標題: 本人直男愛好性感絲襪水手服高跟鞋 想識有相同興趣既cd姐姐妹妹 [打印本頁]

作者: 田一本    時間: 2018-12-17 00:27     標題: 本人直男愛好性感絲襪水手服高跟鞋 想識有相同興趣既cd姐姐妹妹

我想搵啲有相同興趣既姊妹傾下計 約出黎行下街咁
$ j! t! E. ]! g/ a2 V( h我175cm 74 kg 中等身材 有啲啲肌肉咁啦% k  L4 C! U6 e1 \6 h
如果有興趣可以pm我留wechat 我平時會行下夜街架
+ M6 x( O4 V, g6 t7 f) h) L0 C* q
作者: dorathy1314    時間: 2018-12-18 01:06

hello
作者: 20130312    時間: 2018-12-18 02:06

pm左樓主  U2 `: v# }4 `: R9 E
我都有興趣
作者: james9096    時間: 2018-12-18 08:06

我好中意著C勿同惰趣內衣
作者: 田一本    時間: 2019-4-23 13:43

Hello 大家呢排有無時間想一齊出夜街呀?
作者: js2307    時間: 2019-4-27 01:34

WeChat joe2307
作者: joey221    時間: 2019-6-11 21:06

引用:
原帖由 田一本 於 2018-12-17 00:27 發表   
( U2 l3 L- K' a我想搵啲有相同興趣既姊妹傾下計 約出黎行下街咁5 A9 R8 k% ^, V' O+ ^! O
2 M7 j3 m; k" g2 h$ ?

+ N' c) G& s2 `5 C; @喜歡什麼款女生?
4 t7 g7 ^( M. Q& s4 e我這般可以?
作者: 田一本    時間: 2019-7-28 01:13

好耐無上黎啦 蒲一蒲頭先 睇下有無大家夾既朋友仔先
作者: joey221    時間: 2019-8-1 19:40

引用:
原帖由 田一本 於 2018-12-17 00:27 發表   / d' D! G) A9 D2 \6 P7 q
我想搵啲有相同興趣既姊妹傾下計 約出黎行下街咁3 I0 _8 D7 T8 ]! |( j/ P* C
* s& V$ \8 o0 I: t5 l$ o

/ e' p" y! e* A& G, J1 z! M1 x, V喜歡我身上穿著?
作者: 田一本    時間: 2019-11-6 00:12

輕輕一推 有無cd有興趣?
作者: CDJess    時間: 2019-11-6 12:38     標題: 😝

但我無水手服呢
作者: 愛.o    時間: 2019-11-6 15:13

引用:
原帖由 田一本 於 2018-12-17 00:27 發表   4 g8 Y5 [( t& }
我想搵啲有相同興趣既姊妹傾下計 約出黎行下街咁
2 E+ }' h3 A6 Z% B2 a4 C如果有興趣可以pm我留wechat 我平時會行下夜街架
2 D; s+ F" b+ G, N8 J5 o
連自己高矮肥瘦都吾講% D; E9 C% E% e& D' _
係吾會約到女仔的毒JJ
作者: 田一本    時間: 2020-5-21 00:01

有無cd想傾下?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0