標題: 問一問義乳 [打印本頁]

作者: Natalie626    時間: 2019-4-13 08:40     標題: 問一問義乳

想問有冇姐姐用過呢款義乳呀,有既不如分享下用後感 0 Z1 N" p/ e, H, O! U# x7 u
最近想試下入手,但猶豫緊買B定C cup好- N1 ]2 L( U2 H5 w  _) `& G% n6 A
同埋想知個邊邊位係咪會好明顯,同埋帶住去偽街會唔會好唔舒服
* I* P& H( p9 a5 U6 q- c5 c  z! ]1 K! Z, B

- u- s/ F4 |. ?6 L圖為C cup
作者: samou    時間: 2019-4-13 08:59

除非你特別喜歡大胸,否則B罩杯已經很大了。' e$ {) ], c. i  [6 G( S
http://hkcd.tv/thread-69196-1-1.html

作者: squirrel99    時間: 2019-4-13 13:08

用緊個 E Cup 一個字焗 , 冬天著出街還好,上星期開始熱,呢個天氣用已經熱到PK , D 汗侷住好唔舒服) I8 G8 M2 O. g# T0 M6 i
夏天著出街簡直想死 % r+ E6 v) z6 q; G( z
邊邊位我覺得好明顯, 尤其係皮膚同義乳兩節色, 解決方法係唔著背心 5 N  ?/ f+ [% D
* \- j/ x0 x& o# Y
但係你要逼真又無第二D選擇,總括黎講係值得買, g) N1 `% f8 m" u
3 r: n  X$ p9 I( B2 @
作者: Natalie626    時間: 2019-4-13 13:45

多謝你地意見
作者: PRETTYPETIT    時間: 2019-4-14 00:45

買了一個D杯,但覺得太大了,用E杯的BRA BRA也穿不上' Z7 n$ I" z; J4 g) p3 m- p

6 T# ~) n" N& @& A[ 本帖最後由 PRETTYPETIT 於 2019-4-14 00:46 編輯 ]
作者: samou    時間: 2019-4-14 10:13

你覺得上圖C杯好看嗎? 我就覺得太誇張,D/E杯網紗胸圍也不好找( B- D- I9 `5 Q% b, ^

9 n: \4 T# t  @1 _# n
+ F! X/ N7 D: ~' W9 e) u2 c
引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-4-13 13:08 發表   
, k' R8 j& I2 \  d% i3 w6 S用緊個 E Cup 一個字焗 , 冬天著出街還好,上星期開始熱,呢個天氣用已經熱到PK , D 汗侷住好唔舒服
6 H- w; R& J" {; n4 V1 N7 Y; D夏天著出街簡直想死 & q3 \4 A* A$ p1 U* I# _
邊邊位我覺得好明顯, 尤其係皮膚同義乳兩節色, 解決方法係唔著背心 :l ...
0 V2 r' X9 e$ v5 L1 U+ q
. j8 n4 S" w: o& `$ N在家玩要開冷氣,外出就......冇經驗。2 e" o5 H( ^, @* O8 ?0 K, A
要著網紗恤衫遮一遮效果就會出來。
( A/ K0 G  v8 P! H+ l( S1 J
( u& K' @2 P1 f# N

! F8 ]: e5 [. ^! H& ~* U* k% v
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2019-4-14 00:45 發表   6 \/ U- K0 a% \; b
買了一個D杯,但覺得太大了,用E杯的BRA BRA也穿不上
' h- c* I7 ?4 `) B/ B2 f; V. w3 ]

1 t& @2 T0 G' _7 j8 E我買的是C杯也覺得太大,不合比例。
作者: lafinus    時間: 2019-4-14 11:41

我係街上見過人著低胸衫帶,有啲反光
作者: jesscd    時間: 2019-4-14 21:57

無感覺係致命傷.........
作者: Nanase    時間: 2019-4-14 22:14

影相可以 , 出街像真度極易引起懷疑
作者: F2plus2019    時間: 2019-4-14 23:06

B cup is very heavy
作者: Sherman    時間: 2019-4-14 23:46

影相就有用, 帶住黎出街好熱好辛苦  $ x2 \6 E- k0 b! t" G

4 k5 z, I! r3 [邊邊位如果夜晚就唔太覺,  朝早,由下望上去會好明顯
作者: 夏天    時間: 2019-4-15 00:47

買衣服都要加一或兩號才夠大
4 l$ H/ ]" U, ]1 N2 r# P8 u! L怎麼買義乳就要減一碼才剛好...
作者: PRETTYPETIT    時間: 2019-4-15 01:14

引用:
原帖由 samou 於 2019-4-14 10:13 發表   " O# u* V" ?7 B7 g( t3 Z9 N
我買的是C杯也覺得太大,不合比例。
就算是D杯,買胸圍都要買F以上先包得晒

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0