標題: CD後既活動 [打印本頁]

作者: sls17289    時間: 2019-1-16 11:39     標題: CD後既活動

好奇想知道下各位姊姊CD後會有咩活動好做?
3 i& d4 z' `; m" r2 R6 D行街? 打丁? 6 Z& z" R/ v/ E2 Z2 Z8 T% {/ H+ S3 }
最近化完妝之後都唔知有咩做 XD 影下相就除返落黎
作者: uniformx    時間: 2019-1-16 12:49

隨意吧7 c7 h6 Z7 T8 b) D, _( @- `. Q: Z
(以下不代表我本人)/ {3 L* Y* j) G0 L
自慰
# g; s: H) K' j" q( sSM奴/主
3 c; ?5 H" X& n$ |% L玩繩/被放置. D! J. ]; o  u5 u2 g3 z
上學上班上街
4 W. s7 V7 U, j* I8 O  e# ~看電影煲劇上網玩遊戲機唱K聽歌' e8 \6 r% j& {& f0 r- y1 |6 F
做功課溫習,做家務洗衫煮飯洗碗
, r1 s5 {1 `5 Z. I逛街吃喝玩樂
$ q" X3 s' ^5 r4 c( N9 V+ M拍照拍片,執相剪片
+ H% u0 l! |6 w* O9 x……1 B: A5 B, n+ d# ~) J
係有些人要入女廁搏×搏被拘捕
作者: staccatiss    時間: 2019-1-16 14:37

有時候有人一齊互動係好玩D。
6 \4 m, @$ }4 k; A# \5 p) X
, X) C! D+ o% _4 a% v! U如果一個人CD,我其實好喜歡女僕造型咁做家務
作者: sls17289    時間: 2019-1-16 15:20     標題: 回復 3# staccatiss 的帖子

咁我又未試過CD做家務
作者: sls17289    時間: 2019-1-16 15:21     標題: 回復 2# uniformx 的帖子

我諗住睇下有咩好提議 下次CD左可以做 上個禮拜C完唔知做咩好
作者: staccatiss    時間: 2019-1-16 15:32     標題: 回復 4# sls17289 的帖子

其實CD做家務幾好玩架。普普通通咁,可以體驗女仔既生活。要玩得厲害D,又可以加入其他元素
作者: sls17289    時間: 2019-1-16 15:57     標題: 回復 6# staccatiss 的帖子

有咩其他元素?
作者: staccatiss    時間: 2019-1-16 16:40     標題: 回復 7# sls17289 的帖子

我自己一個既時候,其實好鍾意CD做家務,而且,呢個時候特別鍾意french maid既服飾。
  g# \4 t" b7 V/ y' o8 ^+ @  P例如,著好高既高跟鞋,燙衫起碼超過一個鐘啦,來來回回,都係高跟既訓練。
6 H! q, g+ E' ]" U4 Q例如,插住震蛋做家務,練習忍受同埋享受酥麻快感,又唔俾用手刺激
  ~3 D" e8 t' X9 t) {7 j( R$ N例如,塞口球抹地。已經著住高跟鞋架啦,仲要有口波,超辛苦,留口水又要抹返,係女僕態度好好既訓練。
* C3 R  @& @0 [9 f% W' Q) C
  ?% m3 i0 W4 Y$ F4 g% z! m% S' m, p; U0 i) T: b& x3 f
如果唔係自己一個,玩發仲多
作者: joey221    時間: 2019-1-16 17:33

引用:
原帖由 sls17289 於 2019-1-16 11:39 發表   
$ H3 L$ \% H1 n9 Y/ u好奇想知道下各位姊姊CD後會有咩活動好做? # V; B4 }3 p8 _
行街? 打丁?
. Z$ a$ v1 ?' S! ?! O# u% z+ T最近化完妝之後都唔知有咩做 XD 影下相就除返落黎
- Z2 n! a5 K, H& d

7 y! Z) U2 i* M( l4 f" x# I, Z我㑹打扮一吓
2 ^# v+ F( D* L! \) L# @- L- l  _穿著心愛裙子,內褲和絲物,高根⋯⋯
% `% f5 i3 R6 d2 z, h7 C在家會自摸,及把震蛋或阳具,放入小洞一
+ r* K2 O3 R' m. X6 k享受吓阴道高潮⋯⋯
作者: Kk111    時間: 2019-1-17 01:19

反而我想試下放置係咩感覺
作者: yoyochan    時間: 2019-1-17 10:01     標題: 回復 9# joey221 的帖子

我都係!# K4 y% [- L5 g& o/ r% Q" N
首先自拍照一下。# V6 T# ^2 J# K% S
用肛塞後摸下自已, 欣賞自已穿
作者: misslady    時間: 2019-1-17 13:56

引用:
原帖由 yoyochan 於 2019-1-17 10:01 發表   , x9 J0 F/ ?( E' d) M
我都係!) A, b' }- w$ T! e* w
首先自拍照一下。
7 I, K9 S/ v% [- F用肛塞後摸下自已, 欣賞自已穿
( I0 q; ?" N. X/ _7 k' t

% j9 \0 Y$ O2 U' z有冇自拍照下?
作者: cicilam    時間: 2019-1-17 14:05

我會鐘意落街行,不過會離開屋企遠D,或者去穩知道自己秘密既FD。% ^8 v3 N7 n( X2 ^5 a8 [
2 E. g  V0 J/ W: O; m4 s: N
有時會全日CD喺屋企,咩都做嚇,或者同人調調情
作者: sec2x    時間: 2019-1-17 14:08

引用:
原帖由 uniformx 於 2019-1-16 12:49 發表   5 m/ x6 H  T/ X- b, [! b5 }9 V
隨意吧
& _2 |# a$ p# {4 D& R(以下不代表我本人)' c2 j: E6 t0 M2 r! }6 e
自慰/ R; S. `5 O* i- {( D$ ^
SM奴/主
! K9 o9 }5 L; V0 x6 [玩繩/被放置6 T1 c. F- `  c  b2 [# `6 `- _6 |
上學上班上街
9 |0 H6 {4 i2 x4 u" ^看電影煲劇上網玩遊戲機唱K聽歌% e# a3 |4 G9 @( a0 f
做功課溫習,做家務洗衫煮飯洗碗1 v, |. G6 f. W; {0 ^! q9 c; E/ u4 F
逛街吃喝玩樂
- n4 o1 U7 ]4 v' V  z" l8 k拍照拍片,執相剪片* ?4 B- z5 |5 x# u" i4 M4 k
……$ I1 E2 o3 w1 s- U: E3 Y
係有些人要入女廁搏×搏被拘 ...
8 U  V7 P* P# o' m1 t  chttp://hkcd.tv/thread-60182-1-1.html
9 o- @8 L% T! [% u  S& T咁洗唔洗cd左先出貨?
作者: sec2x    時間: 2019-1-17 14:10

回番正題0 v3 n" F9 G4 d3 ]+ K' e
通常都係影下相做少少家務
" ]. v1 o1 {8 }/ C: \3 J3 A但玩玩具就冇乜.
作者: yoyochan    時間: 2019-1-17 14:21     標題: 回復 12# misslady 的帖子

有啦! 但無化妝
作者: applebaby    時間: 2019-1-17 15:16

我鍾意CD後去逛街和吹風。一個人,靜靜地,或者同一兩個朋友傾計就好了。
作者: Frank123    時間: 2019-1-17 16:01

會唔會去投注站 , 個度男士多的?
作者: Carol0122    時間: 2019-1-17 17:12

其實真係冇定6 P/ U( Y7 L" L
對我黎講,女裝係一種生活
; [( s  A" Y4 N' x( S5 H. S
$ @9 p% k7 Q& j$ t- x, x) F之前一個人住,總之放工返黎就換女裝換高跟
1 x7 ~0 `, b0 f可能冇咩做. y# u6 z" ^3 D7 L
純粹在家坐下hea 下睇下電視# k) q: V7 i6 y! n% m
但覺得好舒服
0 x& V$ j! r) O  i$ C0 z
" @5 p% E7 t0 k% t* `有時
3 {4 a6 x! C" o. \+ H& G% `可能落街買下野; d/ t/ n$ a4 G6 w

: c" d9 C$ k/ n; u同正常生活差不多- Q( u% a2 i) ]
只係著左女裝0 z* U* C4 ?! [
覺得舒服好多
作者: 變裝家務奴    時間: 2019-1-17 20:03

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-1-16 14:37 發表   8 C/ c% P, L2 Z" @; X
有時候有人一齊互動係好玩D。4 U1 e4 g& J+ c( ]5 e' j
: o4 K1 [7 `  I% P- u' @& J
如果一個人CD,我其實好喜歡女僕造型咁做家務
/ r. u9 }6 c3 g% R
2 o6 [3 t6 z; o. o' d% {同你一樣Wo
作者: staccatiss    時間: 2019-1-17 23:09     標題: 回復 10# Kk111 的帖子

放置就未試過,係試過有一次,畀人氹,除晒D衫,淨係著住高跟鞋,然後敢咗我出門口...' c+ U1 @& l: n' A1 G4 |& Z
7 s5 ?; p$ n' U0 r) j
佢關門之前,拋咗幾件嘢出黎:
& C" N! L8 \8 w9 R, z5 r一條粉紅透明睡裙,短到露屁股,* \" q& q3 B  e- N" Z6 S
一條同款T back,綁帶既,% s! t0 \5 A8 n
一對乳夾,有朗朗既9 m* y9 {; z7 ?0 j5 [( _! D
一個兔尾巴肛塞
- S1 h0 L- ^  i4 G$ j1 l, |, \/ A$ T! O
同埋一張紙條:淫娃!著好晒先好返入嚟!. r& A' N$ r% T, t4 K: C8 `
馬上輕步跑入後樓梯搞掂,出返嚟按門鐘既幾秒,驚得我吖...
作者: staccatiss    時間: 2019-1-17 23:11     標題: 回復 20# 變裝家務奴 的帖子

嘻嘻,等我仲以為得我一個咁“變態”...% _& z- V5 h/ c5 [& \0 s

) ~+ D$ ~+ d: o" o係呢,咁姐妹妳做家務既時候,有無D特別玩法?
作者: aliansex    時間: 2019-1-18 00:04     標題: 回復 3# staccatiss 的帖子

我都係,本身唔中意做家務,不過女裝之後就幾中意,哈哈。高爭鞋做家務又好玩有性感~
作者: staccatiss    時間: 2019-1-18 09:39     標題: 回復 23# aliansex 的帖子

係啦,可能做家務好配合女仔既性別概念
作者: 變裝家務奴    時間: 2019-1-18 20:16

引用:
原帖由 staccatiss 於 2019-1-17 23:11 發表   6 I$ A7 J- f; S3 _' @
嘻嘻,等我仲以為得我一個咁“變態”...- u7 D' W4 N# j. V/ m8 t

2 q- ~1 G& w3 d: a- D8 m8 |, y係呢,咁姐妹妳做家務既時候,有無D特別玩法?
9 A/ `  U' K0 A! U/ M% S
8 q5 ~! ]  T" U) m1 A
無特別玩法
9 ~1 }6 ]! e3 a* Q) ]1 G4 N* F3 O只係六點起身整理好自己, 六點半準時開始做, 一直做到夜晚11點先停, 當然, 中間都有D休息
作者: alpha2008    時間: 2019-2-10 23:46

做家務,又興奮又有貢獻

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0