 x0 Z我除O左頭髮外, 就超多HAIR...
9 }; L9 q# {" T! X' G但偏偏頭髮就係少 % v1 k5 e) m$ V$ q+ {  q
; W) J  Z; Z: b' U1 F; w
我用機, 原本就係想減低個成本, 因為買脫毛臘要洗唔少錢, ( a0 s' U) i3 h0 u3 m% K
但用機就只係一次過付款
作者: 楊乃武    時間: 2009-7-4 22:39

咁呀,一係試下用機剃果時用力少少壓落隻腳度剃啦
# _" W. @. P" l; ]8 @" x因為都係D根剃唔乾淨( K( y" F( g& y: A; J
至於係咪唔識用部機, k) n  j, L, ~7 T
咁要搵D高手幫忙指引下先得
作者: cdtv    時間: 2009-7-7 00:20

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-7-4 05:04 發表
+ \5 k2 ~& E3 |5 A+ ^8 L! z- `我就天生無腳毛喎% A3 r& m; c. T2 H
所以我無呢個煩惱
+ \+ K0 q. E# K; y) X2 B4 u但係如果覺得仲有少少CAKE手
8 q! y" P( t: t7 w即係根部仲未完全剃得哂' e2 I1 }) F# v+ i; Y
董事長之前好似話過有隻脫毛臘唔錯架喎8 B" l; z" R1 [  k+ f& ?, b
shinobu大大可以一試
+ i1 ~2 y6 i( F- O* {, {8 z' |/ H7 @- S2 {. b+ Q! R# n
! y! k" R) A2 n
羨慕死我 x 2% R, [9 p9 |3 n
我有個同事都係天生冇毛' J8 J" p1 \6 X, H
手毛腳毛都冇
* g# s. L9 K  G+ M6 W真係超好, 冇毛冇煩惱
* }6 U+ G; R. ]2 O9 }  s我呢 d 成日要剃勁麻煩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0