標題: 一大早起身好想... [打印本頁]

作者: nnmm93    時間: 2018-12-3 05:46     標題: 一大早起身好想...

好似學生妹咁換校服∼
& m, X( `8 r6 R3 s$ J: C一齊返學
作者: pikachu668    時間: 2018-12-3 09:04

我都想一起身就換校裙返學
作者: wwg402    時間: 2018-12-3 10:13

恩,童年值得记忆一辈子
作者: cathy.w    時間: 2018-12-3 10:50

去試試吧: [9 |. Z! A, F* x$ g

5 y: }1 @! u9 H9 V做回學生的感覺
作者: nnmm93    時間: 2018-12-3 16:39

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-12-3 09:04 發表   
& |, A2 E8 Z" p5 \- ?我都想一起身就換校裙返學
. E* J1 V! |6 W# O3 G) F$ k
諗起都興奮
作者: littlecherry    時間: 2018-12-3 23:01

邊間學校?
作者: nnmm93    時間: 2018-12-3 23:11

引用:
原帖由 littlecherry 於 2018-12-3 23:01 發表   / e9 t/ w2 _. u  i$ Y6 E+ R
邊間學校?
. u  j/ f5 b# y1 R7 E
聖家 , C  n2 m8 \% N, ^: x

: I/ v& e) ]- J& U6 t6 C[ 本帖最後由 nnmm93 於 2018-12-3 23:16 編輯 ]
作者: littlecherry    時間: 2018-12-3 23:15     標題: 回復 7# nnmm93 的帖子

你有買到腰帶同呔?
作者: nnmm93    時間: 2018-12-3 23:17

引用:
原帖由 littlecherry 於 2018-12-3 23:15 發表   
3 Y' [) a9 N' q6 b你有買到腰帶同呔?
% l5 m. E+ J. g7 M( P9 Y聖家先岩打錯左
作者: littlecherry    時間: 2018-12-3 23:18

呢套好多人都有
作者: nnmm93    時間: 2018-12-3 23:21

引用:
原帖由 littlecherry 於 2018-12-3 23:18 發表   
4 d" k, T7 r+ Y0 q, {5 L" g: ?, D呢套好多人都有
! ~' S  F  z/ f搵緊校服公司買多幾套校服裙" p6 l- E5 D1 u& M. H
賽馬會體藝中學夏季+ W5 I9 T- l6 j+ O) e
浸信會呂明才中學夏季
+ d! l$ I, G3 s( [5 p# W! k寶血會上智英文書院高年級夏季
, w8 r1 `: O) p香港神託會培基書院夏季$ w8 Z. K( ?3 p
明愛華德中書院夏季5 u2 y0 }$ b3 m' D* B
金巴崙長老會耀道中學夏季
6 g8 o: c- q* Y* ]$ N2 i天主教母佑會蕭明中學夏季
. J" e* W6 q7 O& s! H1 j# u瑪利諾修院學校夏季
7 e6 x; ^# B* f依堆都想買
作者: joey221    時間: 2018-12-4 00:24

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 05:46 發表   
' L; j/ [- t$ B, a9 n! G好似學生妹咁換校服∼
# w$ A5 B- K' P4 ]: ~! ?一齊返學
) x0 s" R( P! W4 }' o
; x3 v* a. x! i' e我每天也穿著內褲加謢墊
作者: jacjac    時間: 2018-12-5 17:16

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 23:21 發表   
2 y$ A0 @7 D) w. ~% D, D, N* s1 h% F' t' W3 \" B" o' b
搵緊校服公司買多幾套校服裙- e8 n# r% W  B2 \. t1 G
賽馬會體藝中學夏季' M8 j. D* \. g8 P7 T' Y& j! T
浸信會呂明才中學夏季( S; ^& m  Y9 m7 l. e- F; N3 W( ~
寶血會上智英文書院高年級夏季1 t1 R) l3 O: r7 C8 ^
香港神託會培基書院夏季
: t% H# c0 c6 ~3 G8 e明愛華德中書院夏季  g8 o7 y; j2 n' n
金巴崙長老會耀道中學夏季
! h, M) c+ Q2 A8 m1 c7 V' B" `0 t天主教母佑會蕭明中學夏季( |# ^+ e, S% v' g# O
瑪 ...
5 q9 x" w+ l! c我都想買體藝
9 f5 q4 ?3 l' G! `. C0 T百褶裙同A字裙都好好睇$ a8 a$ H; C) `( P* t& R
呂明才有幾套在家
作者: HKReindeer    時間: 2018-12-8 10:22

我和人地唔同,一大清早令我很自豪就係夜晚著住絲襪黎訓教(尤其黑絲,真係著得耐左感覺上雙腳瘦長點點)
; _; Z: H; C* l# x8 F* b/ e+ ^5 U; [$ r4 ]; t
而且一大清早起身好想著就係放在床下對尖頭高跟鞋,我對高跟鞋情有所鍾,所以我唔會放過著高跟鞋機會
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 00:46

我直頭想一直著住添啦!
3 X5 o' c6 l( d8 f  \; D買十幾套輪住著,一日換一套。
作者: nnmm93    時間: 2018-12-9 15:44

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 00:46 發表   : K; U( j; j4 {! @
我直頭想一直著住添啦!6 H) U* R, i' w! {1 X
買十幾套輪住著,一日換一套。
6 p9 r# t9 {2 v6 N0 R+ |
星期五晚提早收工,趕去北角同九龍城買又4套校服,成千蚊,破產
作者: 2914    時間: 2018-12-10 00:33

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-9 15:44 發表   ) v1 s( _7 ~0 l. C9 Z% J

9 d- x% H+ G  S! ?! e星期五晚提早收工,趕去北角同九龍城買又4套校服,成千蚊,破產
財力既表現
作者: kingphone    時間: 2018-12-10 02:14

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-9 15:44 發表   
9 [# U2 x% P8 Q1 {& w$ |1 W- Q
. F9 ~3 j) `9 d- c星期五晚提早收工,趕去北角同九龍城買又4套校服,成千蚊,破產
" E1 D8 U: ~3 G: u" f買咗邊4套?
作者: nnmm93    時間: 2018-12-10 06:04

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-10 02:14 發表   3 z9 G6 o/ }) [3 G& n

( D( b" w4 n$ t( k買咗邊4套?
8 s  G, {1 \6 [9 P9 L2 e' q
桂華山,上智高夏,新法,華德中,後面兩套腰圍都唔太岩😖
作者: Frank123    時間: 2018-12-10 08:40

快樂好時光  , 錢銀身外物 , 只要 happy過, 那怕恨回頭.
0 D0 t1 j( X" W/ t! m& a好野 .
作者: avvdead3    時間: 2018-12-12 20:53

喜歡校服!!!尤其是連身裙
作者: brabrabra    時間: 2018-12-12 21:53     標題: 回復 16# nnmm93 的帖子

呢兩間可以買到咩校服架?
) j6 d% m, b: d5 R) P1 H可否提供地址?
: W1 m" O( B% L! |1 O男裝入去可以買?
作者: nnmm93    時間: 2018-12-13 22:26

引用:
原帖由 brabrabra 於 2018-12-12 21:53 發表   3 P# _4 E) m$ P
呢兩間可以買到咩校服架?+ ~. a. I$ P, A- r' }
可否提供地址?8 X4 H* o( R5 p6 y' L
男裝入去可以買?
) n" X/ Z' h% z. J
北角萬紅就搬,我都係睇第個post介紹,就搬鋪好似,款唔多勝在平好似,老闆都唔係好理咩人買,我男裝入去) x  `* ~  |( l6 E5 e" P" ^
九龍城昌記係人都知,好多間學校可以慢慢揀,老闆都好好既,好似2月就執,係貴左啲同啲料冇咁靚
作者: iiluvcd    時間: 2018-12-25 05:15

Go go go……
作者: goodye41    時間: 2018-12-26 07:52

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 05:46 發表   7 n/ N) U2 \# k; \1 E
好似學生妹咁換校服∼
8 z5 Z: F6 f) f$ v1 R一齊返學
' w3 y6 M3 A1 k) A% p/ a分享圖呢
作者: irir1228    時間: 2018-12-26 08:28

有咁大碼咩?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0