標題: 近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相) [打印本頁]

作者: kingphone    時間: 2018-12-8 21:26     標題: 近來每晚都著校服來睡覺,上了癮......(已加相)

近來每晚都著校來睡覺4 O' q- _6 O- m- ~& i" l1 K( ~5 a
好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。/ y- Q4 R# Q+ U/ G& `9 R
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,
6 y+ ^6 o; [- s" H其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。
3 l- i6 k3 Y. q  c/ U7 P  M/ k; ^昨晚發夢竟然發到自己都係著住校服睡,俾家人知道咗,好彩是發夢
9 l" m% l( X6 I; |; Y& q$ O( ?+ Y  _( F0 z: l) p* \
作者: yan-1995    時間: 2018-12-8 23:20

打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-12-8 23:57

我都係着住校服瞓
作者: misslady    時間: 2018-12-9 00:10

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-8 21:26 發表     Q  J, D- i/ ]4 O7 q1 g: q: d1 Y
近來每晚都著校來睡覺
% M! Q. v: q. b" |. N) Q好似上咗癮咁,臨睡前著住套校服,到第二朝起身後先除。8 G/ E/ B1 Z0 T: E; S( M, L9 U
著幾晚就洗一次,即晚用風扇吹乾又著住睡,1 L3 X, T0 o) N
其實想全裸著住套校服睡,但又怕睡覺時發夢射咗就好大件事。# F8 K, ~1 I$ i& `* x
昨晚發夢竟然 ...
! V" ^+ z/ H) C% B9 U4 g  i' N
7 Z" I( ?# A0 [( P0 ?$ d: D8 L
著,邊間多?
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 00:34

引用:
原帖由 yan-1995 於 2018-12-8 23:20 發表   / r1 u9 B# I5 M. Q1 c- Q( A! {' E
打咗J先睡覺,應該唔會有夢遺射精
% i$ G/ Y  ]" w# d, V
有時都會射咗
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 00:34

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 23:57 發表   8 D( x" y4 s8 Z8 t$ D
我都係
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 00:39

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-9 00:10 發表   
$ P  y& c" i1 y4 a6 {. T5 c
! E2 @$ G) o6 }+ Q
$ B2 b0 x. x2 F5 ~: L著,邊間多?
5 X, i- v( ~; J& k" A" V9 M# `: o
我最愛的秦導為你,不過遲啲會輪到另一間,總之冇領連身白校服都會著,明年等到換夏季時會去買兩套淋百因中學
作者: concord    時間: 2018-12-9 03:30

會唔會輪住著?
作者: aaasss201204    時間: 2018-12-9 04:14

已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引* B) {: ~4 I- h% x$ D
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成個人甘高,好似有個人訓係你隔離甘,我晚晚攬住佢訓覺。(二件頭款效果唔係太好,你動作太大會弄散,要花時間再堆好)$ Z( H& {) m" K& n
有時我會赤裸,訓係佢上面,壓著佢,攬實佢,錫佢,係佢上面摩。你可以摸佢胸部,拉開佢條拉鏈,申個頭入校裙入面又聞又索。
7 l# T% `/ y3 M$ {0 B8 J. e) R) ~有時狠心起上黎會射落條裙度,不過多數用手接著,都係果句:白色校裙最重要係雪白先吸引(深色或格子另計)9 h( ^1 Q/ n6 A6 S. l
最過癮係我用左三十六問不同學校校裙黎堆這布團,你可以晚晚轉唔同學校款玩。
作者: luckystar123    時間: 2018-12-9 13:27

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
2 e/ |7 a" H* d已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引$ q! ?3 }# w3 N" J% T
現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
; H! |. J4 w) x8 Z3 Z
質感唔會好怪??
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 13:51

引用:
原帖由 concord 於 2018-12-9 03:30 發表   
& h1 I, R0 w, G, y& t) E' Q會唔會輪住著?
! U/ P1 \) U3 B1 \1 {1 o8 F3 M8 @過一排會換款
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 13:56

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   ' t, {; [% E' O, J1 Z
已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
5 `, J/ h2 f4 h/ X2 Y4 a# e* }現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
. \7 L; x) ]+ I$ h: r& t6 [/ {
我比較喜歡著住瞓
作者: Carol0122    時間: 2018-12-9 14:29

搵到喜愛的
* y1 L; j3 l( x7 C' M1 _5 N覺得自己舒服便可' b! ?6 V0 }! H$ G( o8 ~) _
睡覺最重要是舒服
作者: kingphone    時間: 2018-12-9 15:23

引用:
原帖由 Carol0122 於 2018-12-9 14:29 發表   - \: o; z# H' n
搵到喜愛的3 C, e! n6 P+ V5 x/ b! v
覺得自己舒服便可
- u8 U/ L' z8 ~, A睡覺最重要是舒服
2 p: z' p! E( t6 E! e' G無錯,講得啱
作者: 2914    時間: 2018-12-9 23:02

有taste
作者: Kiukiu    時間: 2018-12-10 00:02

鍾意就得啦
作者: 2914    時間: 2018-12-10 00:31

引用:
原帖由 Kiukiu 於 2018-12-10 00:02 發表   
! X$ _1 a4 a$ m, _鍾意就得啦
所言甚是
作者: misslady    時間: 2018-12-10 18:45

引用:
原帖由 kingphone 於 2018-12-9 13:56 發表   / N( t* U, i# a0 r; t9 i
! Z$ Y& Y0 A, }' b% a( T
我比較喜歡著住瞓
* a5 f$ t8 f' I; m" j" {, _
* C( {5 G- ^! q3 E3 y
咁有冇著底裙?
作者: zeo    時間: 2018-12-10 19:58

我都想著住訓
作者: kingphone    時間: 2018-12-11 00:32

引用:
原帖由 misslady 於 2018-12-10 18:45 發表   7 C( Z- ~3 H6 Z, |6 j4 @6 N5 W
3 N% n" Y. X) \& D5 g. m, a! y

& X  R3 @5 f$ x5 Y) ]3 `咁有冇著底裙?
9 s7 k+ [5 U3 U( a* V, A沒有,我要體貼一啲
作者: kingphone    時間: 2018-12-11 00:33

引用:
原帖由 zeo 於 2018-12-10 19:58 發表   
3 `; ^2 n8 K8 \% p3 e! k% P我都想著住訓
8 O6 o: v6 S+ V# ]9 I
想就行動啦!
作者: milkmisty    時間: 2018-12-11 01:03

作者: TYRONE_0113    時間: 2018-12-11 01:13

著住校裙係幾好訓既!!! ], _$ a6 H5 t1 S# D# S3 }- L
特別係冬天時,好中意冬季長袖連身裙同長袖長衫!
! g& p, F0 y' G& H有時上身暖,下身涼浸浸;可以真正感受做女生滋味!!
* z$ W. H( G9 b0 M' K一起身發現自己係女生,感覺好正!!
作者: kingphone    時間: 2018-12-12 01:22

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2018-12-11 01:13 發表   
# ^  c& J) p# P著住校裙係幾好訓既!!; E0 `& r% G& @: v
特別係冬天時,好中意冬季長袖連身裙同長袖長衫!
# D* W+ N( B2 H# Q. }3 y有時上身暖,下身涼浸浸;可以真正感受做女生滋味!!
# E3 z' A3 b. X# U一起身發現自己係女生,感覺好正!!
7 L* B& C4 `" Y/ U9 U, j
我喜愛夏季,款式又多又靚又好睇
作者: tony921    時間: 2018-12-13 22:01

試過一次著有pad吊帶巴,底裙,夏季連身瞓好舒服
作者: brand1999    時間: 2018-12-15 04:38     標題: 回復 1# kingphone 的帖子

唔知樓主會否著埋對襪?
作者: kingphone    時間: 2018-12-22 23:35

引用:
原帖由 brand1999 於 2018-12-15 04:38 發表   6 ~' A3 M3 d6 u- N0 w  ^0 U. X9 W
唔知樓主會否著埋對襪?
" l+ ]1 \+ N4 E- P" X沒有的......
作者: mimiwong    時間: 2018-12-24 22:25

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-12-9 04:14 發表   
% G# s  g+ ~4 N3 e& U0 z& c已前我都鍾意著住黎訓,不過現在少了,主要都係怕射左,最慘係d衫慢慢會著到黃晒,走晒樣,白色校裙最重要係雪白先吸引
3 c  D$ P% _$ K4 _$ i1 y0 S: R現在我會甘做。用三十幾條校裙疊堆成一條校裙布團,全部連身裙,二十幾條係全白款,條布團有成 ...
, K: |1 W7 y4 |3 b1 h+ n' d. w
. t) A7 Z; E/ E) S3 P
都好正喎👍
作者: jack_1994    時間: 2019-1-1 02:26

咁咪日日要打J
作者: kingphone    時間: 2019-1-2 00:27

引用:
原帖由 jack_1994 於 2019-1-1 02:26 發表   0 x+ c" q8 @1 @) B* U( Q
咁咪日日要打J
6 @! ^3 f9 B8 A: ^6 B
想打就打,梗係不是日日打啦!
作者: eelwww    時間: 2019-3-23 21:17

我都好想著住校服訓

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0