標題: 新嘗試。。。 [打印本頁]

作者: ppp    時間: 2018-6-23 14:27     標題: 新嘗試。。。

有一段時間無cd,尋日膽粗粗咁買左對絲襪上去之前幫襯開嘅飛機場,搵返相熟少少嘅技師,沖完涼技師未黎到之前已著好對絲襪,到佢上鐘開始按嘅時候,佢一摸已覺得好奇,問我點解著女人絲襪,我就引導佢話想刺激d,再教佢不停咁講d說話,例如只有女人先著絲襪架,你而家著左咁你係男定女?下次著埋高跟鞋比我睇下。。。之後就一發如注。+ n4 t3 P' e7 H: b' N8 y1 ~& F$ o0 E
. [5 t0 ~! O! X+ [) c1 T
利申:只是鍾意穿女裝而已
作者: misslady    時間: 2018-6-23 14:42

好似,好刺激喎。
作者: ppp    時間: 2018-6-23 14:44

刺激架,但射完又會無哂feel
作者: Maggie_cd2018    時間: 2018-6-23 15:05

边间机埸?
作者: joey221    時間: 2018-6-23 15:28     標題: 回復 1# ppp 的帖子

她收多少銭
作者: RZ5946_259B    時間: 2018-6-23 15:53

有剌激的感覺
作者: StephanieCat    時間: 2018-6-23 20:07

下次就全副女裝去啦
作者: ilovebra    時間: 2018-6-24 09:45

我最鍾意除咗騎師個bra自己著上身畀佢睇通常佢哋都覺得好過癮
作者: staccatiss    時間: 2018-6-24 17:09

好刺激咁喎
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:15

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2018-6-23 15:05 發表   
# z* K8 T0 y  _& o, `7 w" J" W- V" U8 W边间机埸?
- y6 @' M# _1 O
其實好多間都試過,上141有好多話spa,其實都係機場
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:16

引用:
原帖由 joey221 於 2018-6-23 15:28 發表   * p, i' y6 m. ~% y) ^/ z
她收多少銭
2 i: C5 o/ T8 w! j$ s% S5 \600元60分鐘,包按摩
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:17

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-6-23 20:07 發表   5 P9 H2 h# E! P: ~
下次就全副女裝去啦
& i3 h; {0 U6 J7 _3 H
之前都試過,什至熟到將d衫褲鞋襪放喺間場度
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:18

引用:
原帖由 ilovebra 於 2018-6-24 09:45 發表   
  b0 h8 u8 _6 f. F5 `% m- y, ]我最鍾意除咗騎師個bra自己著上身畀佢睇通常佢哋都覺得好過癮
7 d: O2 L# y0 D( y下次都試下先
作者: ppp    時間: 2018-6-25 04:20

引用:
原帖由 staccatiss 於 2018-6-24 17:09 發表   
( U9 K$ A- H7 I2 Y好刺激咁喎
- Z* k& n8 y1 ^1 i係呀,但技師就真係要夾到先得,有d係唔明點解你要咁做
作者: 好奇者    時間: 2018-6-25 11:03

引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-23 14:27 發表   
, r+ ~7 n  P- B5 S; h有一段時間無cd,尋日膽粗粗咁買左對絲襪上去之前幫襯開嘅飛機場,搵返相熟少少嘅技師,沖完涼技師未黎到之前已著好對絲襪,到佢上鐘開始按嘅時候,佢一摸已覺得好奇,問我點解著女人絲襪,我就引 ...
- r, M' G" R1 T
請問香港還是大陸機場?
* P! T' [, f0 J& w$ B9 z+ h* s" I  t) p同埋141搵?
作者: ppp    時間: 2018-6-25 12:21

引用:
原帖由 好奇者 於 2018-6-25 11:03 發表   
0 k4 w6 h; M8 c  ~+ f$ l( l0 }, F9 a+ c% R
請問香港還是大陸機場?7 N4 t! P; {( N9 @. H. K7 ^
同埋141搵?
2 _! h- W/ ?- V3 Q# x) }兩邊都有試過,其實香港的話有時你喺條街度見d招牌寫住spa,但又鬼鬼地,嗰d已經係
作者: joeycd123    時間: 2018-6-30 10:58

有些想試。但小妹没勇器去spa!
作者: 好奇者    時間: 2018-7-1 00:20

引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-25 12:21 發表   
; L" I/ \' ?) R& A
) x4 v3 t8 Q7 E7 b% a兩邊都有試過,其實香港的話有時你喺條街度見d招牌寫住spa,但又鬼鬼地,嗰d已經係
0 e/ `  M1 S9 `" U9 V
問題點知SPA接受穿女裝?
作者: ppp    時間: 2018-7-3 04:20

引用:
原帖由 joeycd123 於 2018-6-30 10:58 發表   
$ ~" @6 M, P! [' }1 u$ o3 W有些想試。但小妹没勇器去spa!
3 R" \3 x! Y- t( F! [- G; j
其實同去按摩無分別,只係幫埋你飛機而已,佢地都係收錢,你係怕佢地笑你?
作者: ppp    時間: 2018-7-3 04:23

引用:
原帖由 好奇者 於 2018-7-1 00:20 發表   % m7 P7 P( B  l: g9 `  J

/ ~2 ^, t, X' {, _8 x問題點知SPA接受穿女裝?
  R, u1 X9 k& O; }8 G( n. b
其實無話接唔接受,技師主要幫客人做服務,佢地反而驚d粗暴嘅客人,你試過喺女生面前cd未?
作者: josephin0086    時間: 2018-7-5 01:57

哇, 好exciting 咁款, 我都想試下.
作者: ppp    時間: 2018-7-5 16:42

引用:
原帖由 josephin0086 於 2018-7-5 01:57 發表   
" w) o. T  W8 j* @% V( n& L/ F哇, 好exciting 咁款, 我都想試下.
( C1 M/ ~: B7 ]+ U+ g/ p) k3 U/ G第一次係好緊張刺激,但習慣了就等於普通叫人幫你一樣
作者: josephin0086    時間: 2018-7-5 18:57

好期待, 只係幻想已覺得興奮
作者: ppp    時間: 2018-7-6 12:32

引用:
原帖由 josephin0086 於 2018-7-5 18:57 發表   
* c4 z0 B4 [" M9 D6 [好期待, 只係幻想已覺得興奮
0 o9 v  T+ t6 s& v. `! f
就搵間門面靚少少嘅試下🤣🤣🤣
作者: StephanieCat    時間: 2018-7-14 20:23

第一次咁玩既時候係點
% U) @5 m( x( ]9 a( o緊唔緊張
. ]' r+ H2 Z4 L1 v0 K, `
引用:
原帖由 ppp 於 2018-6-25 04:17 發表   
/ T) u# b) U2 J! ^1 Q
# H7 B  x0 x& A2 \5 l' \0 q之前都試過,什至熟到將d衫褲鞋襪放喺間場度

作者: ppp    時間: 2018-7-16 16:36

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-7-14 20:23 發表   6 P- S+ c1 z4 n. h# g* F
第一次咁玩既時候係點- a( G2 d" [6 ~# C
緊唔緊張! S% K! y' u1 v# m& t; {
- i: K' s- P) f# V. \6 M
都緊張架,不過自己都好鍾意喺d女仔面前cd,所以都好直接咁同佢地講應該點做,同埋都唔會好怕羞

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0