標題: 購買學生用品 [打印本頁]

作者: kenlee0809nikon    時間: 2018-10-11 05:44     標題: 購買學生用品

有冇姐妹可以話到俾小妹知,有冇地方可以買到一般學生妹上學,所穿著既內衣褲同打底衫褲,什至可以教到我點配搭
: L  ^) `) _- E. b/ W7 ^* U
: z9 u! l2 r1 E[ 本帖最後由 kenlee0809nikon 於 2018-10-11 05:55 編輯 ]
作者: sallshine    時間: 2018-10-11 07:11

深水埗D街邊檔
作者: user9527    時間: 2018-10-11 11:01

引用:
原帖由 kenlee0809nikon 於 2018-10-11 05:44 發表   
, C1 b, Q2 |) }' |  D有冇姐妹可以話到俾小妹知,有冇地方可以買到一般學生妹上學,所穿著既內衣褲同打底衫褲,什至可以教到我點配搭
! c! E& _& U& f5 U% g
8 Y# c9 B& J, D4 x% j& ePM 我,我全有現貨
作者: web88    時間: 2018-10-11 11:33

引用:
原帖由 kenlee0809nikon 於 2018-10-11 05:44 發表   ! r' F: b& F. O% D8 H& w' ^4 g: g
有冇姐妹可以話到俾小妹知,有冇地方可以買到一般學生妹上學,所穿著既內衣褲同打底衫褲,什至可以教到我點配搭
$ i. I6 f) ]( Q搵d姊妹幫手買囉!
作者: whk    時間: 2018-10-12 10:55

引用:
原帖由 user9527 於 2018-10-11 11:01 發表   ! h9 P' @9 q0 I2 M* V2 ^- Y
' y+ H* i8 H# J# p' V/ j

! r) b& y; A4 R2 E2 s$ `" y" a1 qPM 我,我全有現貨
7 F* g! o, B$ I% m" x, r
3 g% b$ q$ m. f! G
真係好多買家想幫襯你,但係走數個隻,因為......
% Q" j4 K9 D* Q2 S7 D6 xn......0就更加唔駛講
作者: bocho    時間: 2021-9-1 22:23

街市就在呢!吉之島/千色店 吧
作者: hanaxhana    時間: 2021-11-28 08:17

深水埗、太子果D街檔: i' t8 {. G2 w) U. f2 N( s" p1 ^
其實真係唔會理你係男定女* P) W& A$ }* _; h: W6 {
你有生意比佢做,佢乜都唔會理5 \( x) N1 I0 p/ A
唔會白眼唔會怪樣,照賣既

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0