標題: 比人見到我換M巾~ [打印本頁]

作者: crazboy246    時間: 2018-8-7 23:26     標題: 比人見到我換M巾~

我日日都會著女裝底底同用M巾8 G  ^  a& K2 I8 B/ L. N3 m; y* x
今日行過一個球場,所以順便去埋公廁(男廁)換m巾
4 l# h# m% |1 P0 |8 O我睇清楚入面無人就換,兩個廁間格應該係壞咗或者比人惡作劇反鎖咗0 N: c5 Y8 P! `
所以要係廁所更衣個位換
( P- S2 E6 u* K- L. _6 m因為個球場好廦而且早上,所以唔會有其他人,我好放心係度換 # ^! p. Y* q) i, x! U4 O
但廁所入面個士多房有個清潔嬸嬸開門出咗來* p, n+ q5 I9 d( K9 R
我嚇咗一嚇,但M巾只換到一半
" D& a2 D' K! }  l個嬸嬸就無野咁拖地, 我都快D換埋m巾佢
1 ^6 D" `( z4 E) G, w: r* |之後佢又問:你係唔係去緊廁所呀?做咩唔去廁格痌既?
$ \3 L# J3 X& E我好緊張,因為我仲整緊m巾個翼,個陣我用緊kotex 41cm,加上我又著緊粉紅色既底底* M1 t/ P% t# O$ J
好明顯,又會見到哂m巾,所以唔可能講到大話* P$ v+ C$ |8 s& p
我話: 我唔係去緊廁所呀,個廁格唔知點解鎖咗,我又要換衛生巾,所以諗住快少少係度換
" ?0 a) n7 @0 A1 d# J$ j但好彩佢語氣係好正常咁講 唔係覺得我奇怪; X* ]0 ]5 \/ s$ w) l& J! x/ k
* F. U7 x' J; D. M  C
佢話: 哦~我怕你係度去廁所唔用廁格我又要清潔. 你係男仔點解要用呢D既?
& n* X! E4 n9 w* K我話: 用咗一次慣咗,加上用咗又乾淨D同舒服D
1 X1 v+ V% \* I7 h* z& O跟住佢就走咗5 v4 D2 S% y- y8 ^; z' y+ e

* s% Y" u0 ], c" L9 F; `其我唔介意比佢望到,覺得好緊張同有少少快感比個個嬸嬸望到
; t* ]4 J) b. U2 \2 ~但純粹係本身以為無人突然聽到有聲就嚇咗嚇
: e9 i! \+ l# d* \
2 B1 [% y$ X6 t! z7 T3 O; F9 ?4 m- X1 j粉紅色個條就係比嬸嬸望到個條 係6ixty8ight 買嫁
# @4 \- M4 {3 x- i+ Hhttp://hkcd.tv/thread-65910-1-1.html! N! C, s6 o* {* P$ |
% p/ P: Y$ h! M6 U1 c8 {
作者: siumece    時間: 2018-8-8 03:56

睇到又如可他又不識你
作者: crazboy246    時間: 2018-8-8 11:07

引用:
原帖由 siumece 於 2018-8-8 03:56 發表     L& E0 I$ C1 c8 A- o0 `
睇到又如可他又不識你
% N3 g; y' ~1 n9 W2 ~; K

) V4 @$ y9 {9 H( j  R; g5 |( J我仲有少少興奮想比人望到
作者: maria-ng    時間: 2018-8-8 11:21

引用:
原帖由 crazboy246 於 2018-8-8 11:07 發表   ( _( A" {$ q# J0 Q. g, I8 O

9 d* g/ {" t/ i8 b1 W5 g: L
5 y6 |$ \- d0 O3 ~; ?( w. H+ R* D* Y! |我仲有少少興奮想比人望到
- s# o0 [4 |- `- ?. [
被清潔阿嬸知道你下面鴨左野,那感覺是興奮的,我都曾經試過
/ g% d) E8 H7 K) o! e! t已經是接近50年前的事
作者: cicilam    時間: 2018-8-8 19:06     標題: 回復 1# crazboy246 的帖子

簡單好自然咁走
作者: ladycici    時間: 2018-8-8 19:42     標題: 回復 1# crazboy246 的帖子

其我妳唔介意比佢望到,
4 K! Y& R) V6 ]. P8 |- I可能是妳預了,
% K0 s; `- V+ d4 t3 l嬸嬸的淡然反應,
  o: T6 W( b1 M+ B/ o是她見多了,妳又不是她的第一個.
作者: wong_1133    時間: 2018-8-9 22:53

呢排出街用41唔熱咩
作者: 20151120    時間: 2018-8-11 11:06

叫嬏嬸俾塊新M巾你
作者: maria-ng    時間: 2018-8-11 13:19

引用:
原帖由 20151120 於 2018-8-11 11:06 發表   + l3 S7 O$ A! Q5 q1 ^; R
叫嬏嬸俾塊新M巾你
) T/ o, X" J6 i" t5 K
作者: 美車    時間: 2018-8-15 00:09

有衛生巾的照片的話更好喔
作者: mandycheung520    時間: 2018-8-15 03:18

畀人見到 會好興奮㗎喎
作者: maria-ng    時間: 2018-8-15 08:00

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   ) B4 v! N& |3 \( v+ `  x
畀人見到 會好興奮㗎喎
* P0 Z* W6 N9 Z$ }, K! l
50年前果次我在公園,當時鴨左衛生帶但又穿左白色貼身短褲,衛生帶在屁股隆起
3 p/ A$ E' w0 c1 u, E身後兩個阿嬸細細聲講"吾係呀,鴨左野架.............."
作者: idashe    時間: 2018-8-15 08:58

有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
作者: maria-ng    時間: 2018-8-15 09:22

引用:
原帖由 mandycheung520 於 2018-8-15 03:18 發表   ( n' q* ~: p2 u% [
畀人見到 會好興奮㗎喎
2 e2 h8 ]/ m$ ~+ ~- s7 ^1 U
對!
: F% C# q  J4 u' ~, i4 ~4 O; C& B尤其是對方是正是師奶阿嬸
作者: maria-ng    時間: 2018-8-16 07:47

引用:
原帖由 idashe 於 2018-8-15 08:58 發表   
) c& V6 K$ c* w' P( O; E6 Y有個女性朋友發現後,仲同我一齊討論邊隻好用
) p1 p# @. x" j
50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
作者: beourufu    時間: 2018-8-25 12:54

感謝樓主 請樓主繼續加油
作者: kdkid    時間: 2018-9-17 23:47

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-8-16 07:47 發表   ; U, C  `- |! X0 n. e9 ]

& N" u* B+ w5 I& K2 s) a( E50年前,Kotex衛生帶式巾最好用,亦最貴
9 c) E; y3 v/ I0 P) w; I除左kotex果陣時仲有乜牌子?
作者: maria-ng    時間: 2018-9-18 21:23

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-17 23:47 發表   
2 x) n+ |+ [1 R+ M- N9 o: f  M- _% u% T
除左kotex果陣時仲有乜牌子?
/ y' D: F2 l+ l; T: @我50年前用過的衛生帶(巾)牌子3 [/ B9 Y( s/ J1 H- r+ ?$ f0 H# k
艷桃紅,護士,456,三花,平治牌,) u/ E1 _5 A$ n: A( b" N
雙燕,姊妹花,福安康,燕得,紅棉,鴨仔牌
作者: maria-ng    時間: 2018-9-18 21:27

鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾8 `" }" e# A% g
但已停產近30年
作者: kdkid    時間: 2018-9-19 18:02

引用:
原帖由 maria-ng 於 2018-9-18 21:27 發表   1 \+ R' a! `9 O. w
鴨仔牌產婦衛生巾是我用過最大最厚的衛生巾3 h! m  k7 g% X* E; z1 v
但已停產近30年
8 h" y: G) p/ p0 k8 ?
鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚
作者: ahbee9603    時間: 2018-9-19 19:26

咁撞一撞,阿姐永遠留在心中
+ k  Z: }  ^' }+ E9 j不過我只會講我有需要就係咁簡單
作者: StephanieCat    時間: 2018-9-19 19:38

咁咪姐係俾阿姐睇晒全相???
作者: maria-ng    時間: 2018-9-19 19:43

引用:
原帖由 kdkid 於 2018-9-19 18:02 發表   
1 f# ]! X2 F+ H; S( [( G% O. n/ t. G, _0 ]: Z- g+ q/ j; {8 ]" x7 d
鴨仔牌以前好似見過,記得巾的表面係紗棉,同埋係好厚
5 ~- h) d' }4 o* ^* H) E衛生帶年代所有m巾都係棉紗面,內棉花造成

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0