標題: 阿Ling內衣 [打印本頁]

作者: natata    時間: 2018-8-31 18:52     標題: 阿Ling內衣

阿Ling條大花冰絲底底最正, 好鍾意呢D質地既底底。 私有化左, 有時著住做野都幾正
作者: joey221    時間: 2018-8-31 21:01

引用:
原帖由 natata 於 2018-8-31 18:52 發表   ; N  Y6 a: B- a6 t* f# A1 V$ q# D
阿Ling條大花冰絲底底最正, 好鍾意呢D質地既底底。 私有化左, 有時著住做野都幾正
% C6 L8 G) @. K# }5 r6 ]5 Y: h' P
# d1 e8 q1 D: i  w4 b% f5 ~3 h
樣子也不錯
作者: playing    時間: 2018-8-31 23:01

樓主有無試著住阿ling/其他同事既底底時,平時做野又遇倒佢地?
5 B. O% m. E$ r8 u1 Y當然佢地唔知你著緊自己條底底
作者: natata    時間: 2018-8-31 23:08

引用:
原帖由 playing 於 2018-8-31 23:01 發表   : `6 R. {& q( {# ^& Y' U
樓主有無試著住阿ling/其他同事既底底時,平時做野又遇倒佢地?
3 T; e: H# g( u0 D+ V+ z' c當然佢地唔知你著緊自己條底底
肯定有啦,試過著住“阿君”對絲襪,仲同佢一齊食飯
作者: dav2k2k    時間: 2018-8-31 23:18

引用:
原帖由 playing 於 2018-8-31 23:01 發表   
% `- p( J2 o8 Q' Q樓主有無試著住阿ling/其他同事既底底時,平時做野又遇倒佢地?
' T0 e( A& f4 L5 p% n當然佢地唔知你著緊自己條底底
$ b: S0 _  s; I! n* V( y( P8 P
應該即刻興奮
作者: dav2k2k    時間: 2018-8-31 23:20

D款終於後生D
: ^& l' h6 B, ]6 h" I; n7 e* \) H8 q3 s! K7 z# u
同有非棉質底底睇
作者: kenny_apple    時間: 2018-9-1 06:26

師兄你D post好高質
作者: kenny_apple    時間: 2018-9-1 06:27

著住物主D內衣同佢傾計玩,真係dream
作者: samou    時間: 2018-9-1 09:48

引用:
原帖由 natata 於 2018-8-31 18:52 發表   7 }% }' x/ T) N! z: O9 j3 }2 [
- \8 X4 l& z% I  q$ F' f% v) y8 B1 d. L
你私有化她的東西,她們應該會知道少了什麼內衣,如何反應?
作者: natata    時間: 2018-9-1 09:48

引用:
原帖由 dav2k2k 於 2018-8-31 23:20 發表   
2 a4 ?6 I3 ^0 W+ [D款終於後生D
1 x9 E/ i! \8 U% P+ k
( L* C$ y( ]' }5 a! i& z同有非棉質底底睇
  a$ ]4 c1 L' A5 @; V  \9 s
正就正在可享受每個都有唔同款式質地
作者: natata    時間: 2018-9-1 09:51

引用:
原帖由 samou 於 2018-9-1 09:48 發表   
8 o4 |" r( e% }5 E8 E4 u* ?& U1 ^7 G- J) D, b

_9 q+ P8 S, G" V7 z你私有化她的東西,她們應該會知道少了什麼內衣,如何反應?
當然唔知嗰刻佢地咩反應。 不過有聽過有人埋怨唔見左衫,無仇報的感覺
作者: natata    時間: 2018-9-1 09:53

引用:
原帖由 samou 於 2018-9-1 09:48 發表   ( m2 K% {2 n$ E% S0 y! F
4 w* @. r/ B- H4 m

; @( g$ e: O/ @6 L- ^你私有化她的東西,她們應該會知道少了什麼內衣,如何反應?
. v/ ]2 j& T! s1 |試過我無落手但都聽到唔見嘢。。應該有其他ching做嘢
作者: cicilam    時間: 2018-9-1 21:05

我覺得,你著住同佢地一齊既感覺,就係應該是最興奮既
作者: funnyliu    時間: 2018-9-20 07:31

白色滑滑底底最性感

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0