標題: 送女友絲襪, 慢慢道出我也喜歡絲襪 [打印本頁]

作者: 陳真    時間: 2009-7-6 11:27     標題: 送女友絲襪, 慢慢道出我也喜歡絲襪

6月30晚, 女友去了我屋企 (本來想爆房, 只可惜佢M到). 上次說過我喜歡佢著絲襪, 每次攬親, 唔摸佢絲襪腳都摸摸佢雙滑腿. 今次就先把我的收藏送佢, (一對 Falke 薄黑絲).
. D. K% X' q1 [' m1 v9 q1 P5 Z( Z& d# L8 c
佢問, 成日叫我著絲襪, 又要送俾我, 又要我著俾你摸.....你梗有D野既.
6 A' v9 z9 {7 P) V$ u! `+ n5 [5 z; k+ s$ L: y7 M( Q' t
之後, 我重申, 我真係鐘意女仔著絲襪, 而且已經開口說我著過.
! J! q1 x& |+ f& X
: q8 I" L7 y9 Q% W/ \就是一次係齊齊哈爾, 零下 40幾度戶外工作, 本來著懶佬褲我我們, 因為兩條褲的關係而覺得行動不便, 之後, 廠長教我們著女裝厚絲襪, 不阻礙行動而且又保暖. 結果第一次(光明正大)著絲襪.
1 B" l/ x/ n- R8 t" y4 o+ r! t: A
, K7 h* H" J# J' K1 [* x& S佢笑著答, 咁你咪了左你心願囉.....之後笑笑口....我地繼續咀.....
7 r; G3 t" K5 C$ b3 n4 I$ g
5 `, ]) f/ V$ m* y[ 本帖最後由 陳真 於 2009-7-7 01:01 編輯 ]
作者: yingkit2008    時間: 2009-7-6 23:57

作者: sissyheelslut    時間: 2009-7-7 00:16

I love to wear stockings with garters. feel so sexy.
作者: garfunkel    時間: 2009-7-7 11:28

就等我今晚都試下先
作者: ykevin    時間: 2011-2-12 03:28

幸福
作者: yuanfang1934    時間: 2011-2-20 09:14

其实女朋友一般不会太在意这些,前提是她真的爱你
作者: changcarol    時間: 2011-3-2 08:06

哩個果然係一個好O既解釋, GOOD !! ( 借O黎用下先 )
作者: 小感感    時間: 2011-3-10 07:16

直接的說所以不會介意,到了她發現後你才解釋反而會令真相說服性降低 ^o^都恭喜你現在明正言順的穿喔!
作者: robber_help    時間: 2011-4-23 00:00

真好~~恭喜了
作者: yuk16    時間: 2011-5-7 16:07

YES!  多數女友真的喜歡你的話,大多都能夠接受你穿絲襪 (好好的安排下)
# G' A$ Y  m- v5 t  d甚至冬天時也不介意你穿出街,原因多是舒服及保暖為主
作者: feecoot    時間: 2011-8-28 22:30

真羨慕,家人支持很重要
作者: pub-pub    時間: 2011-8-31 11:33

好事...........有大家了解左
作者: elrickaa    時間: 2012-8-23 09:55

包容是好的..
作者: freebee    時間: 2012-9-12 15:05

very good reason! i am tryig to buy some oo pantyhose for  my gf. She only wear those cheap panyhose which feel very rough when I touch....sad
作者: sasalady    時間: 2013-4-23 19:21

gum did you try to make with her and you also wearing pantyhose~~?
作者: SWjiepai    時間: 2013-4-23 19:34

真好~~真好~~真好~~
作者: stupid_pig    時間: 2016-6-28 09:12

真係幸福!
作者: Yanananana    時間: 2020-4-21 05:48

She is a prefect girlfriend
作者: higabt    時間: 2020-4-24 15:59

good!!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0