標題: 昌記一問 [打印本頁]

作者: nnmm93    時間: 2018-12-3 06:24     標題: 昌記一問

開到幾點?星期六日都開?( U  i. D  X7 z4 O
有冇婆仔鞋買?
作者: whk    時間: 2018-12-4 11:13

應該係昌記三問至啱
作者: cd_kana    時間: 2018-12-8 01:11

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   
5 t% ]5 l. Y, d4 j" S開到幾點?星期六日都開?% h, v& L# K! T; m: [
有冇婆仔鞋買?
& n( B3 g& C( e( N, A

- t5 z) l( Q4 t六日就唔知- L+ R! z4 d3 R( o; f
鞋就無喇 但有襪 底衫0 V6 J5 B* x9 M! L
要買鞋既話 衙前圍道會有一間
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-12-8 01:30

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?  c9 }5 e+ ~( s' d6 k) {
; @( _. `3 x; w
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   / ^3 O& i4 o7 c: c7 H) F: j
% b; D" t/ \' e8 q- F" c) r% L

; ^0 h+ a6 J9 e1 V1 k7 V' Z六日就唔知
* Y2 V& {) I6 X鞋就無喇 但有襪 底衫
2 m8 z  \, h$ _( I* r& p/ }4 T要買鞋既話 衙前圍道會有一間

作者: nnmm93    時間: 2018-12-8 02:56

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   + g) n) ^$ B: G7 V( ?
衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
( p4 e9 ?- E; l; @3 P# L/ A. J1 U9 @
0 I$ _" ?4 `1 c我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去3 E. N9 Q* {0 z
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
作者: cd_kana    時間: 2019-1-5 00:45

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   
- @7 G  K) o% [2 U5 X+ N3 _6 {) _
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去5 b, D/ z  E. X, |& v
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
9 K1 L1 S+ I. W' `& ]) M
9 M6 Z& s! ^/ T8 S5 d0 O3 n睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過... 3 Q: Z' s" Q0 F9 R' H" ?! ~
反而係去左呢間
( J( R6 S: M! b" V+ Z: R* t8 _* o0 Q% h. T0 x
% \* ]2 U/ Y* U% O
作者: paktin    時間: 2019-2-18 18:21

find one day go go sin
作者: hf-1141    時間: 2019-2-23 11:49

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 22:47

昌記星期六都開
作者: brabrabra    時間: 2019-5-13 23:25

男性入去買校服冇難度?
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 23:30

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   & X9 Y7 o) h' K$ O
男性入去買校服冇難度?
9 x! F+ P( U: T( l4 \
昌記買校服沒難度
作者: brabrabra    時間: 2019-5-13 23:35     標題: 回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
作者: hf-1141    時間: 2019-5-14 00:29

唔係有好多學校剩,自己去睇下
作者: zzz999    時間: 2019-5-14 21:29

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   
# S* B5 E, \) p' @0 o0 H/ b有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
( U/ Q1 k+ `% c1 D7 M; S/ `
好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦
作者: tamabaron    時間: 2019-5-15 01:13

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻
作者: kimo    時間: 2020-4-11 22:37

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工/ E$ l  `! l/ V4 `- f

, R( F* J  q% R4 b/ z8 S[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-11 22:43 編輯 ]
作者: hf-1141    時間: 2020-4-11 23:16

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
' [, p5 X) ]2 F( P$ M" y7 g# v佛系開工,賣一件小一件
作者: kimo    時間: 2020-4-12 02:31

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
) p7 n; _& J9 O) [2 Q7 U佛系開工,賣一件小一件
$ z' |, k; w. e
9 S  ~+ ]& ]  \1 z係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
: q7 z9 r  {  l6 g
" `3 x# m: g; w; O- m4 I4 v[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-12 02:42 編輯 ]

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0