標題: 找女朋友 [打印本頁]

作者: adrian11    時間: 2019-2-5 19:51     標題: 找女朋友

嗨,大家好啊,恭喜發財,身體健康,萬事如意
! m1 m3 E5 O- o- R我介紹我自己先,30歲直男,178高,170磅,有肌肉小小肚腩,只對cd有興趣,不喜歡女人,想找一個拍拖,唔好太肥就ok,有意可以pm我長談,謝謝
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2019-2-5 20:13

hello ,我想試吓搵男朋友
作者: sec2x    時間: 2019-2-5 22:38

>直男0 l& Y4 n3 }% K+ G. G& a
>只對cd有興趣,不喜歡女人
1 S% |# _/ d0 c2 j% M; r0 Y) Z6 W) k5 L$ w
choose one
作者: adrian11    時間: 2019-2-5 22:58

女孩子請用中文,小弟讀得書少
作者: regina1010    時間: 2019-2-6 07:25     標題: 回復 4# adrian11 的帖子

直男通常只喜歡女人,喜歡cd就唔係直男啦,難怪p.con mui會笑
作者: noel    時間: 2019-2-7 21:14

呢度大X把揾SP 既人都話自己直男架啦,根本連直男係乜都唔知
作者: joey221    時間: 2019-6-11 22:41

引用:
原帖由 adrian11 於 2019-2-5 19:51 發表   
: z  J4 }: Y4 ]6 B' k9 f嗨,大家好啊,恭喜發財,身體健康,萬事如意! \0 E; b3 v/ L) _
我介紹我自己先,30歲直男,178高,170磅,有肌肉小小肚腩,只對cd有興趣,不喜歡女人,想找一個拍拖,唔好太肥就ok,有意可以pm我長談,謝謝
  u2 G' d5 V+ D/ Q0 W  k( g

' r4 n0 m9 t  k4 S喜歡什麼款式打扮女生
- y, H( u' v2 k" t这款打扮可以?
作者: michelle82828    時間: 2019-8-8 11:06

Zerolovecd
作者: joey221    時間: 2020-4-10 21:18

引用:
原帖由 adrian11 於 2019-2-5 19:51 發表   
. ~0 B9 ?# |& E. C! J; n嗨,大家好啊,恭喜發財,身體健康,萬事如意
. @1 G  h+ j8 f我介紹我自己先,30歲直男,178高,170磅,有肌肉小小肚腩,只對cd有興趣,不喜歡女人,想找一個拍拖,唔好太肥就ok,有意可以pm我長談,謝謝
+ L6 K  S; j: X3 S5 c6 K! D7 N$ i+ J4 I+ }
本小姐穿咗黑色絲襪
作者: AlexiaTang    時間: 2020-12-12 14:07

引用:
: R- C9 l6 q3 H  ?* u4 @( H嗨,大家好啊,恭喜發財,身體健康,萬事如意# k6 b/ B" R/ T- T9 ^
我介紹我自己先,30歲直男,178高,170磅,有肌肉小小肚腩,只對cd有興趣,不喜歡女人,想找一個拍拖,唔好太肥就ok,有意可以pm我長談,謝謝
. I# r7 w* Z$ }# G1 w! P6 J1 q, t1 N0 H' B! u# ?  `
睇泥樓主真系幾得閒下bor成個hkcd逐家拍戶問人可5可以做朋友甘ar
作者: dorathy1314    時間: 2020-12-12 17:34

作者: AlexiaTang    時間: 2020-12-12 21:53     標題: 回復 1# adrian11 的帖子

重話自己5肥wor驗腦未ar

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0