標題: CD Party Room !??? [打印本頁]

作者: angel8531    時間: 2018-5-24 13:18     標題: CD Party Room !???

一直以黎我都覺得CD地點係一個好難解決嘅問題,雖然可以去酒店或者屋企無人嘅時候CD1 ~5 c; f( I: S* R- r1 N: S
但始終無一個空間可以自由自在咁享受CD嘅樂趣,就算去酒店,又要大包細包咁走黎走去。
* m% {. C) b9 v4 u+ M7 z0 o( m) y如果有一個CD Party room,可以專門比CD享用,有齊哂所有CD嘅用品,比我自己或者一7 }  Y7 A1 X, r1 \9 r& @: V( c
班CD姐妹聚會。有人支持嗎?
- F7 ], E- k; S: Q6 S. D- m& F, \( G8 A0 j+ n7 x- y9 V% y
可以講下你地有咩意見又或者覺得Party room有咩需要嗎?
作者: gila    時間: 2018-5-24 16:06

你咁講都係指: 想夾份租一個單位CD用?
3 Z! \" B5 h4 }呢度偶爾都有人出post. 自己留意下。
作者: Carol0122    時間: 2018-5-24 19:06

合租單位好丫6 F  Y: x6 _9 ^1 L0 z/ u
我都有與趣
' ~# f! Q% q9 u* o; B6 h# n當然如果遠大到搞埋party % J& R: r( h  b9 ]4 j: z
定期聚會 就更加好
作者: sheepkiwi    時間: 2018-5-25 11:39

我覺得party room 好過合租,因為畢竟租屋租唔到好大,又少機會用
1 c% L, X2 e" `$ l# dParty 一般有遊玩設施,感覺生活化D
作者: Carol0122    時間: 2018-5-27 03:40

經營party room 好困難
" ^. e7 D6 |  w好大競爭
$ p$ l& a' y& v6 y雖然CD 呢個巿場都好大

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0