標題: 又敗家了 [打印本頁]

作者: applebaby    時間: 2018-8-6 14:15     標題: 又敗家了

前兩日行過馬莎,其實都唔太在意,因為佢都長期做特價。不過既然行過,都係去望下。怎料,有些段碼鞋低至$39,平到嚇死人。我買咗兩對$39,,一對$99。搵機會著下先。
作者: treesang    時間: 2018-8-6 15:48

- J2 d0 B0 q' F$ Q* [9 T咁又真係幾抵買~
作者: joey221    時間: 2018-8-6 17:52     標題: 回復 1# applebaby 的帖子

真的平呀!
作者: wolfhell0204    時間: 2018-8-6 19:38

引用:
原帖由 applebaby 於 2018-8-6 14:15 發表   
1 X: `" [( |. S3 B8 Q7 _6 y前兩日行過馬莎,其實都唔太在意,因為佢都長期做特價。不過既然行過,都係去望下。怎料,有些段碼鞋低至$39,平到嚇死人。我買咗兩對$39,,一對$99。搵機會著下先。
9 O/ u+ v: w$ P: m' d; G

) h% B0 z+ z' Q/ l$ j2 F0 @) }
& F! P, {. W. ]2 x" U% M平唔係問題,最重要有冇圖先
作者: sezmok    時間: 2018-8-6 23:17

邊區馬莎 ?
作者: misslady    時間: 2018-8-7 08:54

只買鞋,有冇其他團?
! r  Z6 P! J% F* x# c9 X
& K% g2 i, L# {% D' p2 v- D& d9 s會不會放相 ?
作者: ngyl1394    時間: 2018-8-7 09:25

wow! 真是羨慕樓主可以在一般的店舖買到高跟鞋) M* w$ f2 W* i8 {- ?% P
本人的腳比較肥和大所以只有訂做$ z3 T4 f4 r- T8 Z
所以款式不多
作者: xiemei    時間: 2018-8-7 09:26

馬莎貨系中檔貨,$39、$99一對鞋已經系跳樓價。有無圖睇下先?
作者: Carol0122    時間: 2018-8-7 12:10

引用:
原帖由 applebaby 於 2018-8-6 14:15 發表   , P8 r) Y) ]7 x3 [4 c7 f
前兩日行過馬莎,其實都唔太在意,因為佢都長期做特價。不過既然行過,都係去望下。怎料,有些段碼鞋低至$39,平到嚇死人。我買咗兩對$39,,一對$99。搵機會著下先。
/ o4 L! z& u* V9 ~3 N' i0 `/ B; j& n: C0 y) q" r
咁又幾抵) y7 e+ v7 E5 Y
可惜佢D 高跟唔係太夠高
作者: ckk49    時間: 2018-8-8 11:06

39蚊出街邊到仲有得買呀,掃平貨抵呀
作者: maria-ng    時間: 2018-8-9 09:33

39元咁平???
作者: applebaby    時間: 2018-8-9 11:36

我行過兩間馬莎,都有$39。/ _6 O; F3 s! k8 U) N/ L5 }
佢主要係斷碼的,剩下8號為主,對我來說就太大了。
作者: maria-ng    時間: 2018-8-9 11:47

8號啱我............
作者: misslady    時間: 2018-8-9 12:50

引用:
原帖由 applebaby 於 2018-8-9 11:36 發表   
# v9 m0 U* }2 |我行過兩間馬莎,都有$39。9 r! q: s0 B" F; D5 @
佢主要係斷碼的,剩下8號為主,對我來說就太大了。
: f7 j' `' ]& k$ ]! V
. x& S/ c- @: i
賣 39元,本都回不來。
作者: loubearbear    時間: 2018-8-18 05:54

我都買過一次$39,但Zara Quality 好啲,減價尾段做到$99對# H+ f& w" K+ n- ]

* S( `, D& n% s4 l8 M[ 本帖最後由 loubearbear 於 2018-8-17 21:57 編輯 ]
作者: bigpig    時間: 2018-8-21 15:19

我見到有7號。啱我。4吋高。德福
作者: michaelyip    時間: 2018-11-5 03:51

有冇相睇下?
作者: 炫炫月    時間: 2019-1-24 21:11

有冇相牙

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0