標題: 終於入手第一條屬於自己 [打印本頁]

作者: 偽娘貓    時間: 2018-7-19 18:18     標題: 終於入手第一條屬於自己

[attach]179382[/attach]1 ?3 @' @# T% P& u9 {4 x- S
前兩日去左九龍城間昌記度買左件協恩嘅長衫1 e8 r8 h' }/ i- c8 Y2 w8 ]
唔係好敢講係自己著8 I/ U: M- y. K1 P3 @9 n% B
所以同老板娘講話同自己差唔多size
* c/ P' O5 j  w( P然後佢就攞左件好啱身嘅XXL比我,$200$ x% w$ c) O: }3 f$ J) ?( N, V
跟住仲問我要唔要買其他野
& {6 _1 z7 h8 b2 d+ C/ ?' N, h全程一啲差別待遇都無
0 t9 J# a$ d$ J真係好好人
3 C/ I3 s8 f: U! `5 H0 l% s
" V4 c; N9 Z' \% V" j- s[ 本帖最後由 偽娘貓 於 2018-7-19 18:39 編輯 ]
作者: siuyan_7    時間: 2018-7-19 22:50

昌記就係咁易買
" g. |$ ^' c4 G0 M% J買完第一條,您將會好快有二三四條,上癮咁越買越多
作者: Carol0122    時間: 2018-7-20 01:59

都好啱size 喎1 q: h% i9 W- Q6 S( L  w6 ~& g( v: d
著得幾好睇
作者: 偽娘貓    時間: 2018-7-20 03:48     標題: 回復 3# Carol0122 的帖子

多謝讚賞
; o8 |' |$ k* v# M( \: V可惜屋企無地方擺. ~& \5 B0 _3 [% N( Z# N+ O
如果唔係我一定買多幾件
作者: misslady    時間: 2018-7-20 10:35

Wow.  happy shopping.
作者: maria-ng    時間: 2018-7-25 21:52

旗袍正...............
作者: 小馬    時間: 2018-7-25 22:39     標題: 回復 1# 偽娘貓 的帖子

買頂長假髮照起來會更好看...........
作者: sec2x    時間: 2018-7-26 01:22     標題: 回復 4# 偽娘貓 的帖子

昌記不怕啦6 v/ i) ^# p* t
位置方面應該第日買買下就會為左就佢地而free d位出黎
作者: kkid06    時間: 2018-8-18 02:03

我係上環維多利亞買左兩條真光同底裙,我係澳門的,超想做女生,但不董化妝,好想學
作者: 偽娘貓    時間: 2018-8-21 00:27     標題: 回復 8# sec2x 的帖子

所以我決定一儲夠錢搬出黎自己住) _+ B( Q6 T) J- m% L2 I
第一件事一定係買到成個櫃都係女裝
作者: misslady    時間: 2018-8-21 00:47

引用:
原帖由 偽娘貓 於 2018-8-21 00:27 發表   
. V! o( T2 Y. R& @1 V7 j5 C; n1 z/ I所以我決定一儲夠錢搬出黎自己住
6 G. B- F. c2 h+ h% o第一件事一定係買到成個櫃都係女裝
+ s9 M8 e; ?- y6 P
  F6 Q+ }6 j1 A- ]/ P
女裙,! b# V8 {' [# q; k6 A; C
女衫,4 M# D, W# Q$ N8 R% t0 }
女底底,! c- B0 }" d' ?7 r8 V
女鞋
作者: nicholasfai    時間: 2018-10-24 23:09

好正...唔知200磅肥CD應該著咩SIZE
作者: anywind    時間: 2018-10-25 21:34

昌記仲貴過火車橋 $ Y; G" g* b) @* v
我都係7月入手
$ p* l& W5 i* r$ }0 P" F1 R8 T4 C' f' l0 j3 H* |! g
協恩其實 愛民版同火車橋版都唔難入手4 n% F/ F0 z) i+ Y# e
不過我6月時去愛民話無我SIZE
- \. U0 l$ z/ n; l
# @; `3 O1 Z  Z9 F5 n  q 樓主遲D應該會去多D唔同地方買嫁啦
作者: uniform    時間: 2019-5-24 19:56     標題: 回復 9# kkid06 的帖子

你點買呀?話自用?
作者: ywn3305    時間: 2019-8-17 15:08

好看
作者: 炫炫月    時間: 2019-8-17 16:06

唔錯既件衫係 不過昌記d料麻麻地 小心d玩
作者: JohnWong888    時間: 2019-11-6 02:31

火車橋質料好好多,又無咁焗,其實鼓起勇氣上到樓梯都唔係難買,4 h9 N' A  i9 K
) \0 d7 L$ k8 K( q3 O- S
配埋校章會更好睇!
作者: SAYA030    時間: 2020-5-22 11:03

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0