標題: DelDelDel [打印本頁]

作者: fafa_flower    時間: 2018-9-12 17:00     標題: DelDelDel

DelDelDelDelDelDel0 P+ A8 {* \$ ^  M6 ~$ d5 T, U- r

+ L( f6 b1 Q+ _* r( Y[ 本帖最後由 fafa_flower 於 2020-8-26 13:54 編輯 ]
作者: cicilam    時間: 2018-9-12 20:47

我因为以前细个玩COSP,然后同女仔成日行街,慢慢有感觉想试试
作者: misslady    時間: 2018-9-12 23:33

鍾意 ,靚靚內衣開始的
/ {, X6 H/ H+ ^* i(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
作者: GreenY    時間: 2018-9-13 00:06

由絲質睡裙開始
作者: maria-ng    時間: 2018-9-13 08:16

我自小就開始
作者: 好奇者    時間: 2018-9-13 10:58

中一既時候學校搞Halloween活動叫同學去買扮鬼扮馬既服飾.
# P5 _$ {6 ^4 B! b- P: f我去某間店舖買件斗篷扮疆屍,轉頭返到屋企發現職員可能拎錯,比左係一件黃色白雪公主裙.../ U) i) f  Z0 o; C  a- m4 i
果時屋企無人,而且身形細一時貪玩著上身,發現好岩身而且有種舒服感覺,所以就偷偷收埋間中著下咁
作者: kaylaukay    時間: 2018-9-13 12:30

由絲襪開始....到各式用品...
作者: Meldey    時間: 2018-9-13 14:28

我都係cos開始6 n- Q( N" M1 e3 Z- g
不過唔敢女角出街
作者: kwt    時間: 2018-9-14 09:11     標題: good

我是從絲襪開始....進到各式女裝用品.
作者: hojasho    時間: 2018-9-14 09:15

我由絲質內衣起
作者: Carol0122    時間: 2018-9-14 22:28

其實都好怪
* f# Y. z5 {6 @& ]/ X0 A/ q) j我係由一件頭泳衣 和 校服 開始
) z1 A& ?+ ~+ L* e但現在對呢兩樣興趣都一般/ ~8 f0 \; g2 X  H* g1 @
哈哈
作者: HKReindeer    時間: 2018-9-16 16:24

我係同一雙尖頭細跟高跟鞋開始,細時好奇怪,4 f! K) [1 P1 J7 r; {$ }1 y6 y$ i6 x

/ Q- E4 f: `' S: n6 {) b% a望見人地著尖頭高跟鞋,唔理係翹腳定路過,我會覺得好興奮,
; s$ j3 u6 W7 g  ^" y  I
7 A% v- l4 w' l( |2 [$ m: Z我都唔知點解,心裡成日都諗(指:當時),如果我著咪幾好! a9 `6 H/ K8 _: N* O
- b) Z  _9 c% @$ ~9 T
同埋我細時都偷左人地單位唔少我覺得款式幾好尖頭高跟鞋 (因為佢D高跟鞋有很多都放晒屋外面)4 P) f3 A' Q) d2 Q
& @: G" V' I: a+ K+ k
再加上細時冇乜錢,成功偷左高跟鞋而且冇比人發現,大部份都係當時拎比自己著5 ^9 |5 B9 ~% b+ i' J* ]( `
- s& e) H* v$ c
著多幾次、模仿人地D坐姿,漸漸就愛上著尖頭高跟鞋,長大後有能力打工賺錢,0 v  `& z  y' ?' x

( k5 w+ @8 M. A( S就用少少錢黎買番D女性野,黎滿足下做女仔心態
作者: wahkaka    時間: 2018-9-16 17:55

從絲襪褲開始。
作者: StephanieCat    時間: 2018-9-19 20:40

行街既時候見到好多性感既內衣,會忍唔住望多幾眼,諗下自己著會唔會好性感,點知一試就上癮
作者: denisews1018    時間: 2018-9-20 14:09

~我是媽媽主動替我穿上絲襪http://hkcd.tv/thread-36125-1-1.html      引起的∼
作者: seasonlo    時間: 2019-1-4 21:54

~我是媽媽主動替我穿上絲襪引起的∼
/ K2 g- L; L6 Y, ]9 r同上面一樣~
作者: ayaya    時間: 2019-1-7 00:26

女裝好靚多變化 而且又好舒服 特別係連身裙
作者: Frank123    時間: 2019-1-7 07:12

It is a free society. I think sometimes may be due to you have friend in CD and follow her to find out more on CD.
作者: dreamshaha    時間: 2019-1-7 09:33

絲襪開始到性感內衣
作者: LolitaMinori    時間: 2019-4-10 15:31

自小媽媽身邊d c9都係生女多
) b) H2 `/ t2 a8 M" C8 O同媽媽連埋班c9出街買衣服 有時佢地沒帶個女出去會找我幫手試裙..
/ T+ b$ P1 B; N) o; p2 H( N呢個係我第一次 雖然沒怪佢地 不過呢個小小動作影響我好深遠
作者: misslady    時間: 2019-4-10 16:53

引用:
原帖由 ayaya 於 2019-1-7 00:26 發表   & X" L4 F% `: `+ a
女裝好靚多變化 而且又好舒服 特別係連身裙
8 b8 [+ ?  Y1 ?
1 W: a8 j- `' y, u$ U. W
esp those dress.  the lingerie...
, D% Q# W( p, z6 ]% J6 p( C2 t. F5 R* t1 g7 _+ v/ C$ c
all are nice and beautiful.
作者: lp5704    時間: 2019-4-10 22:57

偷偷試情趣內衣
作者: mac02    時間: 2019-4-10 23:25

小學的時候看到媽媽曬晾的衣服,好奇之下就拎起個胸圍問有咩用,媽媽只係回答 “女仔衫黎架,唔關男仔事。”。大家都知啦,小孩子的好奇心好強,大人越想隱瞞的事,小孩子就越有興趣想知道,這樣,慢慢就在心裡種下一粒種子。( P, M" S5 @) k1 h. V) v# P' ?
本來呢,種子都未必會發芽成長的,只是,到了中學的時候,學校的夏季女裝校服是白色連身裙,女同學們所穿的各式各樣內衣,慢慢地就勾起小學時埋藏在心裡的一粒種子。
作者: mingchao1967    時間: 2019-4-11 00:39

我是在青春期時
; G4 d+ U+ L' d3 ?  d% I從女性內衣褲開始, g) [4 }5 X* U$ X
再到絲襪、女裝
作者: namjai89    時間: 2019-4-16 11:55

最近才開始...羨慕做女仔的感覺.... z6 Q" r) l* e+ ?
可又害怕家人接受唔到..
作者: misslady    時間: 2019-4-17 09:23

引用:
原帖由 mingchao1967 於 2019-4-11 00:39 發表   8 m  r, E' N# H/ ^2 U0 l/ j: X
我是在青春期時7 C6 H) t' o) I4 @+ ]. n# }
從女性內衣褲開始
7 }' V+ p6 ^4 X9 \# r8 X1 ^- z再到絲襪、女裝
  ]2 @/ Y- C2 v3 K' m5 v% {" R8 H. C/ j4 e" n& T
青春期,對女性內衣有好感,8 ]6 ?6 [) n# s( G$ A9 v7 Y
著上,打 J
, U6 x  q, C5 M' ?6 U( _6 N4 a( L- c: T/ Y  v( }9 K# K/ e
越穿,越想穿內衣, bra,裙。9 {1 F- F9 J3 q& {0 Y
3 g; F: [7 N- Q! `
想做一個女性
1 \: g# z/ E7 R+ F- e
/ V& V4 E& R" L$ t6 t0 a(*^o^*)
作者: ansonw20010512    時間: 2019-4-19 11:17

我细個時家姐表姐成日幫我扮女仔,果陣己经好想做女仔.# o( U2 }, u$ ]4 Z* u
小學6年班開始偷偷著家姐D衫同絲勿開始架

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0