標題: 呢幾日我穿了熱褲出街 [打印本頁]

作者: BSoD    時間: 2009-7-18 21:10     標題: 呢幾日我穿了熱褲出街

我發現人地都唔會點望我$ w5 M# n7 x3 ]1 Z# T) U/ V
比穿長褲好很多, 長褲熱死. Y& x5 M1 m1 t; J
你們試過嗎: |2 ?% h+ ~" S& U; c" |3 {0 g

* ]$ i5 Y; N' R. J9 t[ 本帖最後由 BSoD 於 2009-7-19 15:12 編輯 ]
作者: applechoi    時間: 2009-7-18 22:09

我就無試過...
0 `- e6 D/ [2 @# C: q7 E' l/ z. e* ^2 Y! r2 L. R
其實呢...你介唔介意post張相(你著熱褲果套衫全身)俾大家睇下ar?(無相唔緊要, 都形容下la....)
6 u5 u/ m; t! O: q: s. w& _* n4 O/ j( J, [
因為呢...會唔會俾人望唔係淨係著左某一件野o係身, 套衫點襯都有關係gar
作者: cdtv    時間: 2009-7-18 23:24

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-7-18 22:09 發表 & t) Q2 {' i/ X5 D$ w6 S
我就無試過...
$ {) }9 O' {8 @2 ^6 ~, A
( r& C# |+ g9 L9 E) N其實呢...你介唔介意post張相(你著熱褲果套衫全身)俾大家睇下ar?(無相唔緊要, 都形容下la....)
& k6 Z! Q0 z# Y; S/ F
/ C3 r0 o, g9 v8 ~7 G- X  z因為呢...會唔會俾人望唔係淨係著左某一件野o係身, 套衫點襯都有關係gar
/ P6 [( U9 A6 c. g, W. m

8 F& w1 {. W& x9 [0 n5 K/ T" q6 _3 b好同意你所講
4 y* `4 \4 y5 p0 p# |, Q$ j樓主就咁講話著熱褲
( S" s: d9 D; q# g我都唔知你著成點
作者: 1677    時間: 2009-7-19 02:25

老實講,我都見過男士著熱褲出街,
. C. q. o5 T) U2 y7 Z睇落除左好有型之外,冇乜問題喎!
作者: gourment    時間: 2009-7-19 14:52

無錯, 我都想睇下你全身係著成點啊....
作者: blackopaqueph    時間: 2009-7-19 15:33

good wor, support u do this
作者: 楊乃武    時間: 2009-7-19 15:35

呢款長度既褲只算係短褲嚟喎1 Z  B/ X! e4 R/ s9 m
短到去袋底果D先係熱褲嚟架
. J+ J) ?% O+ |: X就咁睇真係無咩問題呀5 s4 S4 X  f! }; q' A
我去游水果時都係咁著
4 x: h2 b  w- }1 ]) w5 n, W但係樓主對腳都幾長幾靚下喎
作者: applechoi    時間: 2009-7-19 16:48

呢條短褲..同正式熱褲仲有d距離 (通常熱褲的褲管都不會太長, 大概跟褲襠成一直線)
4 w! T' m1 ]4 Q  w5 d- B
) ~; S( M0 S- a4 i/ |9 ^" i0 x. @不過男仔著出街都有難度, 而樓主無俾人眼望望ge原因, 個人認為係因為樓主的上衣cutting 上都似女裝(或根本是女裝t shirt), 一套女裝出街, 除非樓主的樣子極為男性化, 否則問題應該不大" H: V+ h/ \; }5 h; R# x

9 l, o* C; ?5 _! P憑暫時ge証據, 樓主的外觀應該幾女仔/中性, 可以一試CD上街 (當然la, 記得萬事小心)
, ^6 u6 H# {/ ^8 |" P' Q# H" e9 b% b
P.S. [8掛問] 樓主平時出街gr 衣著係咪都係咁上下gar?
作者: 思欣BB    時間: 2009-7-19 18:21

請問這條係唔係女裝!
作者: butterflies    時間: 2009-7-19 18:39

呢條短褲黎喎, 咁樣行出街應該男女都唔會有人望
作者: 123456444    時間: 2009-7-19 19:36

樓主咁著幾好睇wo!!!!
作者: joey221    時間: 2009-7-21 22:16

妳好,出街人們也看出是女裝,多謝妳.
作者: candys    時間: 2009-7-22 11:26

呢d都未算係熱褲....
作者: 火靈兒    時間: 2010-1-5 09:08

thx for share
作者: clothg03047    時間: 2010-1-22 14:40

我都見過男士著熱褲出街,未算係熱褲
作者: 李慧儀    時間: 2010-1-24 02:39     標題: 回復 1# BSoD 的帖子

不錯呀......身材還好吧....
作者: cityd01342118d    時間: 2010-1-28 21:39

seems good look and quite neutral dress...police will not check you
作者: 李慧儀    時間: 2010-1-29 20:41     標題: 回復 1# BSoD 的帖子

嘩........好讚呀.......正
作者: xxxg010    時間: 2010-1-30 01:08

this pair of shorts you wear fits you so nicely

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0