標題: [香港] 阿伯 [打印本頁]

作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-3-12 08:47     標題: [香港] 阿伯

雖然已經儘量低調地行,但今晚著既 stiletto 高踭鞋個踭,每一下著地都無可避免地發出咯咯的聲響,在深宵的新界荒僻地區,份外清脆響亮。( s; Y, }7 x. T& s3 F
! \% U' q: u9 r- |8 c) U9 R
這段路是有點陌生,但大概我也知道往那裡行可以返到大路。穿著一身充滿女人味的衣裝,- b* ]2 K1 W! w  a5 I+ e
深紫色絹質入肩窄身短裙(摟 hi 裙),薄薄半透的黑色Cardigan, 黑色絲襪及亮黑色高踭鞋 ,加上淺啡色大波浪長髮,在昏黃的街燈下,帶著酒意於晚風中踱著步。
1 A4 z! M; g) B+ [
) S) s; x/ `6 ?. @行著行著,忽然看見前面路邊有人搓著腳坐著,我行近再看真,原來是個約60多歲的伯伯,應該是扭傷了。8 r$ D9 g& L- d# D; e6 p

0 V  w, v* v) p0 a1 ?0 L“你 ok 嗎…?” 我問道,聲音儘量輕一點…
9 ?2 {) U! [' r" l
9 s, ^) g2 C) m8 t: H' H4 D* ~& I“哦,老人家係咁冇用啦……”
5 m2 L1 U) H1 W! u: S) H佢一邊答-邊在掃望我的長腿…- `0 R7 @4 [( r- V
# J$ y) |1 P! b7 C1 b  c4 P" Z
我扶佢起身,佢話佢係住喺馬路對面其中一間鐵皮屋,咁我都順便扶埋佢番去先啦。
9 T3 b) I" M* p% V; Z' f4 t; s" W* ]+ p, B3 w1 k1 @  i- f
我對鞋既咯咯聲,呢個時候都幾擾人…阿伯住最入嗰間,途中經過每間屋都感覺到有人在注視著,嗰種被“視姦”既感覺令我心跳加速…
# [/ F" e: w) k' o/ P& \+ c/ h8 Q2 G3 Y
“你係咪嗰D "call 匙 pay" 呀?”; c8 J, Z: {9 @% t& j
冷不提防阿伯突然咁問....又被識穿了…" X# z, _6 T* O0 U
8 O; s0 \6 j2 M6 B5 I, C0 j
“嗯…係啦…” 我面紅紅咁答。
* C6 ^7 k& Q- q: W- F- k
& V3 e# m/ v" Q$ b( i終於扶到去佢屋企,我小心咁扶佢坐番上床,就喺我地兩個人最接近既時候,佢又再突然哄埋我耳邊講.... "阿女…妳好正..."7 F6 `' V6 o: e( Y9 T& \- O  R9 O
$ |2 l$ m$ N+ ?- J/ J1 F
比佢呢下突擊,之前一段路已經心癢癢,呢下再比佢命中紅心…我身軟一軟,連趴帶撲咁伏在埋阿伯度,隻手仲按左喺佢大脾近跨下位置, feel 到佢…硬硬地…: D: m& c0 y4 I& u6 c7 _# O5 S

* ]% N6 m% Q. \* f“嗯…你唔介意嗎…?” 我唔知點解會咁問…
+ X. N6 J; b- _8 }3 g- Q
% g2 c1 N! J9 ?: J' b9 Z* V2 W佢淫笑左一下,一抱實我就咀埋黎,一對手就大肆咁摸我 pat pat, 大腿。
& D3 p8 O  w' a( Y+ O: ]! K% g* l. L: @4 u3 W; L9 t1 H
"嗯…......” 我回吻著佢,慾火竟然喺呢一刻比佢一下挑起。我右手大胆地直接移去佢隆起既褲襠,上上下下咁套弄。兩腳輕輕一踢,一對高踭鞋亦咯一聲丟甩到床腳…# z) Y+ j8 `1 M. p+ M% q1 e; z0 x

0 q" Y* r: p3 C9 A之前喺停車場比的士佬玩左個上半場,宜家有床有房有男人,我已經一心要喺呢度上演下半場… 我好似小貓咁貼服地倚在阿伯身上,佢亦似久旱逢甘露,雀躍地繼續上下其手;估唔到佢下面已經咁硬,當我除開佢褲頭鈕,伸手…入佢褲襠,一隻小手同佢支棒棒首次正面交鋒,佢即刻忍唔住深深咁呻吟左一下…
; O$ [) i: p; d; |- }2 l% i; K  j8 m0 p7 d7 x& m. I9 V2 I
見到佢咁享受,有種莫名既成功感…我隻右手繼續順著佢支棒棒向下向上咁又搓又,每劣到落最底時,手指又佻皮地 r 一 r 佢蛋蛋;咀仔一邊同佢打車輪,淫穢既我已經唔介意任何事,佢既口水沾滿我雙唇,面脥,佢條脷肆無忌憚咁伸入我既咀咀。$ o' W/ R8 c& ~8 w6 N
0 R( H4 x9 |2 t  D* b
我下面既反應都比佢注意到,佢用佢大脾 zip 入我兩腿之間,一邊感受我絲襪美腿既接觸,一面頂向我跨下興奮既地方。
2 L8 O  [" E$ C0 b3 h. L1 I8 P
2 I* D& ^5 H5 s我既呻吟聲越來越大聲,比快感支配左既我已經唔介意比人發現我既淫蕩。阿伯坐左起身,我亦面對面咁騎住佢,一邊 un 佢支棒棒一邊面對面咁擁吻。佢除埋我件小 cardigan, 再瘋狂地錫我兩邊幼滑既香肩,頸,耳垂…
- H& o$ o4 u! z# [. @1 W: {& m; j  q3 H( ^( q8 I. ~
“做我女人好唔好…?” 佢問我既時候,雙眼真係好咸濕。
+ Z  a' f& B* V. F# a
9 r! a0 R) S, c2 M7 T都已經去到呢個地步,我一雙淫眼,水汪汪咁望住佢,點一點頭…$ k; L4 ]5 D/ j  d' I+ h* u

3 v# ^% R. [0 K  O: M佢向前一推,壓住我繼續不停咁咀,雙手繼續係咁摸我對腳,仲開始伸入我裙底下面…7 Q, C( ~; _- x0 T6 i
) m  x+ m7 n+ @
伸入去後,就小心地向上探…直至我 feel 到佢摸到我絲襪褲既頂邊,佢就順著我滑嫩既大腿,順滑地將我對絲襪退了一半…6 e" Q7 c8 q* e' r3 Q+ s" v/ p4 `! o
; }4 i. }' i- s: e" u
“衰人…咸濕呀你…” 我撒住嬌咁,伸手拉低左佢短褲既拉鏈。9 C4 v' n& Q* W6 c6 Z( n' T
, H% a6 ]# R- H; ^$ Q
佢拉起我轉身,我亦配合地趴向佢床邊既窗框。呢一刻我絲襪半退,一頭散亂既長髮落在我幼白的雙肩上,趴向窗時 pat pat 渾圓地趷起,輕咬下唇咁回頭望住佢…阿伯色心正處高峰,佢跪喺我後面,捉住我條腰,一手拉高我條裙…5 h# |7 V* r! V# e

1 t9 O, w& Y$ X' w& z& |$ o“呵呵,妳睇妳淫到!哈哈…”
' Y4 C& i9 K" s' X; U嗯,我中門大開既性感內褲,今晚又震撼了第二個男人…
  T/ P% ?- `% a0 Z; N/ t5 L$ Z* M/ G, H: m
佢拉低埋佢條底褲,跟住…佢…慢慢咁…插入…. E7 D5 i8 o3 g1 ?
我可以好仔細咁,感受佢每一吋既征服…直至佢6吋既棒棒,完全咁進入…& L, O9 S2 G- K9 l1 \" F! R
) S' |+ b9 y. j
“呀………” 我深深咁呻吟了一下…( C+ v; T, z7 h' J  ]

: e# g. o5 f, d! `佢抽出一半,再插入…再重複…
0 Z4 D8 d6 E2 m8 _1 t( q6 y6 O) v佢一D都唔急,好似今晚想慢慢咁嘆我呢個飛來艷福。我 pat pat...亦配合著,條腰一弓一縮,將佢每一下進攻都吸入至深…
9 k5 M  R: d; G. C6 S( l, d% n/ e$ l6 t7 O
“呀,插死妳…哈哈…”! d2 m# c# l- B9 @2 o" m# t
阿伯非常興奮,我地亦加快節奏,噗唧噗唧聲,殘舊床架的 it it 聲,我倆既呻吟聲,唔知呢間簡陋既鐵皮屋隔唔隔到聲…
( L. ^, w: @% n6 p1 y& b! B* q0 ?' w2 f+ Q0 C# m* ]: s- S8 Y: K
“蓬啪!”
/ Q% v" m$ b7 d果然…可能我地做愛太激烈…床架不停撞向牆壁,我趴住既窗忽然打開,我亦因為咁,肩膊以上既上身伸左出窗…後面插得起勁既阿伯懶理,繼續抽插…4 Y  Y4 A: f4 K( B

$ }; K3 \% |( O" p5 ]酒意…淫底…我竟然唔理會比其他人(9成9係麻甩佬…) 見到,即使性感地趴向窗外上下上下咁 chok 住,後面比個阿伯一路插一路歎,依然忍唔住嬌嗲地呻吟著…望住窗外既屋,開始有-點一點的燈喺屋入面著左,我又感到四方八面有一隻隻淫狼凝視住我…: f; ~& {, j: `/ W7 n

& F0 l. W+ x' l9 z$ M& S4 q估唔到阿伯支野老而彌堅,佢一時捉緊我條腰,一時又按住我雙肩借力,什至拉住我雙手將我上半身提起,每一下都撤底地沖擊住我既花心… 呢種動作獨有的節奏的啪啪聲,我肯定整個鐵皮屋區都聽得到。
' \  m; ]4 B0 j; S0 n$ ]7 C' s8 @9 b3 C0 i1 j- t' f
“依呀…”5 o! y2 R- \6 t: k! F& p4 F
阿伯…一輪抽插後佢一洩如注,我被內射了…
% m! H7 a, Y9 l6 T9 ^5 v# d佢射完後維持住,一直深深咁頂向我圓滑的 pat pat...
. Q# T$ c2 d* n; T
  v6 g, _# C+ U0 {' l“pop" 一聲佢終於抽番出黎,一大篤精液就順住我大腿內側流出。7 i! ^% A5 L5 W4 |& O8 ^6 T

& P. D" v2 T  ~3 o5 ]! t5 i- o佢攤低休息,我亦都小鳥依人咁依偎住佢瞓左....
作者: JoJo1217    時間: 2019-3-12 09:33

頭香' @0 E7 y% J  z* m3 m* K+ y/ w
很想看第三集...
- W: ^% C, B) [! A0 F+ D
作者: cdmandytse    時間: 2019-3-12 09:38     標題: 回復 1# Rachellamlamlee 的帖子

very good story !
作者: YuiKeung    時間: 2019-3-12 10:05

🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
作者: Elpitlum    時間: 2019-3-12 13:20

谢谢姐姐的文章。。。好好吸引啊。。等你的下一篇出品
作者: misslady    時間: 2019-3-12 13:34

伯伯,英文有番两句。
作者: 妮高娜    時間: 2019-3-12 15:59

好故事,支持再貼後續故事
作者: bb23jordan23    時間: 2019-3-13 09:12

Good story
作者: sintak    時間: 2019-3-16 23:44

Wait for episode 3
作者: wadee    時間: 2019-3-30 23:38

唔知點解睇到係啊伯之後
) M) p! `1 Z$ A9 N3 M8 Z, i完全冇晒興趣睇落去
作者: cicilam    時間: 2019-4-4 21:17     標題: 回復 1# Rachellamlamlee 的帖子

等住第三集啊
作者: milotene    時間: 2019-4-4 23:56

充满YINDANG的气息
作者: angel0317    時間: 2019-4-5 00:52

文章真的讓人有無限的像啊…
作者: loboiboi    時間: 2019-4-11 01:08

寫得好好,期待下一集
作者: CindyLi1214    時間: 2020-8-25 19:33

我都好想比阿伯插啊!
作者: siying    時間: 2020-8-26 09:52

好精彩的经历啊
作者: rice368626    時間: 2020-8-26 11:36

故仔唔錯喎
作者: chris963    時間: 2021-3-30 07:04

感谢楼主分享不同口味重的支持一
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-30 18:57     標題: 回復 1# Rachellamlamlee 的帖子

嘩!寫得好生動細緻呢!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0