標題: 有人想發展長期伴侶關系的嗎? [打印本頁]

作者: moonlee    時間: 2019-3-25 19:59     標題: 有人想發展長期伴侶關系的嗎?

不知道cd怎樣能夠找到伴侶(長期的關系),大家可以分享一下嗎?或者有想找的也可以聊聊,分享一下大家的想法或心得!謝謝!
作者: joey221    時間: 2019-3-25 20:10

引用:
原帖由 moonlee 於 2019-3-25 19:59 發表   . j% G* _9 l: |  P, G2 o
不知道cd怎樣能夠找到伴侶(長期的關系),大家可以分享一下嗎?或者有想找的也可以聊聊,分享一下大家的想法或心得!謝謝!
/ W3 P4 z* G2 O+ E% j
! y$ u$ g% ], ]好多男人, 也是想玩一玩
作者: wadee    時間: 2019-3-25 20:42

純粹個人分享, m8 B, f# }  H/ i5 d5 D
我唔會囉
* ^8 r+ i6 {: R% ^1 y因為就算我喜歡穿女裝 幻想自己係一個女性都好 我好確定自己只會鍾意女性
! o% {1 J1 T( [) Q4 w8 v5 J6 r所以我經常同人講 巜我係一個錯生於喺男性銅體 嘅女同性戀者》' c; K$ H0 p6 [& J4 }& r/ {
所以只會對女生有興趣 就算搵長期伴侶 都係搵一個接受到我女裝的女性 ( {0 Q, u5 q) h4 E. {
或者佢係一個喜歡穿著男裝的女性 喜歡自己男性化 而佢又接受到我的女性化/ \, v5 Q5 p5 ^5 f
如果係咁樣掉轉我相信幾好
作者: moonlee    時間: 2019-3-25 20:46

咁cd搵女友都得架!如果可以搵到個願意接受自己cd既女朋友都好!
作者: june5167    時間: 2019-3-26 14:06     標題: 回復 1# moonlee 的帖子

我想找長久關係
- N" f! s. K: q, PWechat : kenjune6388
作者: moonlee    時間: 2019-3-27 10:23

今天剛發現開了不久的Wechat帳號被封了,說是因批量或使用非法應用程式註冊被限制登入
作者: ruby0330    時間: 2019-3-31 03:59     標題: 回復 1# moonlee 的帖子

我我我 (舉手~~~7 C, b7 \0 @1 u, Q. s8 q) O" C0 F0 Z
Wc ~ harangsarang623

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0