標題: 好想可以再次認識妳 [打印本頁]

作者: lovecdBB    時間: 2019-4-3 13:42     標題: 好想可以再次認識妳

每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
作者: wadee    時間: 2019-4-3 14:10

邊個
作者: misslady    時間: 2019-4-3 15:06

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   
! p  @9 `) c" t% I, E4 Q每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
7 F) A/ z2 m- c0 |" z

" h% R/ S/ R$ V' r; tLoveCDBB.   I also miss you.   
2 e4 ~2 D* s8 p- N  d& P) Y
7 T0 H+ b: @1 Z. ?  ^+ k" HRecently not put on the nice dress and lingerie, and take photos ?
作者: squirrel99    時間: 2019-4-3 15:27

邊個咁正令你念念不忘呀? 介紹黎睇下好喎
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-3 15:29

呢個人係我遇到過既一個完美CD,只怪我唔夠進取囉
作者: ruby0330    時間: 2019-4-3 17:04

邊個禁正阿?
8 o7 u. B  v+ Q& U# N/ R( c: G論壇id分享下 超級好奇囉XDD
作者: joey221    時間: 2019-4-3 17:35

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 13:42 發表   , I) ~+ |& C, ]% M0 D/ P
每次回看妳的相片,妳的留言,我都想起妳。我發覺自己忘記唔到妳。妳還在嗎?妳還能看到我在等妳你嗎
! k5 |# H. K8 s2 K
% j; r5 r  E2 Z8 M; O
是那一位?
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-3 17:47

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-4-3 17:04 發表   0 U4 l5 E9 D; d) M" ?# @0 f
邊個禁正阿?" g- M2 R- {* E. ~3 C& {
論壇id分享下 超級好奇囉XDD
5 `8 H9 j+ T0 f
/ Q) N; O- k7 V
我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
作者: 阿姨    時間: 2019-4-3 20:57

將那位美麗的姑娘,長留心中好了
作者: misslady    時間: 2019-4-3 20:59

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   
2 G+ G  O2 g8 Q/ `+ X- i- A- Y1 v7 T* a! E  P4 `0 K
7 a1 Z. T: @% s3 k9 j/ B
我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
5 N# S& e6 z0 v/ s0 H5 k. p, K& f

/ F0 m: N1 a) I4 R6 U但你,不是 cd ?
作者: JoJo1217    時間: 2019-4-3 22:00

好一個痴心男的愛的宣言啊
5 \9 [( Q7 O7 L7 m$ d0 P7 O8 L' b- n' V0 l7 h1 Z, b3 r

( `, Z; g, Q; n9 @  x[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:10 編輯 ]
作者: wadee    時間: 2019-4-3 23:29

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-3 17:47 發表   ( S9 M3 g9 V, j" J+ u% {/ m
4 A3 ?! J# j6 @3 R/ S

: E/ K2 e6 k; `/ e我有需要保護佢既,所以唔方便公開佢id啦。但係我已經失左同佢的聯繫了
( y+ N$ q3 O; s& ~
分享出來 可能有人能聯繫到她呢
作者: cd_anna    時間: 2019-4-3 23:48

如果對方也想你睇到也自然會搵你,如果唔係就算把啦!
作者: Frank123    時間: 2019-4-4 08:49

LovecdBB,1 ]8 ]; K5 |# U/ A

& H+ P4 J0 y. \7 G' H( V  I人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-4 09:04

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-4-3 22:00 發表   
$ [) Z! ~2 R" v+ |4 q# t; F" P好一個痴心男的愛的宣言啊2 j8 ?" X  l: v/ X7 J( X5 D
; \! p9 R- y/ l, J( U! D0 Y7 u8 O# b
7 S: h5 [5 [0 a' c5 l8 F可惜,我想再對她癡心都不再有可能了
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-4 09:05

引用:
原帖由 Frank123 於 2019-4-4 08:49 發表   6 ~+ ^/ _0 k! S9 l1 @8 r
LovecdBB,
1 z" p: h. y; V2 x. ?) K2 ^2 c; L
$ r5 i' L; `2 B- O人生就是這樣的 , 那個能愛在當下 , 絕無反悔 , 多數是留下美好回憶. Be Happy, No worry!
! H1 C7 @! n( q! G  M& H+ O
$ u6 e. f, X% N2 z9 ~  |! B. w
你說得對,只希望她能夠快快樂樂,遇到一個錫佢既人
作者: lovecdBB    時間: 2019-4-4 09:06

引用:
原帖由 misslady 於 2019-4-3 20:59 發表   5 Y# s( u4 i& n  M- E
4 b. l, ~% ^, n$ r

" {1 c# Q! {/ J. w2 D但你,不是 cd ?
: r9 U0 q& O7 J  G" }* y; _- e/ r) i8 x
" s) Z" y' p" r7 K5 ^
我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
作者: misslady    時間: 2019-4-4 09:08

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:06 發表   
8 J$ ?6 A) {8 [. a
2 d7 q+ O( w5 Z8 L( p; p- D4 X
. b+ G8 C) d6 ~/ [1 f* ?我不是CD,我係一個喜歡CD既直男
- b- Q# b! O* z* q, F
5 ?! Y! q( f. E% s4 l+ ?啊,明白了
作者: lskph    時間: 2019-4-5 15:21

錯過了就算了
作者: winniegobby    時間: 2019-4-24 01:36

各位姐姐,不要聽他說,我並不完美,我只是一個,不懂化妝,又肥肥地,普通不過的人。) ^5 ~% n- s" X$ f" X* T5 t
. P( i+ x' p/ ?
我一直都在。但是,有些事情是不能番轉頭。你以為我忘記到你嗎?我都放不低你!你還記得我們的約定嗎?你還記得你說過,會好好的愛我嗎?為何一次又一次地讓我失望?
( Z2 \0 |0 ^  X# ^( ?/ J, }3 a4 k2 A1 J
我並沒有怪你的不夠進取,當我決定跟你在一起時,我已經知道我們的路有多難行。我雖然一次又一次咁失望,卻一次又一次地給你機會。可惜,你不止一次觸碰了我的底線,你對我真的非常唔尊重,所以我選擇離開你。
8 k9 \, ?$ `: a+ T
# F2 {" L2 t8 q( n; y你曾答應過我,唔會再犯。結果呢?我地由相識到相戀,到分開,你記唔記得你已經唔止一次係咁。在第一次既時候,你答應過我乜野,你話你唔會再係咁。但原來,你既承諾係咁唔值錢。你曾話過,只要我一個滿足你就夠。但你的說話,卻讓我懷疑,更傷害了我。
& x, i  H1 r3 d: S& {9 W: z* p+ r5 E; q
2 J( Q, q! t. U3 Q9 K7 L我不想公開我們之間的對話內容,你明知道有些話是不能夠說出口,你今次已經係第三次。事不過三,所以我選擇離開你。
  {; i; [! e( O7 ~# J  l( G" f  J8 ^+ ~9 k: W, d
你忘不了我?你撫心自問,你忘不了我的OL Look?忘不了我的黑絲高踭鞋?忘不了我對你的嬌嗲?忘不了我一直等你來拆開的「禮物」?1 S1 s* x0 _2 L2 Q3 I' D8 G

% U* _& ^0 |8 x7 t; a% e7 |- _[ 本帖最後由 winniegobby 於 2019-4-24 01:37 編輯 ]
作者: winniegobby    時間: 2019-4-24 01:40

還是借愛我的幌子,卻對我心目中的「她」另有目的?我不想胡亂猜度你,因為關乎你的名聲。但是,你應該知道,有些說話是會觸及我的底線。
- ~# S  r9 P- y
! w' E; F6 v+ {$ l是不是我滿足唔到你?我愛你,我知道你想我著婚紗俾你睇,我偷偷的去訂,現在已經退回。你想我著晚裝俾你睇,我買了幾套,仲專登瞞住你,去左買幾對晚裝鞋,但依家已經無意義。你想我著OL 套裝,我怕你睇到厭,所以偷偷的去買多幾套套裝,有西裙,有西褲,唔同顏色,為既係因為你一句「我鍾意」。你想我著黑絲滿足你,我買左好多薄黑絲番黎,全部都係滑身令令地,因為我知道你實鍾意。我知道你想,所以我願意為你做,因為我愛你,我想你開心,你知道我會無條件滿足你,只要你舒服,我做乜都願意。
3 z& S& w* e) y/ O6 G你想有一日,我係「人妻」Look,煮飯俾你食,我偷偷地去學整野食,希望有一日,可以滿足你心目中,想同真正咁過一次婚姻生活。為左你,我願意去買化妝品,full CD,為的只係希望滿足你所有。你知道架,我既第一次,一直都係留番俾你。: }- ?9 Z( }; T. R3 }  T& }

f! Q% t1 W: L; h你話你無本事,我從來都唔介意你搵錢比我少,你一句老婆我愛你,我心都甜哂。我從來都唔介意你送咩禮物俾我,只要係你送,我就會珍而重之。我講過我唔係港女,所以我從來無要求過啲乜野。我只係想你可以好好愛我,而唔係用把口去講。' H/ q3 x7 @2 ^( o3 K

5 c; S$ c9 O4 o( P  h. k( m4 @我體諒你既處境,所以好多野我都無要求,因為我愛既係你,唔係禮物!我問自己,究竟我地將來會點,次次我都同自己講,我地一定可以走到最後,一定可以!但係我都係一個人,我都要人錫,要人關心。" m8 T1 y! T! L  r7 B* D
: n9 [5 C! @, z/ d1 }
當我差啲俾變態上司強姦既時候,你係邊呀?當我被人逼口交既時候,你又係邊呀?你仲記唔記得,點解我會遇到喱啲野呀?我係為左邊個呀?你應該仲記得,我係因為邊個而差啲俾人強姦、被人逼口交架呵?2 T6 Y4 F* v2 T6 ^8 O6 f6 f1 L
6 N% j' l- l& f/ }
我話你知我無事,你估我真係無事咩?無事係因為我知道,就黎見到你,你可以呵番我。結果呢?你又點對我呀?
1 @. z* p* p3 W) m' e. q
6 x3 D3 C2 M/ }2 j" U  u5 t除左喱個上司,仲有我老闆,你應該記得點解我要轉工架呵?你應該記得我老闆點追我架呵?高薪厚職我可以唔要,因為我唔想你亂諗。位高權重我可以放棄,因為我唔想無左你。打拚多年,我從來無諗過會為任何人放棄,我辛苦得到既野。當我知道,我唔轉工,你會驚我俾老闆追左,你會驚我變心,你會呷醋,我毫不猶豫放棄我咁多年黎既事業。(我自覺CD唔靚,而係一啲機緣巧合既情況下,我老闆同上司都見過我CD。)
) R  p6 z$ n+ {- v! R) T  p( A8 l& J( Z
到今日,我仍然無悔,因為路係我自己揀既。我講咁多,係想你知道,我有幾痛呀!每一次我失望,我都同自己講,等啦!因為喱個係我愛既男人!. F* P* }/ B* X5 o4 I0 i5 J5 c
1 b3 F- }4 ?8 B0 ]1 G2 s' K5 p$ s
我換來既又係啲乜野呀?就係你挑戰我既底線,就係你對我既傷害。. d7 \" J# r. M- ?' j- m8 `+ Y
- G. g' T6 [2 Q. H" y3 ]1 U8 v
有人追緊我,係網上認識,佢等緊我Say yes。但我遲遲都唔答應,因為我個心仲有你。可惜,我地唔可以再係埋一齊。6 y% Y0 ?4 O) }  M
0 s! ?) J$ X7 l% m$ M' ]
多謝你對我的愛!忘記我啦。
6 e8 A% f0 S! o6 U; e2 G8 C5 M: P+ r
* p8 s7 \- X# }8 i3 P1 _% ?3 q( y[ 本帖最後由 winniegobby 於 2019-4-24 22:13 編輯 ]
作者: zuezue    時間: 2019-4-25 15:24

激動。
作者: misslady    時間: 2019-4-26 09:17

引用:
原帖由 winniegobby 於 2019-4-24 01:40 發表   
9 D: @8 o& s* _5 q還是借愛我的幌子,卻對我心目中的「她」另有目的?我不想胡亂猜度你,因為關乎你的名聲。但是,你應該知道,有些說話是會觸及我的底線。
. u" ^6 E$ a: k( N  Z  ~6 T4 i7 c  L6 Q& l) ~' N2 ~! t
是不是我滿足唔到你?我愛你,我知道你想我著婚紗俾你睇,我偷偷的去訂, ...
0 M! V9 J. ^5 v+ r! g+ G
  P5 a4 z6 J6 b. A
好好的回應* Z: ^* E/ ?+ N! F
女子的心聲
' Z" }* {* x- n3 I0 `$ x. u+ c; }* ~  y! H
(._.)
作者: squirrel99    時間: 2019-5-16 22:24

上面係真唔係呀 樓主出黎回應下好喎
作者: sr84874145    時間: 2019-5-16 22:49

晒图啊~~看看你有多美多骚能搞掂老板~~哈哈
作者: angel0317    時間: 2019-5-25 08:29

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-4-4 09:04 發表   
! R5 k' s% b* p
' i" G7 _5 j( R' U
1 f$ ]* o7 `$ \( ?6 P3 J可惜,我想再對她癡心都不再有可能了
7 W" O, ]: F8 `  p" K  i
6 ~% r: Y; n$ W還是可以癡心啊!得不到的永遠是最美的!
作者: Maggie_cd2018    時間: 2020-3-23 11:00

真的,我好感動

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0