標題: 有冇人喜歡著住校服俾人打屁股 [打印本頁]

作者: 藤條    時間: 2018-5-30 13:04     標題: 有冇人喜歡著住校服俾人打屁股

如有,請大家分享
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 13:57

我喜歡呀.最好伏住係床邊打patpat
作者: Ed77XD    時間: 2018-5-30 15:00     標題: 有呀

Me....我鐘意
作者: av375    時間: 2018-5-30 15:25

我鍾意呀,鍾意穿校服被人用籐條打,打完仲要罰企,不過香港好似好少人鍾意咁樣玩。
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 16:36

最好穿尿片打patpat.罰佢唔準去廁所
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:49     標題: 回復 2# isuzu4.3 的帖子

伏在床邊,要受罰者自己拉起條裙打
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:50     標題: 回復 3# Ed77XD 的帖子

喜歡點打法?
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:51     標題: 回復 4# av375 的帖子

我也喜歡用藤條打patpat
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 17:54     標題: 回復 5# isuzu4.3 的帖子

賴左尿要再罰重d
作者: 30190648    時間: 2018-5-30 18:30

喜歡丫
作者: isuzu4.3    時間: 2018-5-30 18:45

唔好再講.好想玩
作者: siutung    時間: 2018-5-30 18:47

我也喜歡呢
作者: 藤條    時間: 2018-5-30 19:59

我的wechat:wxid_n7lkb3sfdaaa22
$ j5 Q/ N- }. \; a可以wechat聊聊
作者: willy    時間: 2018-5-30 20:36

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-5-30 16:36 發表   
- `! ^2 O% U# u5 c2 a. {最好穿尿片打patpat.罰佢唔準去廁所
9 g5 x2 ^2 i0 r2 x' C5 ^, I
6 w3 R5 z% _* R% L: ^, u仲要飲大量水.....
作者: 1980718    時間: 2018-5-30 21:34

在口,頸,手腳戴咁拘束具,蒙埋眼,更正!
作者: user9527    時間: 2018-5-30 22:04

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2018-5-30 18:45 發表   & X6 o+ t& \6 E! L
唔好再講.好想玩
! u! k/ z- K; _- Y0 k

( [8 J6 J+ \) E0 j/ Q3 T4 w我有藤,下次帶出來
作者: user9527    時間: 2018-5-30 22:52

引用:
原帖由 av375 於 2018-5-30 15:25 發表   
" Z9 E$ Z+ T" C7 e. }我鍾意呀,鍾意穿校服被人用籐條打,打完仲要罰企,不過香港好似好少人鍾意咁樣玩。
* T9 p' W4 ]3 o" }/ B8 B! s+ q
5 T4 o3 Y  O" y$ `以前d妹妹唔聽話,被屋企人籐條fit落隻腳到# w! F3 ~! g8 [3 B. Y
要鞭落校裙睇到的地方,俾人睇到隻腳一條條紅色 ; g6 I8 T. Y$ s5 B5 h! K
' ^1 j; k1 q) l5 d2 j  W% i5 h
男仔屋企都有一兩條藤條,
, f8 l/ r1 G5 c: [. o! J. H我讀書時好多同學都俾人用藤條打手腳同屁股) m1 O2 |( T) {! J
有d兩兄弟妹妹一人一支! i  F$ @; W$ P# A* E0 R
家姐綠色,阿妹黃色柄
# r( Y% ~& L" S; S  |$ [) n邊個唔聽話一藤鞭落隻腳或屁股上
9 v8 K: I0 `0 B通常最少鞭4-5籐先
5 u; a, g) R" e- x
5 G; J  c! p, L7 K1 q有d屋企嚴d要除左條褲同內褲打 ) K# Y2 v, F  [4 d
因為有人嚮條褲出蠱惑" X  T, M% o+ d8 @9 l/ V
鞭藤要用幼藤條同打在清光屁股上面
2 r$ r" w8 a- c* k! q% }5 v0 {8 [7 Q, `8 a! Z) R
作者: llppkkllppkk2    時間: 2019-8-7 00:42

自己打自己仲正
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-3 23:25

作者: hkopenb01865    時間: 2021-2-6 21:56

1 W9 W0 \1 h0 d7 n% x6 E6 K
條J D水會整濕條裙2 y( D2 M' y7 e5 R# B, r' b
所以會戴鎖打Patpat

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0