標題: [香港] 超哥 [打印本頁]

作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-4-12 00:20     標題: [香港] 超哥

好不容易終於返到屋企,還好回家的時候是清晨,就算是有點衣衫不整,也沒有太多人見到。4 X0 G. B- B/ L6 N" E* F

$ b' P. E7 O2 G( i! l. ^今日仲係假期,未沖涼就倒頭大睡了,畢竟又有宿醉,尋晚仲激戰左兩場…
6 [5 @" F. l# |
: w/ K+ ?; q+ ^/ ~; m; Q“ dddddddddd......."
2 I3 C/ s7 h/ }電話不停震,震到我醒左。通常咁震法,似係老人家喺 family whatsapp group 狂 send 相嗰D。點知一開…: l' }$ L. W3 F$ R. K: E- x9 E
& ^- R, v2 F2 K' _; W7 X0 V
“ oh shit........."
8 T, Z% U8 T5 I: T% ?
; _7 m8 T. n; K( @8 R十幾廿張相,都係尋晚個阿伯 send 過黎 (我臨走比佢抄左牌…),都係我趴喺窗邊既相。但係…係“轉寄”既…?!?
0 W  X9 l0 P4 V, U6 x2 l
+ W) B$ e! ~% J- r阿伯:“今晚再黎,著靚D”
+ G% V# X( `$ e) t& N0 n, c
) m& U: V  t) x5 ?" f( N) n望一望個鐘,原來已經晏晝5點幾。心裡都有D掛住尋晚既激情,於是心癢癢咁,準備應約。
6 Q8 c+ _  l% N+ W5 S8 P. K$ i" K1 ^. y# u3 V& N$ d( t% u( n- T7 t7 t
我好好地沖乾淨身體,再仔細的刮一刮雙腿的毛毛,搽lotion, 浣了腸...化了一抹夜妝,沾了點西瓜味的甜香水,穿搭好後,披上一件及膝的乾濕褸就出發了。* w" n) H3 E3 N$ e  E  @

* ]! t, |/ j8 z4 E6 |再走到這個鐵皮屋區時,天已黑了。我急步一直走到阿伯的屋前,阿伯似是一直在等待著,所以我未到他已先開門。
- v% `* u' h' {+ }
. R3 d  F+ ~1 g- n“黎,阿女,黎呢到,嘻嘻..."% F; F8 e$ V" U. X6 e1 Q0 u
佢半拉半扯咁帶左我去對面間屋,都係未敲門,已經有人開門。開門既今次係個中年肥佬…+ h4 c1 \% S6 E$ W* V# f; T
% t; E9 s3 A7 ^; C
“我老友超哥,一齊飲杯野先啦!”2 v0 x  C( n8 o) I

* M1 y  H, L0 A0 }佢屋企實在冇咩位坐,我只好坐一張好矮既椅仔。一坐低,乾濕褸就順住我雙腿向腿根滑下,我大半截美腳都露出了,甚至見到我今晚穿的黑色大腿絲襪的襪頭...) @' Z+ m. L" o$ E

6 j' d7 f( T! n. h4 R1 Q超哥過倒左杯酒比我,我細細啖飲左少少,超哥好似淫狼既雙眼,冇離開過我一對黑絲美腳。突然佢比左佢個電話我睇…原來佢尋晚趁我趴出窗囗嗰陣,又影相又拍片…呢個時候我有一下暈一暈…5 Q* p' B+ [1 f
7 f: W/ @- Y  r) k
“嘻嘻,D淘寶野 work 喎!拿陳伯,算你啦,下次早D還錢啦!” 我隱隱約約見到阿伯出左去,迷糊間,心跳又快左,下面又 high high 地…: J9 `* ]) Z( g( ?
8 p" S5 [" l' V
“嗯呀…” 我忍唔住呻吟左一聲。( |2 p. q& k+ V# F8 @6 [
超哥好大隻好肥,佢一隻肥大既手拖著我,帶我企喺佢床邊。呢個時候佢雙手順著我小腿…大腿一直向上摸,喺超哥面前,我變得嬌小玲瓏。2 N0 C( I$ A0 [5 Z4 u6 O$ S

# n0 W' p3 f/ Y2 H3 q+ W* S: B“妳好似尋晚咁淫好冇?嘻嘻…”
. [0 k, \# ~! Z  K6 H4 |喺佢用左唔知咩藥催情之下,我內心情慾感覺比佢咁問,變得更加一發不可收拾。我抱住佢,主動吻向佢肥厚的大咀。佢亦緊緊咁攬住我條腰,用佢下面漲大既巨物搓向我雙腿。
* |. E$ z9 j6 [, B' e+ N8 I: C
& ]5 F5 U& E* i# Y! u我喺媚藥影響下,借意再釋放自己淫蕩的一面… 我推超哥坐喺佢床邊,然後輕輕拉開乾濕褸的腰帶…
( T2 W0 [& E1 s& R: u) o4 ?2 P6 q8 j. `* x
“噗…”
- S! H" x& `  w* _, S我脫下乾濕褸,整件掉在腳下…, A# P1 S7 V% Q( ^% w6 T( W5 Y$ |* \
) d8 b# R7 U. H+ `! B
“嘩… 妳真係好能正…” 我睇住超哥一路講,一路越扯越硬,褲襠已經高高撐起左。
) t9 g2 D- r4 A1 ?. @# B; ?$ |, A* X) M: t4 C( R. n
其實…我今晚真係好聽話咁“著靚D”,一套入肩 黑色 lace lingerie,配上吊襪帶同埋一對到大腿,後面有一條黑線一直到腳跟既古典黑色絲襪,4吋高既乳白色高踭鞋,一心諗住再同阿伯玩多次,估唔到會變左益左呢個肥佬…* v2 S' B! O* ]# F# ?9 D
7 N, e' }3 x- O& k2 w5 T
超哥用眼神望一望自己支野,我當然明白一個男人需要D乜… 我慢慢踎低,再好似貓仔咁,扭著腰咁向著佢雙腳之間爬過去…+ G" a0 Y6 \2 u4 B5 g

: E" \, P/ t  i4 J8 W+ L我個頭同佢支野之間只剩下一寸既距離,我故意大囗呼吸,輕輕吹氣到佢既巨物…長長眼睫毛既淫眼一邊向上望住佢雙眼,粉紅既小咀一邊隔住佢條孖
作者: misslady    時間: 2019-4-12 08:13

會有下集 嗎?
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-4-12 08:43

....我個頭同佢支野之間只剩下一寸既距離,我故意大囗呼吸,輕輕吹氣到佢既巨物…長長眼睫毛既淫眼一邊向上望住佢雙眼,粉紅既小咀一邊隔住佢條孖
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-4-12 08:45

.....濕吻佢…# A7 E: N# |1 Q# m1 ?
, _* q4 E* b4 ~0 f- K
佢一雙又粗又肥既腳越夾越埋,仲用佢D腳趾掃我對腳。佢條孖
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-4-12 08:47

....我個頭同佢支野之間只剩下一寸既距離,我故意大囗呼吸,輕輕吹氣到佢既巨物…長長眼睫毛既淫眼一邊向上望住佢雙眼,粉紅既小咀一邊隔住佢條內褲濕吻佢…
3 N6 Z. U! `( x/ OR
1 }  i; O% x  V( X8 e5 c* B( h) B佢一雙又粗又肥既腳越夾越埋,仲用佢D腳趾掃我對腳。佢條內褲已經比我錫到濕透,成支野現曬型…我原先抱住佢大脾既雙手,慢慢伸向佢褲頭。我地就好似情侶咁配合,佢輕輕起身,我就將佢條褲拉落黎…之後我已經急不及待咁追住佢挺直既巨物又啜又錫…
! A/ F! q, Z- d: y" ]9 c
' N1 ~/ N) o/ p$ m. n2 f“呀,妳個淫西,仲淫過我叫D雞…”
6 d& P! P; u, U+ A6 W
; R+ s3 J7 F# ?7 x一點點既羞辱,對我有著好似催情既作用。我落力地吞吐,小舌盡情地奶啜佢有少少酥臭既巨物。我既小手由下而上咁R佢蛋蛋,又不時用一對淫眼,楚楚可憐咁望住超哥…, j! b2 P6 i0 R/ A
" q% [, W  v- g# ^, y5 X! o/ [
“頂…真係好能正…”+ i+ C; R" c8 b; Y
性急既超哥,一對
作者: Rachellamlamlee    時間: 2019-4-12 08:49

....我個頭同佢支野之間只剩下一寸既距離,我故意大囗呼吸,輕輕吹氣到佢既巨物…長長眼睫毛既淫眼一邊向上望住佢雙眼,粉紅既小咀一邊隔住佢條內褲濕吻佢…$ @8 j/ W/ a  t/ D$ M
2 D0 `. L& q, s& M- d
佢一雙又粗又肥既腳越夾越埋,仲用佢D腳趾掃我對腳。佢條內褲已經比我錫到濕透,成支野現曬型…我原先抱住佢大脾既雙手,慢慢伸向佢褲頭。我地就好似情侶咁配合,佢輕輕起身,我就將佢條褲拉落黎…之後我已經急不及待咁追住佢挺直既巨物又啜又錫…
3 I( G4 {& j: g5 K
& p& ]3 |: d6 c6 j6 Z“呀,妳個淫西,仲淫過我叫D雞…”- c  |6 \7 R! w0 c; N

- `: D3 `: j4 G一點點既羞辱,對我有著好似催情既作用。我落力地吞吐,小舌盡情地奶啜佢有少少酥臭既巨物。我既小手由下而上咁R佢蛋蛋,又不時用一對淫眼,楚楚可憐咁望住超哥…
8 ~, `5 Q6 \% l# U+ n, y+ I
9 {3 ]( n; Y" m% y* D“頂…真係好能正…”
: |; l  @! _0 U性急既超哥,一對強而有力既雙手,帶我起身,我亦自然地…騎左喺佢大脾上面。佢瘋狂地同我濕吻,囗水相互交纏,雙手肆意撫摸我一對絲襪美腿同埋性感褻衣包裹下既腰枝。喺佢猛烈進攻下,我呻吟得越來越淫蕩…
: c6 }$ K# f  `6 _, z, z* }% ]
7 N* p/ Z: ?( N* i佢繃硬既巨物,不停在我下面試探。濕潤既龜頭已經令我既連體褻衣沾得又濕又黏…
" X4 H7 o6 d5 Y9 b9 X0 D& V/ L; x
“…嗯…...我比你丫…嗯…”
2 R; ?. d8 \; r% ~5 K$ A6 `意亂情迷既我,右手伸向後面,將連體衣下面* I/ A6 L* _) I2 Q
撥開到一側, pat pat 微微提起,再深深向下…一沉…- b2 j7 N& @( D

) a2 m) M, `: A4 p( z“啊…”
/ S! I' m7 ~0 T; k“呀~~~”
  X1 B7 f: G( J5 T
6 i4 @1 T' q1 z7 _+ `9 n我地就喺又窄又細既床上做愛…我緊緊地抱住超哥,感受佢原始男性既力量;pat pat 有節奏地吸啜佢又大又粗既棒棒。我地亦由咀對咀既濕吻,變成互相亂吻,佢啜吻我既粉頸,我又錫向佢既耳垂。我既肌膚比超哥既口水沾濕,心裡面有種被佔有,莫名既滿足。
& W; H2 `' _4 P0 s( C) b- B  C& t. {6 y; D& ~$ h! s/ L
佢抱住我,將我放落佢張床訓低,再將我雙腿提高到佢膞頭…佢捉住我條腰,向佢自己一拉…7寸既巨物又再一次深深咁挺進我後庭…. c3 N, x/ R. H" {' b4 J
5 c" s' C# ]1 P& g
今次比剛才入得更深更貼…我地十指緊扣,興奮地迎接激情既爆發。
/ W" ]' C6 K5 ], J
2 |  \# E3 S! z. w' y6 R- \, T2 |5 V“呀~~~~~~~~”
% q' g. \1 C" @. ~* W$ x$ g  L* s, g! E
我感覺到超哥蛋蛋緊貼下的抽縮,濃濃的精液完全地貫注到我體內。
, o: F( B" A# [, {( p+ S0 [: p( S" z
% ~# T0 M! h3 L* U0 W. O我喺佢床上面倦極入睡…到第二朝起身時,隱約記得我尋晚同超哥,仲做多左2次,咀入面依然有著咸咸精液的味道…
作者: Annalam    時間: 2019-4-12 10:53

睇到硬晒
作者: cdmandytse    時間: 2019-4-12 11:37     標題: 回復 6# Rachellamlamlee 的帖子

睇到硬晒
作者: F2plus2019    時間: 2019-4-14 23:16

Omg, that man is great
作者: Wonder    時間: 2019-4-15 18:06

Good story
作者: cicilam    時間: 2019-4-15 21:18

真喺有反应啊,多谢
作者: powerxxxx    時間: 2019-4-17 01:02

Good for reading
作者: rixy    時間: 2019-8-19 02:25

几时有下一集啊 ?
作者: beautylegcd    時間: 2020-2-7 13:30     標題: 我都好想呀我鐘意

我都好想伯伯..
作者: wong_wai0803    時間: 2020-2-13 12:56

好文,多謝分享
作者: wong_wai0803    時間: 2020-2-13 17:35

good good
作者: siying    時間: 2020-2-14 10:26

好正的故事啊
作者: meibb    時間: 2020-2-18 09:14

hot
作者: siying    時間: 2020-2-21 16:01

好正的经历啊
作者: anson123    時間: 2021-3-12 02:10

Damn is that real?
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-3-15 00:25

寫得好細緻哦!但比較難阿伯可J硬呢!
作者: loboiboi    時間: 2021-3-26 10:57

睇到硬晒,你一定幻想自己做人妖鷄俾D猥瑣佬搞
作者: chris963    時間: 2021-3-29 05:11

感谢楼主分享口味正点的,不错支持一下
作者: cicilam    時間: 2021-8-6 10:49

】好刺激啊,睇翻都覺得好興奮

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0