標題: 有性無愛 [打印本頁]

作者: Tracymc    時間: 2019-2-3 15:54     標題: 有性無愛

本人CD最近被個朋友內射了
! `7 G0 ^# L5 A! h' g4 {但係佢有女朋友0 {8 Q% N  r# }4 M
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射7 {: h- h; W& ^  L7 o' G5 k
所以都係我身上做晒
* {4 `- J; A: h) V5 m0 q戈次之後佢話佢愛上左我) M$ r; S6 f$ M3 p  [: M
但係又話下次要3p 5 O0 n, \- [& r
雖然同佢做戈陣真係好有感覺
1 {0 Q4 R. R! l4 o( n我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我
2 X" @  K0 o" m/ h2 m3 V8 c" G開頭我都認真左
- h/ D# p: M. Z% P( s8 C2 b以架先知都只不過是性
作者: joey221    時間: 2019-2-3 16:31

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   $ {* k  C. t  n/ j
本人CD最近被個朋友內射了7 x) v$ v: a; k! L. M
但係佢有女朋友; }- K, G: C- o  ^6 w6 Q. \9 a2 z: c
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射8 [/ |. A3 n( h8 Z4 C4 j" ^6 b! X! V
所以都係我身上做晒
0 i2 s  I$ f' n! ]- r# W2 n戈次之後佢話佢愛上左我
: K, A# M) F( M- i5 M5 `但係又話下次要3p 3 ]+ ^- h) H7 H% V9 [* P, F
雖然同佢做戈陣真係好有感覺( W5 z& Q2 m5 E; L; s2 B: O! U4 d
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
2 B  l, T0 l( Q& M& Y

s. M, {$ ~  J3 y但是要注意衛生
作者: 愛.o    時間: 2019-2-3 17:13

引用:
原帖由 Tracymc 於 2019-2-3 15:54 發表   + V- q2 a$ o" L" |
本人CD最近被個朋友內射了
; g% v9 b8 v3 l但係佢有女朋友$ u, i4 L( q8 T4 ?8 E; [
佢話佢女朋友唔幫佢含 唔比佢內射
4 H- f+ E. Z' n& o: r: r8 U所以都係我身上做晒
% i9 W! c6 J, d  W戈次之後佢話佢愛上左我# P$ U9 M7 L5 k6 X( }
但係又話下次要3p
8 W" h" W9 X2 c/ U雖然同佢做戈陣真係好有感覺# u( D9 J- R1 T" q5 w9 I
我都知佢只不過鍾意床上比佢內射ge我 ...
: N+ h  E9 ]1 [8 j7 X; @
小妹都係CD
& P& f  g4 i8 }4 P. `( C都似過俾叔叔口爆, 同一個哥哥有親密既行為7 w1 a; }5 g5 I7 u3 C
性都係好重要既一PART, 我都明白你都想有俾愛既感覺8 t' f$ v' r4 I6 l8 {8 R6 O" v
慢慢來吧, V4 a1 a6 ^/ S
好好裝備自己, 讓自己慢慢被愛吧
作者: 愛.o    時間: 2019-2-3 17:16

注要衛生, 清潔乾淨妹妹, 同埋盡量脫曬毛毛
作者: 雨娟    時間: 2019-2-4 02:08

Cd 多是有性無愛多! u2 ?: T2 _. d7 j+ v2 B. W+ B
始終生理上還是… /。\
作者: Maggie_cd2018    時間: 2019-2-4 09:20

我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
作者: cicilam    時間: 2019-2-4 15:51     標題: 回復 1# Tracymc 的帖子

我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我明白你感覺。但愛其實當代入角色,仲喺有既。
作者: Carol0122    時間: 2019-2-8 10:19

咁冇問題呀
9 |) `7 t! J7 e1 R6 O  W最重要係大家都知大家想要咩
9 Q6 U% \. e- D; @% ~1 j( d唔係呃唔係搶
6 a( i# Z. Q6 ^5 p- ZSP 咪SP lor
/ U6 x7 v' G1 ^& @9 R7 A1 b) F冇問題喎
作者: 13funny    時間: 2019-2-8 10:31

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   4 t: [$ f; |( x1 X7 M* h8 V
我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
  o) _: K1 J' \7 e$ E
就算我是女生、都唔會個個做、用手就最多!當然少不了讓他摸身體!
作者: gila    時間: 2019-2-8 11:16

其實女生被內射,有乜感覺?
作者: ladyboy99    時間: 2019-2-8 12:15

性都係好重要......注要衛生, 清潔乾淨前前後後, 同埋脫曬毛毛
作者: lovecdBB    時間: 2019-2-8 13:16

其實我覺得要有性有愛,做起上黎會甜蜜好多
作者: 13funny    時間: 2019-2-8 15:15

引用:
原帖由 gila 於 2019-2-8 11:16 發表   
1 G9 f, x. B  N: i其實女生被內射,有乜感覺?
. X6 d9 f: }+ `( R( |
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去冲涼就好討厭、有被當妓女感覺!試過問男生為什麼那麼急拔出去洗、佢居然話玩完射出的汚穢、哥哥仔你認為汚穢又要我含?有時頂唔順射入我口我吞埋點計、那種男生一定無下次!
作者: tete24    時間: 2019-2-15 13:40

最緊要自己懂收放! enjoy
作者: ruby0330    時間: 2019-2-15 18:24

只試過1次被口爆8 `0 j. z% k9 l) T' a1 b
算係被夾硬黎 原本講好最多射面
% G9 X6 {, G" ?  M9 j% m第1次真係即刻衝去廁所嘔 陣味好難忍 ...
作者: unclehui    時間: 2019-2-18 17:15

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
- U  V9 `" T7 f" W- E5 P& D, M( `: w: z& I9 b9 O
要睇比誰、有感覺的當然爽、射了攬住錫錫佢弟弟塞住我妹妹把口、等佢弟弟慢慢軟塞唔住才流出來、好溫馨!但有些男生射完馬上拨出去
作者: wilsonkit622622    時間: 2019-2-18 18:16

我都好想試下內射 因為我太過粗個個都唔肯
作者: joey221    時間: 2019-2-18 21:01

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   
% V' f) Z% Y6 h我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
; n. f: @) W. b6 m: w4 V$ T! R# v" q. O  h* K9 z+ j8 l, u
被內射的感覺,是感到男人的阳具特別硬和大,不斷急抽插,, M1 V  G( Q4 g% {/ D

3 r7 Y' q/ y# |  o被內射後很滿足,但是下面有疼楚
作者: jesscd    時間: 2019-2-18 23:40

小心安全............高風險呢
作者: joey221    時間: 2019-2-20 20:29

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-2-18 23:40 發表   6 y/ Z9 \. F1 D2 z0 l
小心安全............高風險呢
5 H7 g4 g; F) ^
" I$ \0 ?; D# H% n1 k
被射後, 很滿足, 但之後有点後悔
作者: Monby    時間: 2019-2-20 22:41

個人感覺cd都比較開放
作者: milotene    時間: 2019-2-21 00:08

看得我都有想被人内射,欲望高涨,は人抚爱
作者: Monby    時間: 2019-2-21 17:41

好想知下你地對對方既要求
作者: joey221    時間: 2019-2-22 18:03

引用:
原帖由 Monby 於 2019-2-20 22:41 發表   
! b( O/ l- B1 X6 |, p0 \/ q個人感覺cd都比較開放
/ C2 y8 {- p3 s; T) I. i- r+ G
) a, s) C$ f& X& I- s3 A" p那次我被射時,身上穿著裙子,和絲才有滿足感
" e# B" {& ^% s+ y) z. C4 g初時對方用套插一會兒,待洞子適應了,才脫套
" a; i1 R/ r  F9 R但是不是插盡深處,精液很怏回流出来
作者: Monby    時間: 2019-2-23 15:16

引用:
原帖由 joey221 於 2019-2-22 18:03 發表   
& I+ s! e1 c* G3 p1 t3 P; p
) b# |5 c; }% j5 L
" y2 E0 K4 Z. A- U- N4 E1 X0 N那次我被射時,身上穿著裙子,和絲才有滿足感
* t5 R/ {4 [2 K; h初時對方用套插一會兒,待洞子適應了,才脫套6 ?- s% H1 q' M
但是不是插盡深處,精液很怏回流出来
# R7 w2 Z3 q, A3 D% q7 W- i9 x$ C你地通常都穿裙做?
作者: iiluvcd    時間: 2019-2-23 16:13

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   ' d7 V' ]  q# g/ l4 z3 ~9 q

' X5 X" m$ N3 \6 M5 r8 g: L同意,很喜歡射完之後抱住女生在她頸上臉上身上輕輕錫的感覺,讓小弟弟在她洞穴內輕輕跳動直到軟下來自然退出,感覺很溫馨……( A% w$ d0 h0 I: u  t! v
還有有時很想與她們一起洗澡,不過CD女生多數不願意共浴……
0 w( ]# V$ G8 {" b3 m
, I( I3 o* s; @2 q1 X5 B[ 本帖最後由 iiluvcd 於 2019-2-23 16:51 編輯 ]
作者: iiluvcd    時間: 2019-2-23 16:41

[quote]原帖由 13funny 於 2019-2-8 15:15 發表   
: n) t* |' E1 c: {9 V  O
4 b. E8 _( x7 Z3 ~. ]8 [
( N# I+ Q$ }* B; m4 z( ?2 w
* E6 |" p4 j6 q[ 本帖最後由 iiluvcd 於 2019-2-23 16:44 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2019-2-23 20:00

引用:
原帖由 Monby 於 2019-2-23 15:16 發表   & x8 F+ g* ~+ M# J. e5 @
% P4 u% d. R2 p
你地通常都穿裙做?
) {- K: D/ w! {& r3 U7 i

0 v' q7 r1 F1 c穿著住裙子,拉下絲物,內褲也不脫,撥在一旁,從後插入* e/ d1 I. B" u+ s# i  e1 w! I
通常先給對用手指,再帶套,插入放䯳,才脫
作者: cherrie    時間: 2019-2-26 01:17     標題: 回復 20# joey221 的帖子

滿足的就不後悔了。期望是雙方都滿足和享受
作者: joey221    時間: 2019-2-26 17:39

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-2-26 01:17 發表   - u9 ?' G4 m. P
滿足的就不後悔了。期望是雙方都滿足和享受
6 S3 r  z3 \- \* R+ ?. \0 @8 o( N0 l, X
他射在我內,可能插不深,很快流出來
作者: cherrie    時間: 2019-2-27 00:58

引用:
原帖由 joey221 於 2019-2-26 17:39 發表   
8 f* A* Y9 H! _3 @5 G/ e6 n$ \0 H+ d$ Y) N$ B- l8 I9 v1 H: I0 b
! _. V7 k) L: g3 s! P; ?( `2 c" S
他射在我內,可能插不深,很快流出來
0 U6 ~: _( O# [+ {% S/ K, j9 a感受到他的餘溫已經很好了。
作者: joey221    時間: 2019-2-28 00:36

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-2-27 00:58 發表   " u. ]- A3 E6 V1 e
5 a, h; e3 v- K. C! O; G% ]9 C
感受到他的餘溫已經很好了。
1 F3 T% R$ r8 o1 k+ b5 H5 f' Z& H5 S" f
他射時,捉著我pat pat ,我感覺到熱,但是事後心情複雜
作者: lyffamily    時間: 2019-3-3 00:32

性感高挑的漂亮CD
作者: cherrie    時間: 2019-3-3 01:14

引用:
原帖由 joey221 於 2019-2-28 00:36 發表   ) m6 X8 A" H2 |- v- S# n4 T

: o6 Y$ a9 M# U8 {: k$ ^- ^% I
1 g2 f* b1 Q" e! M他射時,捉著我pat pat ,我感覺到熱,但是事後心情複雜
# x# V0 Q/ O+ E6 f! \0 W/ G為甚麼心情複雜? 成功的成為了女性。
作者: joey221    時間: 2019-3-8 05:29

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-3-3 01:14 發表   
5 z7 P* f. \, I8 R5 S9 ]2 z4 Z) S
6 P7 u5 c! C' d' ^為甚麼心情複雜? 成功的成為了女性。
9 H5 |  k- Q' N* x$ |( c
! Z" a9 l. _5 i+ H. U  L$ Y1 [4 T未射時,很想- Z0 @7 c, H' Q0 a) }3 x$ y
被射後有点後悔
作者: joey221    時間: 2019-3-8 05:31

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-3-3 01:14 發表   
0 N7 f' X6 t# t$ \
" f3 o, Z% H8 @: ]" i! j% p" ]為甚麼心情複雜? 成功的成為了女性。
3 ^' d" u$ G  n# M) j- c

; s! d( l- y/ L9 O+ @未射時,很想- z& ~% G4 R$ `5 A, ~! ?5 N
被射後有点後悔
作者: 5632415    時間: 2019-3-10 08:09

的確滿足又後悔,我之前都試過
作者: joey221    時間: 2019-3-12 20:41

引用:
原帖由 5632415 於 2019-3-10 08:09 發表   
- Z3 K( n( Q) p$ J4 o* d的確滿足又後悔,我之前都試過
9 R3 F4 w+ _* o
! h% w3 N9 ^! _. J/ m心情難以形容
作者: 5632415    時間: 2019-3-15 22:59

記得要注意衛生同清潔
作者: cdgaga    時間: 2019-3-16 00:30

引用:
原帖由 cicilam 於 2019-2-4 15:51 發表   
: M9 d, w2 o- @2 j  N  r我都CD,試過同個男性朋友成日一齊,有拍拖既感覺,當時佢無女友,佢就好模糊咁將我當女友,但喺我哋拍拖顧慮好多,雖然一齊好開心,不過我哋無試過做,最多就我用手同口,關係保持到宜家。所以我 ...
) Q' k3 G6 @) b" x9 l$ u

7 Q' ?- h5 T/ E- P我都係同個男性朋友成日一齊,佢係我中學同學,每次佢同女朋友分手我就變咗佢既ptgf
作者: cdgaga    時間: 2019-3-16 00:36

引用:
原帖由 Maggie_cd2018 於 2019-2-4 09:20 發表   ; g9 A% g* n5 P: T# \  T
我都好同意性是好重要; 但我未做過。內射感覺如何?
" e+ r4 ^6 u  `! S% O9 C

- X: x6 O/ t4 W1 @$ ^其實小妹覺得冇咩特別,只係佢d精慢慢流返出黎整污糟咗條底底
作者: joey221    時間: 2019-3-16 15:05

引用:
原帖由 cdgaga 於 2019-3-16 00:36 發表   
0 l( B5 ?* }* o* K" ]9 W: h9 B" i1 L0 C+ v7 ?3 E' Q" I; C7 r
" r5 w, b3 B; V, ~3 A5 k
其實小妹覺得冇咩特別,只係佢d精慢慢流返出黎整污糟咗條底底
* k& r( t( o. H" g1 j2 w3 D" G1 H8 v
他射前特別硬,射時有熱流感觉
作者: joey221    時間: 2019-3-16 15:22

引用:
原帖由 5632415 於 2019-3-15 22:59 發表   
' [, A  |2 |( R% R# J記得要注意衛生同清潔
4 }2 |' ~4 l- T% S3 G# h4 [2 n$ Z3 F; s( H) n6 L
也同意的,射了在內,是不能洗得乾淨的
作者: CEOMAN    時間: 2019-3-20 20:40

小心呀比人中出
作者: cherrie    時間: 2019-3-21 01:16

引用:
原帖由 joey221 於 2019-3-16 15:05 發表   ' B# Q( H6 b( `1 F  |8 p  S1 |

) F5 I, e' ~  r4 z6 T9 J% k) Z3 W& E% W7 p/ B% b; n
他射前特別硬,射時有熱流感觉
" `9 f* j' Z( o, |  X7 P
1 P: C" Y: s: j  A  Z& U
很幸福的感覺。
作者: joey221    時間: 2019-3-24 12:10

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-3-21 01:16 發表   , f: j: r: z& I4 k$ u
% j) h7 I  a, B+ H( ]+ O4 t

; ^, }8 A! H) |* s& D! K2 I# P很幸福的感覺。
: {) P5 m) N' M. h
8 @5 i; Z: J, A4 S* s6 @, C
我小洞被磨,也感舒服
作者: joey221    時間: 2019-3-24 12:11

引用:
原帖由 CEOMAN 於 2019-3-20 20:40 發表   # a# D1 M& V$ ]# M/ B/ a3 v; p
小心呀比人中出
* `  N# S, @! v
& O1 Z* e6 z8 z. k$ @! _
我其實很少被,內射
作者: lp5704    時間: 2019-3-24 23:14

未試過同人有性關係 想試下
作者: dennis0618    時間: 2019-3-25 00:32

被內射後有什麼feel?
作者: joey221    時間: 2019-3-25 21:55

引用:
原帖由 dennis0618 於 2019-3-25 00:32 發表   
2 }7 _4 W" T) w! |3 l被內射後有什麼feel?
- G* G$ [" c' V; J& f
2 a! k, b! C5 B( q9 E" w7 @8 t( a感覺到男友,射前特別硬,射時熱的東西,在我洞內,
( m1 U1 N+ N- n但很快倒流出來
作者: cherrie    時間: 2019-3-25 23:14

引用:
原帖由 joey221 於 2019-3-25 21:55 發表   
2 Z" c( P! M. e9 t. g$ A( i( B9 g1 X5 j* u6 U3 y# d+ {
' a2 L0 ~- k& _- {% o
感覺到男友,射前特別硬,射時熱的東西,在我洞內," }2 P0 [; R) O9 H
但很快倒流出來
- @$ v/ T6 l  h2 b1 B
男友內射你幾少次?
作者: joey221    時間: 2019-3-26 20:30

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-3-25 23:14 發表   # A0 |, Q" \( t

0 f. o( D* W6 T/ v0 z* M男友內射你幾少次?
% c' n+ l/ w/ k7 H/ h; B

# b. x* q+ g$ g- k$ ^8 O  H不多於十次,他射了後,精液由小洞很快流出來( h3 G* M* n! G+ e; \- D( W/ L! |8 d
,流在內䃿上,因為我們做時,冇脫內褲⋯⋯
作者: Boyboy89    時間: 2019-3-31 09:55

Wechat Kennishong860624
作者: mingchao1967    時間: 2019-3-31 10:13

小心注要安全、衛生
作者: annachan    時間: 2019-3-31 11:52

啊這篇討論很“精”彩…/ P" I9 q9 ~* {" _. j0 n" P  U

/ a# [. e3 d) s% U3 L2 P我基本上只接受男友內射…
* u9 P/ N" g% m7 ^/ x2 }2 c( n/ @0 N+ |
以前唯一援過一次半推半就被內射~~擔心了3個月然後跑去驗aids…
作者: joey221    時間: 2019-4-1 18:02

引用:
原帖由 mingchao1967 於 2019-3-31 10:13 發表   
1 a. ~% d- X7 X  k' W小心注要安全、衛生
- }. K4 h2 G! {& r3 v
/ n- Q% Q, b9 a. _( R
男人通常是貪心
) z2 `7 `: O. A' Y初期用手或玩具
8 s, _6 Z( U* M) r2 I; e,之後熟了,帶套
- F" c, s2 S3 ~0 [0 D再之後不帶外射  ^. p( s" t. B9 W0 D' M
最後要不帶內射呀⋯⋯
作者: joey221    時間: 2019-4-1 18:10

引用:
原帖由 annachan 於 2019-3-31 11:52 發表   
( ^: H$ Z9 M8 q+ A啊這篇討論很“精”彩…
. ]1 V/ y8 |& o8 t* L8 L: }3 X0 z  o% [* K# w0 A
我基本上只接受男友內射…
; I* A3 }3 q0 |- \  ^$ x5 d; x  @
以前唯一援過一次半推半就被內射~~擔心了3個月然後跑去驗aids…
, O; i  a! _: K3 @
9 p& ^' q4 S8 ^3 h, R
男人的佔有慾很強,我被內射時,他阳具可能入得到不是太深、" S& a7 C8 v  Y( I; J; O. \
他的精液很快倒流
. Y+ d- a0 ~3 n# c) P9 A8 \& |我非常同意你,要和男友才給內射
作者: annachan    時間: 2019-4-1 19:18

引用:
原帖由 joey221 於 1/4/2019 18:10 發表   
# X1 K/ N' y4 U$ g3 b8 r' T' k. \5 M, ^

3 R5 m7 k- g9 a男人的佔有慾很強,我被內射時,他阳具可能入得到不是太深、* z# T/ G% l# a5 N
他的精液很快倒流
# H: E) Q. b& C2 X& ]我非常同意你,要和男友才給內射
# h3 e: H# {+ ^/ Q0 t8 ~
其實倒流反而比全射進裡面有感覺到…7 x, G# ]1 c) u' D1 s7 W
! G" r' B# [; e( Y6 O, b" r
我男友通常射很多到裡面然後完事後去洗手間排超多出來~~因為事前洗很乾淨所以排出來清晰可見全部是他精華…XD
作者: joey221    時間: 2019-4-1 19:34

引用:
原帖由 annachan 於 2019-4-1 19:18 發表   
7 Z- L! G$ |% b1 g2 M( g" D$ q* y# G# V) s. R7 ~
其實倒流反而比全射進裡面有感覺到…
: W4 F/ m1 W, ]9 {5 u0 k  a( p3 W2 P' |/ C8 T
我男友通常射很多到裡面然後完事後去洗手間排超多出來~~因為事前洗很乾淨所以排出來清晰可見全部是他精華…XD
9 B: {. m7 ]  ?: g' r  \8 M) I, h. R# U: d
我也同意倒流反而比全射進裡面有感覺到…: Z( v2 i! G% z" A0 K) p1 d
我通常不脫內褲, 撥開一旁他插入, 他射後精華, 沾濕我內褲
% z  o2 K( X5 Y貼實下面
9 g4 ^# {0 ]+ ~- q1 G+ i# \. t; D當時我自己好有被佔有感覺,

作者: ueue3388    時間: 2019-4-2 02:07

以後如果和女人做,會有陰影麼?
作者: cicilam    時間: 2019-4-2 06:53     標題: 回復 1# Tracymc 的帖子

要戴套,注意衛生,注意安全喔
作者: misslady    時間: 2019-4-2 08:21

引用:
原帖由 joey221 於 2019-4-1 18:02 發表   
' K4 m! \3 Y! q# X8 b3 m/ }& o
6 m& S' G9 L: M9 C( Z8 q  P
6 f( b' L- g, G9 p% G& F# x$ J男人通常是貪心) \: Q; F! h1 q  ]& U! u
初期用手或玩具
/ f4 x8 ^) s) f. y! k3 {4 E. k" _,之後熟了,帶套
- A0 l( w; i( ^6 H- ^再之後不帶外射
. [" m$ C! A0 K' v最後要不帶內射呀⋯⋯
/ ?% F& M; [. x* L3 R: W3 w
) z, I1 N# r# o1 R/ U, j) Q- i1 T直接內射,有完全的擁有感。
作者: joey221    時間: 2019-4-2 19:42

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-2 08:21 發表   
9 g9 l* M8 L! h! B
# r5 q# |+ Y0 {# v7 C/ U4 {& B; _
9 {  _1 `& u# z& O直接內射,有完全的擁有感。
# V* M) g* z) x( g
4 `* S/ R# c& t. j男生要內射, 才開心
作者: wilsonkit622622    時間: 2019-4-21 15:36

男性征服淫娃玩3p好正常
* s% T8 Y$ G! |* ^' E- l加我傾V79 F  b% D, \6 u% m8 g
wilsonjiff
作者: joey221    時間: 2019-4-24 19:31

引用:
原帖由 wilsonkit622622 於 2019-4-21 15:36 發表   * X( G; ^8 o0 D( g& u2 {
男性征服淫娃玩3p好正常3 D0 g3 c# p" d" H7 E
加我傾V70 Y: \4 J* q% c0 G
wilsonjiff
4 ]$ U- s; }' \* L. P6 A3 ]  p6 T7 B' I' d' i
我冇玩過這
作者: cherrie    時間: 2019-4-24 20:21

引用:
原帖由 joey221 於 2019-4-2 19:42 發表   
# _" g# ?7 C/ o$ ?& g# Q/ b6 p4 l) v6 x/ m: Y

7 |& f& w3 y1 }( |% l3 p. @8 L男生要內射, 才開心
0 K' {, g5 ?- A% e( J對。。相方都享受。開心
作者: TG.AskME    時間: 2019-4-24 22:04

其實做愛唔緊要,但你有冇做過愛滋病同其他性病測試?如果唔帶套,真的要好小心!就算佢話冇事都唔好信!我地有免費既測試,不如約一下做,仲有$100交通津貼,填埋問卷再多$50,介紹朋友再有獎勵!( M. I$ W1 [! P% b9 e; k

2 j  Y. u3 {2 Z9 u: C/ |) shttps://tgr.org.hk/tgshs2019
( W' B3 E2 t  w
* `* |" D; s5 K6 g8 i2 m有問題可以隨時Whatsapp我地問:4 X& ^+ a9 W% }& A  X# {2 r
https://wa.me/85231637565
作者: joey221    時間: 2019-4-24 22:57

引用:
原帖由 cherrie 於 2019-4-24 20:21 發表   # v4 {; q8 e: D- P* U) ^; _

/ g+ Z3 a" k3 T" t( y6 |$ E+ d& H對。。相方都享受。開心
; v$ ^3 q7 u0 ]5 v% w3 |6 P1 {3 `8 t4 u& _
但我和心愛的人,才能
作者: jesscd    時間: 2019-4-25 01:51

哩個壇好多都係有性無愛哄人上床: [3 m" {% G9 l/ {; N7 d2 H  p
.......
作者: ueue3388    時間: 2019-4-25 02:08

一個性別,確可以體會兩性高潮,誰說cd不幸福
作者: joey221    時間: 2019-4-25 20:21

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-4-25 01:51 發表   ! f5 ]% P1 J) z) t! C1 _
哩個壇好多都係有性無愛哄人上床2 I) s) r0 ?1 p! j
.......
% }1 s  R* e8 D5 i* w3 @
  [5 h. d1 p; \
先哄外出,在人少地方,叫我模他下面
作者: joey221    時間: 2019-4-25 20:22

引用:
原帖由 ueue3388 於 2019-4-25 02:08 發表   
; G: x; I4 N7 _7 Q: B) E一個性別,確可以體會兩性高潮,誰說cd不幸福
6 M  x' W# R0 x
8 i3 d0 l! @" {" L0 E9 @9 M6 H! ?看到男友發射後的舒服樣子
# O; J4 Z- I/ Y' ?! B我身心也滿足

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0