標題: [香港] 的士佬 [打印本頁]

作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-9 00:33     標題: [香港] 的士佬

“好啦,我地落車先啦,byebye !"+ r) Q6 O+ M( q. ^! T8 [2 m
/ n, i7 T3 e' b
我坐在的士司機旁的位置,
9 M8 `% R  i7 u0 r稍稍回頭,笑一笑,點一點頭,
5 x& K. B7 f  \: K' |* b7 z車門啪一聲的關好,的士亦再開車了…: ~+ J0 J* n1 S
6 N6 Y- A4 h( W2 X
“是元崗村吧?” 司機循例再 confirm -下。8 Q; |/ W+ I4 h  i
“嗯…” 我再點一點頭…
" U- @" X3 c* o* V畢竟, 雖然自知今晚女性的氣息已很濃,可是聲線始終騙不了人;喝過酒後,聲線更加失控。所以沒必要的話,儘量也以笑代言。
9 M8 y5 J* ^+ r
  w! ^. q5 _$ y: D- ^- b4 `今晚好不容易才約到一班“自己人”night out, 佢地都係老手,所以變裝外出已非常自然。我住得最遠,佢地落晒車之後,令我呢個變裝新手,首次同一個雄糾糾既男司機獨處...
% X* @/ u' h; {/ C% R( p8 q# q3 M! b) ?4 u/ |# H
不知是不是新手獨有的嬌羞,剛剛在酒吧已引來佷多外國人搭訕,有幾次也不爭氣的興奮起來。不過今晚只是第一次,一眾姊妹也幫忙替我敷衍了他們,現在回想起來,興奮的感覺又再被挑起了…" M/ `0 C8 `9 G. q% g. y

3 n7 k7 h: Z" D% a我-對被幼滑黑絲包裹著的雙腿,不其然地撕磨著…' j3 {  a5 a; {8 |9 ^4 d' [
' x' t+ m- @( r! S% R/ f. `
呼吸-下-下的深了…面越來越熱...看看車側的倒後鏡,原來面已泛起胭脂紅。眼角再低頭望向司機那邊…啊,怎麼褲襠…隆起了…
2 ^4 i/ [- x; E; v! c+ k$ V6 `$ [9 g. ~: J
深夜的路上基本上沒什麼行人和車,就在一個燈位停車的時候,司機粗糙的左手原來已悄悄地伸了過來,撫摸我嫰滑的大腿... 深紫色的摟 hi 裙,原來已經越退越上;穿了黑色絲襪和高踭鞋的長腿,整個車程都給司機看得明明白白…
0 x8 J7 Q8 c2 s% {! w% X+ B2 O$ p4 b3 z3 q) B+ x, L
“呀…” 我輕輕的叫了一聲。
2 T8 {: @& F( a7 p/ _, I* D* W是驚訝,是興奮,是拒絕,還是享受,自己也分不清楚... 總之,司機的手依然在撫弄著我的長腿,而我的手只是輕掩著咀巴,嬌羞地迎接之後的事情。
( a. V* E1 e, b
& `# S. \) f/ G2 `“妳今晚好正… 妳是第一次跟佢地出街吧?” 司機的聲線,帶點佬味又帶點磁性。4 n8 H- T( ~: |2 _
# h6 W: e! [7 [; o: K8 l
我依然不敢出聲,司機似乎知道自己漸佔上風,繼續講:“妳今晚索過曬佢地,索過好多真女…妳好撚正呀…” 啊,係喎,班姊妹話 call 開呢個司機,所以佢一早就知道係載緊-班 CD.... 即係佢一直都知我係 CD ...
8 s7 G7 I1 {  a' Y: A" t+ V( F( @: x& N( K
也許是酒精的影響,我眼睛半合,雙唇半開咁,第一次正面咁望住佢。架車唔知咩時候,已經停左喺一個好多貨櫃車既爛地停車場。佢隻大手一直喺我短裙邊遊走,成個人亦都靠左過黎,我地兩張咀之間只有5厘米既距離... 佢開始再靠近我搽左粉紅色 lip gloss 既咀唇....
+ h$ U3 F+ L; o9 l7 i5 a8 @
( ~1 o& w" \( `& o4 S& o5 Z  Q“嗯.........."
3 x. f7 M3 q! p' {8 P- [1 i" @  w6 g
我地…接吻了…
; K7 s3 m8 g2 Z# r  k; Z& A) K1 T( z
; Q( V0 ]4 F9 i3 z, t佢溫柔地把舌頭伸進來,我又用舌頭回過去,濕濡的小咀比佢完全地佔用。我雙腿自然地提了起來,佢右手又熟練地抱住我大腿,掃落去我小腿…足踝…一分鐘之内,我地已經完全投入於情慾之中…
% e0 s( v6 ]" g" L
# g9 Y: M3 {. O0 s/ ~% a“靚女… 妳咁淫,我地玩D刺激野丫…”
2 x1 ?+ w; d, M- {
- ?& o/ t8 l6 M: I; k+ g( ^7 C' Z呢一刻我已經冇理性既
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-9 00:44

呢一刻我已經冇理性既
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-9 01:01

呢一刻我已經冇理性既
作者: shuinu    時間: 2019-3-9 04:14

引用:
原帖由 Rachellamlamlee 於 2019/3/8 09:01 發表   ! M% S9 P( e6 T! o; t$ K
呢一刻我已經冇理性既
2 Q! y4 {  a0 r( m7 }' ^+ @
9 v# c; S' k5 h! W6 B$ W. a... 睇來又係 Discuz! 食字 !!
" B0 T' C5 ~8 ^  T2 U9 c
  C7 ?( P  ?& z, c6 }- ~- X試把  冇理性既  後面個字删掉再 post...   轉貼一篇長文總要删改幾個字才能完成 / P! ?1 z" L$ W# V$ |: U" v: V
故事開首描述好有真實互動感, 是妳親自的經歷嘛?  期待緊 繼續加油 !! . ?: _& s+ C3 Z

. |8 O$ K* e  }- M% w0 X[ 本帖最後由 shuinu 於 2019-3-8 12:27 編輯 ]
作者: misslady    時間: 2019-3-9 07:53

一個,火熱的,晚上。
作者: wadee    時間: 2019-3-9 09:26

期待有幾咁刺激
作者: misslady    時間: 2019-3-9 12:03

引用:
原帖由 wadee 於 2019-3-9 09:26 發表   
! Y8 L0 L  n, @. G+ r期待有幾咁刺激
# M8 J+ _, O, v8 s9 M) ?* ^$ L& N7 I% j" e0 ]' ^% X2 o) W
啪啪。
3 {# O/ ]) O+ w; H1 I, c$ S8 J6 w) r: m
啪啪
( l* e' k' P5 N0 [  J  ?4 g0 l
) o8 h& B# m! u! B: {(o^^o)
作者: zuezue    時間: 2019-3-9 19:08

夜更的士佬,成日都搭訕,講有味笑話爛 gag 试下妳底線
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-10 01:02

佢拖住我落車,行去車尾。因為四周都係大貨車,所以都仲係幾隱敝... ; `: h4 d! |9 q4 Y# h

% L% C+ d% }% B4 q9 p落左車之後,我地一齊企喺車尾,一雙黑絲美腿更見修長,佢忍唔住踎喺我下面,大肆撫弄享受眼前既美腳;我開始大胆少少呻吟起來,佢慢慢又踎變企,挨左喺車尾…我自覺地,慢慢又跪番喺佢前面...6 U4 t% k( D' m3 Y0 ~$ S

0 B/ R0 Q* F9 `) ?1 T8 J“啊…正呀... 妳真係好撚淫呀…”2 d  u4 }! w, A& E: n2 E
; P& |& H6 S+ T/ U- `
有“鼓勵”之下,我更豁出去,熟練地解開佢褲頭,即刻聞到嗰陣麻甩佬既汗臭…但係反而更加挑起我內心女人為男人服侍的淫念,將佢灰色綿內褲拉低後,佢7吋既陰莖即刻挺拔地喺我面前。( Q& x9 Q- r1 ?& w

8 `4 W. P4 B/ I% _我羞澀地望上去,佢眼前就只有一個穿著充滿女人味既性感摟 hi 裙既人準備同佢吹… 我用手指輕輕掃佢漲卜卜的蛋蛋,用臉輕輕地靠攏佢挺直既陰莖。
+ y7 _5 E: P+ w
1 Z" T( @# S  U6 v" Q“呀…妳好正…妳做雞比D麻甩佬插飽妳…”/ e* {" l# b$ n; H! P

5 x0 W4 v/ K/ N9 Q# [我用脷再慢慢地由蛋蛋向上奶,奶到佢亀頭時,佢濕潤既黏液一絲絲咁連住我咀咀… 我向上再望向佢雙眼,我知道淫底既我已經不能自拔…我張開咀咀,一寸一寸咁含住佢既巨龍…頭純練地上上下下有節奏地郁動,啜啜聲在深夜的停車場迴響著。佢呢個時候拎部手機出黎拍我,我冇反抗之餘,反而更落力吞吐含撚,仲用一對淫眼望住個鏡頭黎含…
: C' Q- I# K, |% j3 c' t* Z+ P* A) s6 e) d
“呀…我講粗口正衰仔n唔好呀淫西…”" d( K3 @' h. F9 t  f0 {$ m9 d

# B* s1 R' m9 C7 V, n$ V佢絕對知道我已經崩潰…佢抽我起身,我趴喺佢車尾箱,佢一下就抽起我條摟 hi 裙, 再順勢拉低我對黑絲…! [9 ~: c4 T" o, W/ g, z9 S) ?

0 F2 U9 [8 X# _1 }! j+ U“嘩我講粗口正衰仔攭傚敯臻]…啊…”9 D' [, L# j9 h
: {* E5 ?8 N, a( G( ~& k
內褲係雙T,即係 pat pat 中間大開中門嗰種... 今晚我都唔知點解會揀一條比 t-back 更性感更淫蕩既內褲…或者最初只為心入面既興奮感,估唔到會真係比一個男人欣賞到… # {2 o% W, a5 z; X& I

. L% u  [7 T9 ?1 ~" \2 M佢淫笑起來,我知我會比佢就地正法…) q/ J; [6 V) n7 s7 x( r

3 v7 F8 U$ D/ F- i5 \* X! F# s“呀…要用袋袋………呀!!!”+ n3 j/ f! {/ }0 D; Z) H
# t0 S% x- i7 j% a* U% Y
我未講完,佢已經一下入晒…漲滿既感覺令我感到徹底被征服,佢抽出一半,再用腰力大力沖擊,聽著和他做愛的啪啪聲,莫名既羞恥感令我更興奮…
9 o# G: S1 y+ @, C) M+ m% l+ a. X4 O" a: C! z
我稍稍回頭一看,佢既大咀就錫左落黎…下面一路係咁比佢插比佢 un, 上面又-路同佢打車輪...佢雙手捉實我條腰,每入一下,都 feel 到佢蛋蛋打向我大脾內側…
  i, Y! R7 U) g" y
# G  E3 a# J9 w4 B“呀…呀…呀…妳好正呀,晚晚出黎比我攪好嗎…?”+ R) G; |- j9 @; j9 C

- X/ H1 Z' y7 `2 V! A# {我比佢攪到淫蕩至極…, a& F- m8 N4 Z
“射入去啊…射晒入去…嗯…”
  }. k/ H$ n3 Q, r+ S) L! p3 Z# ]3 F6 o* [2 R- }
“呀~~~~”
2 {2 k3 v* f6 i9 K. v“啊......”
, b8 a) A& o; L# W& j  b1 f6 \$ M. T
. H5 ?7 D  H+ k" r佢抽番出黎…一手又拉我跪低,將仲硬繃繃未射曬既陰莖再隊入我咀咀度…
0 o/ |8 V1 r0 `; g; D8 _
3 H; x- |1 h6 q“嗯…嗯…呀……”
) Z$ j9 M  H; T8 v& Q
+ m, [  t* a3 F' L& r佢滿足了…我坐左喺個亂糟糟既爛地上面,望住勾爛左既絲襪,feel 到後面仲有白濁既精液流出,囗入面充斥著咸腥既精味,一塌糊塗咁呆坐著。
5 l. R  T0 [' @1 T# W6 ~, a* c- v9 A8 W; \# A" [! C3 n
佢已經開車走了,今晚著住一身淫蕩衣飾既我,仲要再諗辦法番屋企…
作者: Pinocchio009    時間: 2019-3-10 05:45

more please
作者: shuinu    時間: 2019-3-10 09:04

... 寫得好真實生動, 語句都夠歷歷寫真...  不過個的士佬都唔夠憐香惜玉點了呱!? 都己兩廂情願了, 又影埋相添, 仲係 "... 班姊妹話 call 開呢個司機...", 三更半夜都既拋妳 係爛地停車場 中, 都唔該送返到 元崗村村口吧? 俾張卡片電話 都仲有下次唧!! 仲可以繼續寫下集啦...   
作者: joey221    時間: 2019-3-10 14:23

引用:
原帖由 Rachellamlamlee 於 2019-3-9 00:33 發表   4 C% S, [4 L  ^& x9 m. e$ G' ]0 w- r
“好啦,我地落車先啦,byebye !"
8 \. O  |- U$ S9 v! B7 K4 ^1 G* N# b) H, J' ?$ r# |
我坐在的士司機旁的位置,
1 S; C2 `7 |  Q# s# P  l6 O9 L8 f稍稍回頭,笑一笑,點一點頭,
; m$ y, N& V+ b5 U車門啪一聲的關好,的士亦再開車了…
# k" z  h3 I5 K" F' e) D2 ]* s5 K6 g$ @4 }' f3 J
“是元崗村吧?” 司機循例再 confirm -下。
& o( U5 E0 w' ~6 M1 s! E/ x“嗯…” 我再點一點頭…
% `) }, ^& W# c/ w1 R4 v! S畢 ...
  D- A1 T4 F2 T. m: u2 |1 b% W% I* `1 C
被摸,我會濕
作者: cdmandytse    時間: 2019-3-11 09:30     標題: 回復 9# Rachellamlamlee 的帖子

very good story !
作者: JoJo1217    時間: 2019-3-11 19:53

引用:
原帖由 shuinu 於 2019-3-10 09:04 發表   
3 D6 v$ l3 s& P. l+ \... 寫得好真實生動, 語句都夠歷歷寫真...  不過個的士佬都唔夠憐香惜玉點了呱!? 都己兩廂情願了, 又影埋相添, 仲係 "... 班姊妹話 call 開呢個司機...", 三更半夜都既拋妳 係爛地停車場 中, 都唔該送返到 元崗村村口 ...
" m7 r3 p' f. ?
  g# a" `; y  f車佢返家就無下集了9 S6 G. D$ {+ R7 {
她一個人被丢在僻靜的停車場才經歷豐富吧6 F8 Y, j( l0 |8 j; l2 v. @! G

作者: meibb    時間: 2019-3-12 21:44

nice story
作者: 後生高肥CD    時間: 2019-3-16 07:52

係真就好啦
作者: 920996717    時間: 2019-3-16 08:08

好文章
作者: lafinus    時間: 2019-3-16 21:58

Nice Story
作者: sintak    時間: 2019-3-16 23:38

Wait for episode 2
作者: wadee    時間: 2019-3-17 00:50

兩個都好淫賤
作者: staccatiss    時間: 2019-3-22 19:18

嘻嘻,野外play∼
作者: Annalam    時間: 2019-3-22 20:23

睇到硬晒𠻹
作者: jckalok34    時間: 2019-3-23 23:10

版主能再寫多一點作品嗎...這個作品令我十分想當女主角呀
作者: jo60s    時間: 2019-3-25 18:02

呀…呀…呀…妳好正呀,晚晚出黎比我攪好嗎…?
作者: cicilam    時間: 2019-4-4 17:49     標題: 回復 9# Rachellamlamlee 的帖子

好好极,文章一流,有新意啊
作者: annie2003    時間: 2019-4-9 11:05

Nice story
作者: F2plus2019    時間: 2019-4-14 23:21

Omg that is really dreat
作者: Wonder    時間: 2019-4-15 18:02

非常吸引😁
作者: hereaa    時間: 2020-6-8 13:34

true story feel
作者: fblk25hc    時間: 2020-6-8 17:31

未見有新作品。
作者: siying    時間: 2020-7-27 09:42

我都想做果个的士司机
作者: moonking68    時間: 2020-7-27 11:07

好正~~~~~~~~~~
作者: s06813    時間: 2020-8-6 00:10

Good more
作者: CindyLi1214    時間: 2020-8-11 19:42

正啊,我都好想有咁嘅經歷!
作者: chris963    時間: 2021-3-30 06:47

感谢楼主分享不错口味的小说喜欢支持一下
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-30 19:06     標題: 回復 1# Rachellamlamlee 的帖子

寫得生動細緻呢!
作者: cdmasa    時間: 2021-3-30 20:21

好吸引
作者: joey221    時間: 2021-3-30 20:32

引用:
原帖由 Rachellamlamlee 於 2019-3-9 00:33 發表   / @" w, f+ h' Q( {; e% _9 x# i
“好啦,我地落車先啦,byebye !"1 X3 {% L  c2 F2 q5 T' h6 ?$ `. |

, k- G! c6 D. M' |我坐在的士司機旁的位置,
' E9 L  O3 r# ^/ ?2 I2 j* S5 `/ f稍稍回頭,笑一笑,點一點頭,
3 [: X- c( v6 h車門啪一聲的關好,的士亦再開車了…  F+ i8 E2 e7 A, g* u, y

) Y% s* ?+ F+ z6 y“是元崗村吧?” 司機循例再 confirm -下。/ k4 i) h: ]; `; X$ f
“嗯…” 我再點一點頭…
8 B5 F2 G% X5 P& R# ~* w畢 ...
/ {" e. e- v( [5 S" u
8 l  j/ R# |; @$ p1 s  i
吸引到男人, 也不介意我身份. 我會很高興
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-31 00:29

好奇一問,現實中,有沒有一些的士司機,真的會被cd姊妹長期電召呢?
作者: JoJo1217    時間: 2021-8-6 14:31

引用:
原帖由 Charlotte_Tse 於 2021-3-31 00:29 發表   % u$ ?2 b! F$ }
好奇一問,現實中,有沒有一些的士司機,真的會被cd姊妹長期電召呢?
: i/ O( i2 k0 o! d9 K& v  E( E
& r8 H" w% X0 g  d1 L實有# ?# G, @2 o; _3 [+ T( M# n& G4 S
如果位姊妹夠索的話

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0