標題: 有關女學生鞋 [打印本頁]

作者: KarryNg    時間: 2018-11-21 21:32     標題: 有關女學生鞋

有冇人知道邊度有大碼(44或以上)婆仔鞋賣?
作者: 54669    時間: 2018-11-22 10:06

淘寶,無就幫你5到啦
作者: Carol0122    時間: 2018-11-24 16:15

真係好難
  @1 W3 B# a( a, A' _- K咁大size 著出黎船咁大隻 2 I% n. r& J! t" d; }

! J. a& b  c8 R2 Q+ K高跟啦; \# L/ d5 V# i% C8 P1 b5 ~
冇咁覺架
作者: zeo    時間: 2018-11-28 23:34

淘寶幫到你
作者: Kiukiu    時間: 2018-12-11 23:02

淘寶啦
作者: cd_kana    時間: 2019-1-5 00:26

鞋鋪多數得41-42; ?  u: D+ g, n5 r2 C+ }
43以上都好難見到/ }! t* M: T9 v  g, {' f2 ?; B

X& X: R% {" p. k8 K淘寶會有既 但款式唔多6 X0 \9 ^) q3 ~7 t- M3 E6 d

: t8 L5 S0 {+ F+ P4 p個人建議 試下著細2碼 慢慢就會覺得唔會痛
作者: ayaya    時間: 2019-1-6 22:52

淘寶機會最大 因為香港訂做都係大陸廠做
作者: paktin    時間: 2019-4-5 21:23

可以代為購買
作者: P32636    時間: 2019-4-13 04:54

宜家仲邊有婆仔鞋架
作者: 戀服大師    時間: 2019-9-29 09:42     標題: 回復 8# paktin 的帖子

PM詳談,我都想買一對
作者: yehyedfaj    時間: 2020-2-18 12:35

強烈向你推薦迪卡儂。我初中就穿47 48的鞋子,常常為買不到鞋煩惱。直到有一次一個親戚送我兩雙迪卡儂的鞋…他就按我說的48碼來買,結果我穿著還偏大。迪卡儂的鞋似乎比國內的碼要大一點,現在我穿46的就剛剛好了,甚至45的也能穿。迪卡儂是我最喜歡的品牌,不只是因為碼數夠大,更因為這牌子質量超好、比較便宜、穿著舒服。這牌子的衣服以及其他運動用品性價比也超高。許多城市都有實體店,某寶上也有旗艦店。
作者: boiah33    時間: 2020-4-11 16:33

淘寶搜尋會有的
作者: Ho_bb    時間: 2021-7-9 11:43

44就算淘寶有都唔多款

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0