標題: 喜歡穿絲襪睡覺 [打印本頁]

作者: candy.siwa    時間: 2019-1-13 11:10     標題: 喜歡穿絲襪睡覺

喜歡穿絲襪睡覺,穿了多對絲襪還不滿足,最後太興奮不能睡
作者: wahkaka    時間: 2019-1-13 17:37

每次穿絲襪睡覺,都會忍不住.........
作者: joey221    時間: 2019-1-13 19:23

引用:
原帖由 candy.siwa 於 2019-1-13 11:10 發表   
' `2 v  {  H+ K. q$ f1 u" n喜歡穿絲襪睡覺,穿了多對絲襪還不滿足,最後太興奮不能睡
& C6 A4 g: K9 I  A$ d3 m* M2 O/ g1 A6 ]
穿著了多雙襪
作者: jackho701    時間: 2019-1-13 20:48

引用:
原帖由 candy.siwa 於 2019-1-13 11:10 發表   + G$ ]5 p* @- f, l% X
喜歡穿絲襪睡覺,穿了多對絲襪還不滿足,最後太興奮不能睡
3 S0 y2 t; b0 t穿了幾多對
作者: milotene    時間: 2019-1-13 21:49

很容易兴奋得睡不
作者: siuyan_7    時間: 2019-1-14 00:00

我都試過穿校服瞓,但興奮得不能入睡
作者: PRETTYPETIT    時間: 2019-1-14 00:25

穿了多少對絲絲
作者: ngyl1394    時間: 2019-1-14 01:28

wow! 請問樓主共穿了幾多對絲襪呀?
作者: dearyuer    時間: 2019-1-14 08:05

我也是,经常穿丝袜睡!
作者: cicilam    時間: 2019-1-14 09:19

咁多?不如一條雙層假透肉好過啦
作者: candy.siwa    時間: 2019-1-14 09:22     標題: 回復 3# joey221 的帖子

最後共穿了5對褲襪,還把一些絲襪放入下面塞滿空間
作者: candy.siwa    時間: 2019-1-14 09:23     標題: 回復 4# jackho701 的帖子

作者: candy.siwa    時間: 2019-1-14 09:23     標題: 回復 7# PRETTYPETIT 的帖子

作者: candy.siwa    時間: 2019-1-14 09:24     標題: 回復 8# ngyl1394 的帖子

作者: candy.siwa    時間: 2019-1-14 09:30     標題: 回復 10# cicilam 的帖子

我覺得假透肉有點厚,決少了薄絲的細滑,有時穿厚褲襪也會多穿一條薄的在外
作者: Carol0122    時間: 2019-1-14 12:51

以前一個人住4 C. \8 c6 b9 T  F' O/ y
常常都穿絲襪褲睡
/ c+ m9 s* x: @* m( n! r5 T
0 I0 S% D( M/ T8 j很懷念當年~
作者: clover    時間: 2019-1-17 00:29

我都係每晚都穿
作者: Kk111    時間: 2019-1-17 01:25

咁會舒服咩?我著高跟鞋都唔鐘意著絲
作者: astigu    時間: 2019-1-25 00:39

每晚都直穿絲襪睡
作者: mac02    時間: 2019-2-8 23:31

不會覺得太緊嗎?
作者: pantyhosemancc    時間: 2019-2-12 18:23

最重要穿後要舒服就是了!
作者: a136826992    時間: 2019-2-17 15:22     標題: 回復 1# candy.siwa 的帖子

好!喜欢!好!喜欢!好!喜欢!好!喜欢!
作者: soyin    時間: 2019-2-19 01:24

冬天先會著住訓
作者: 美車    時間: 2019-9-15 23:34

睡覺沒有用衛生棉嗎
作者: 陳真    時間: 2019-9-17 10:40

通常打完飛機就唔會想再著...
作者: silly1234    時間: 2019-9-26 12:09

我唔會睏唔著,反而係睏著左就會好舒服咁射左
作者: ss.bf1943    時間: 2019-9-26 12:57

唔會太熱咩?
作者: xuanrui159    時間: 2019-9-26 13:07

試過幾次,好正
作者: melulu    時間: 2019-9-26 14:00

我想絲襪對每個姊妹都有股莫名的興奮感吧
作者: 十六夜櫻凜    時間: 2019-11-14 17:26

24小時都穿絲襪,我連沖涼都穿
作者: heidiqueen    時間: 2020-10-31 12:02

我都好鐘意著絲襪訓覺
5 e! X" S# n4 S8 w# p: {) x每晚都直穿絲襪睡
作者: pantyhosemancc    時間: 2020-11-4 16:51     標題: 回復 30# 十六夜櫻凜 的帖子

著住沖涼可以洗埋絲襪
作者: england4ever    時間: 2021-5-28 17:10

我都鍾意著絲襪訓覺,因為真係好舒服(我係直穿d又薄又滑既絲襪),但對我黎講有兩個問題:1 s$ V! Q/ ]* D1 p6 \
1. [難訓著] 著左絲襪太舒服,好興奮,訓之前會忍唔住玩返陣,半個鐘到啦(但又唔射住,等訓覺果時可以享受埋著時著絲襪既感覺),訓上床在被窩好舒服,又成日摸自己對腳,搞JJ,好難訓得著或者要花一段時間先訓得著。
2 g, n& J9 s' D4 m! p7 ?2. [唔夠訓] 有時候,都真係會訓得著既,但好快, 大慨一兩個鐘到會醒返(可能係因為太興奮既關係掛),醒左即刻覺得成身有d好滑既野包住,果下個feel會好開心,跟住就會忍不住係咁摸同埋玩對腳,由於訓之前已經忍左一次無射精,醒返果下我每次都忍唔到,又玩返一兩個鐘,最係打J,咁搞法,由著絲襪果下計起,前後都起碼3個鐘之後先可以再訓返(而當中可能只係著住絲襪訓左一個鐘), 咁即係起碼會玩左2個鐘,咁搞法實唔夠訓,所以我放假先會著絲襪訓。唉,只怪我爛玩,我對絲襪既感覺真係太強烈la....
作者: HKReindeer    時間: 2021-5-28 19:11

引用:
原帖由 england4ever 於 2021-5-28 17:10 發表   
0 y! s0 C0 t" H我都鍾意著絲襪訓覺,因為真係好舒服(我係直穿d又薄又滑既絲襪),但對我黎講有兩個問題:- ^5 ~, R4 k# a( K! z! I
1. [難訓著] 著左絲襪太舒服,好興奮,訓之前會忍唔住玩返陣,半個鐘到啦(但又唔射住,等訓覺果時可以享受埋著時著絲襪既感 ...
% H( d3 A2 t2 j
2 \7 i* s$ I: M8 E/ d8 @( s
你講得一D都冇錯,我都嘗試過
! o& P0 Y4 G1 U: g' x
- x* @- D- J7 C+ s不過有一點要補充,就係:著住絲襪黎訓既話,條J會好自然扯得好硬,, k$ l7 F# g7 p8 {

0 T# K7 N2 Y6 P8 }/ t想變軟或唔想扯到硬都唔得,除非射出黎,而且射完都唔會好訓得去邊,
0 a5 k( F# ~9 ^" C9 G) r
; u8 P4 o6 r1 B* J所以我同你對絲襪既感覺真係太強烈
作者: england4ever    時間: 2021-6-1 18:08

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-5-28 19:11 發表   . @+ J: V7 `9 B. m1 x! w: v
, I; u3 Q# f, ]# b" C3 j
. @5 @( h& N1 e- K) I' g5 m
你講得一D都冇錯,我都嘗試過
1 a0 s7 M( }# B+ g, E; w8 D0 }, ?( h. b  q+ R  {
不過有一點要補充,就係:著住絲襪黎訓既話,條J會好自然扯得好硬,
- ~/ B) D! F" B- b! v4 v; G1 e( K1 V  V% g4 C7 a# T  L5 v! V/ }
想變軟或唔想扯到硬都唔得,除非射出黎,而且射完都唔會好訓得去邊,
- ~! T% A! G8 s; O
% o# }; {/ i7 L) w所以我同你對絲襪既感覺真係 ...
8 w! w9 K& a9 j) M1 x1 I5 W1 n1 `
: j  B" k# }0 {咁我又冇你咁勁。我一著上去時係會扯得好硬,會忍唔住玩一陣先。但當我疊埋心水訓覺(唔諗野)時,就會慢慢軟返少少(但都會硬過平時少少)
作者: happy1234    時間: 2021-6-8 22:06

多了会很紧的
作者: HKReindeer    時間: 2021-6-10 12:54

引用:
原帖由 england4ever 於 2021-6-1 18:08 發表     P8 E- t$ H$ n, c+ x0 \. [
& j4 S' M8 g4 b  U+ J

) Q' c1 _* ]+ o/ [咁我又冇你咁勁。我一著上去時係會扯得好硬,會忍唔住玩一陣先。但當我疊埋心水訓覺(唔諗野)時,就會慢慢軟返少少(但都會硬過平時少少)
: f0 E+ e/ q- l& G, {0 Q

x+ T7 d1 x9 S其實我同你都係差唔多,會忍唔住玩一陣先,
/ \6 y/ I, v& `* I$ d  X% V3 Z7 V8 `& d/ p3 C/ H9 z
但著得絲襪,我會著埋高跟鞋,事關絲襪同高跟鞋係不可分離 (除左訓教): i) N) l$ |# o5 T( U1 |

. X0 ?- B$ M! u6 I) G不過,如果疊埋心水訓覺,日間或夜晚唔刻意磨擦,基本上都唔會太硬得去邊
作者: wky    時間: 2021-6-10 17:17

夏天穿薄的都好熱
作者: lalaleg    時間: 2021-9-6 23:52

見到都覺得好熱
作者: lafinus    時間: 2021-9-7 10:38

第日起身啲腳指會痛
作者: lonely060210    時間: 2021-9-25 02:08

每晚都穿著睡+1
作者: Zinger    時間: 2021-10-26 01:44

著絲襪真係好開心
作者: s6815711    時間: 2022-2-6 19:21

現在每天很冷都穿厚褲襪睡
作者: wadashi    時間: 2022-2-6 20:13

Me22222222
作者: jsq126    時間: 2022-8-25 15:45

very sexy and lady ar~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0