標題: 請問有甚麼方法令對腳變好睇d,靚d [打印本頁]

作者: 中學生    時間: 2018-6-21 18:31     標題: 請問有甚麼方法令對腳變好睇d,靚d

變到好似女仔腳咁,除了穿肉色絲襪外還有其他方法嗎?
作者: joey221    時間: 2018-6-21 18:41     標題: 回復 1# 中學生 的帖子

可能冇乜方法
作者: 中學生    時間: 2018-6-21 19:32     標題: 回復 2# joey221 的帖子

唯有穿肉色絲襪,好事慕d女仔
作者: joey221    時間: 2018-6-21 20:31     標題: 回復 3# 中學生 的帖子

穿著高跟鞋後,會看似修長点
作者: RZ5946_259B    時間: 2018-6-21 21:26

其實脫腳毛會唔會係好選擇?
作者: 雪映    時間: 2018-6-21 22:14

引用:
原帖由 RZ5946_259B 於 21/6/2018 21:26 發表   - C) }# g% S2 M. P: T6 x, y3 `
其實脫腳毛會唔會係好選擇?

! d" f  Z  L6 h$ ^
6 q& A; Q; {1 `2 z* ?/ i% u* J2 \# g  r
+著壓力襪
作者: password    時間: 2018-6-21 22:16

我未試過cd,不過平時就有剪腳毛
作者: pyes0000    時間: 2018-6-21 22:20

用脫毛膏除毛 然後每天早晚用乳液按摩保養 洗澡的時候用熱水稍微多泡或沖洗按摩 過一段時間自然會變得更光滑細緻 不過如果是骨架問題就無解了
作者: RZ5946_259B    時間: 2018-6-22 14:58

上次脫完之後 穿短褲時被同學投射奇怪的目光(>﹏<)
作者: cd382638    時間: 2018-6-22 16:37

引用:
原帖由 雪映 於 2018-6-21 22:14 發表   8 r3 S* N- D- d; r6 |5 n% I8 S

3 B. x4 F: p2 i1 T- b4 L3 [
8 F; b2 G$ v. i/ r  M* g# u* q# f9 ], m1 w/ T! G! v; j2 J0 Q
+著壓力襪
9 c3 z; W( B! }0 f* \+ R
著壓力襪 I AGREE THIS
作者: staccatiss    時間: 2018-6-24 17:09

壓力襪啦,唔錯架
作者: Jany    時間: 2018-6-25 23:01

引用:
原帖由 RZ5946_259B 於 2018-6-22 14:58 發表   
6 b! m5 B: c6 V- g0 X: A上次脫完之後 穿短褲時被同學投射奇怪的目光(>﹏
% o" U/ N& N  Y宜家除毛好common
作者: RZ5946_259B    時間: 2018-6-26 22:12

弊在係我嗰班啲人唔興呀嘛
作者: 中學生    時間: 2018-6-27 18:15     標題: 回復 5# RZ5946_259B 的帖子

我常常脱,但對腳始終無女仔咁靚
作者: 中學生    時間: 2018-6-27 18:19     標題: 回復 8# pyes0000 的帖子

請問乳液有介紹嗎?我對腳有瘀痕,熱水應該有幫助
作者: 中學生    時間: 2018-6-27 18:21     標題: 回復 6# 雪映 的帖子

壓力襪是有透明的嗎?
作者: 雪映    時間: 2018-6-28 23:11     標題: 回復 16# 中學生 的帖子

透肉果D通常低壓力; W% E$ h; Z) e1 d
壓力大果D通常都密D唔透肉
" x0 O; F! C7 p1 n; i- n仲有種睡眠(壓力/瘦腿)襪著住訓效果都唔錯
作者: uniformx    時間: 2021-5-31 10:01

脫毛:
  n  R7 j* a0 Y# E剃不好
% L1 ]( _* G# a) T0 D拔毛、脫毛膏不錯
  `. s4 e3 j+ v9 k, _) c激光脫毛較持久- j+ X- V) q5 |4 [/ h( U/ W7 K

. y9 w; Z# s1 F7 L$ L# L護膚+ d& M- B: ^3 Y, P$ \
潤膚霜" x% v% L! n& Y0 c
除疤膏
# d$ [5 e! e% V5 z* P0 ?1 G0 n" S* V4 t
矯形# R: s! _( ]/ i& A/ ?1 E
護膝、護踭、XO型矯型器$ [' M! r) s# R' d+ k& B
鞋墊(足部治療師專門訂造才較可能有效)
: i8 j" `% [5 p( Y
% D2 d0 q* E, l2 Z" V% K' i收身' Y- t. c1 o1 p& q9 w8 p8 j
壓力襪褲、壓力褲、壓力襪、紮腳熱敷、熱水泡腳/泡湯' ~  T' B2 S( t+ `3 f9 G
按摩、推油、去水腫: i. w$ o9 X4 N/ g& V& L
免長期站立、晚上晾高腳睡(血液回流)5 l2 J( r  F) ]# `/ a3 M( q! E5 {

, q0 b9 F; v+ }+ s4 Z; o! a- \趾甲
) M4 }7 B  k, p6 G' D3 z) H7 B/ U修腳(剪甲、批死皮)( M  v* d" \% i1 J3 A% k
銼甲(磨平拋光)、甲癬水
  i# ~% J8 O2 ?* V4 Q. i- Q甲油(不要色做透明油,要色可指甲油或gel甲)
/ l8 ~. T6 O/ |# ]3 D) M7 {做激光
! t# i% I+ f6 g. `. U8 Z; k; i4 u- E3 Y
消毒藥水/酒精清潔
6 A8 S7 G7 ]" ~1 I" Q3 j9 @7 E腳癬膏、潤膚膏
9 \& M& }9 R& g9 N# x2 N/ a& M
' O4 I( S+ O# ?! X[ 本帖最後由 uniformx 於 2021-5-31 10:15 編輯 ]
作者: fluinggg    時間: 2021-7-17 11:39

洗完澡插身体乳 一周除一次毛

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0