標題: 重甜:淫辱小秘書OL-CDJess [打印本頁]

作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 13:30     標題: 重甜:淫辱小秘書OL-CDJess

最近有幸認識到CD Jess,她跟我玩了一個角色扮演故事。她想我節錄出黎,係呢度同大家分享,如果有姊妹都想玩呢類角色扮演故事,可以pm我6 R1 L+ K$ T1 {3 ?  @2 V7 T
$ e# y" `% i$ |8 \1 z; [
http://hkcd.tv/thread-59067-1-1.html
) ]# q4 V3 f/ S( T4 w小秘書3 a" Q2 S. {/ [- U3 \0 I' N

9 a$ ]* a, i3 l3 c' c淫辱小秘書OL-CDJess
, N) d6 l0 I% M$ e' J2 |% L
- q1 ^# N! d. E* j; b, D' I我叫阿Ken,係一間公司既老闆,最近新請左位秘書,佢叫Jess,請佢既時候已經知道佢係CD,所以返工前已經同佢講你做我秘書,我要你日日著OL suit黑絲同4支寸高跟鞋返工的、我仲要你日日著唔同款既絲襪,有花紋既,有圖案既都要,咁先襯得起秘書你咁正既身材,Boss今朝又好想要你對黑絲腳啦,快d黎俾我玩下啦
- Z" R  m2 l; m4 j  g1 @3 w7 N- _5 |2 O2 f7 _
今日係Jess第一天返工,剛剛出來做野,怕被炒,被逼就範。
2 [% B5 W) J5 I, G2 }
: S# S2 i. ]% ~6 i( uJess:Boss我已著了黑絲襪等你,日日對絲襪腿都被boss奶到湿哂,好慘
8 z  \8 k7 d* T: a3 r7 Z( v
* [7 W. ?  l  P8 @- b( _7 XKen: 咁你快d過黎,坐上我張書台上面,我坐係大班椅到,我捉住你一隻腳摸你小腿大腿,我除左你其中一隻鞋,我見到你d腳指係黑絲包住,好靚,我將你隻腳曲起,放隻腳板係我口邊,我聞下你腳板,好香,有一陣皮革味,我開始吸啜你d腳指,一隻一隻咁啜
/ `. X7 y9 L. P9 W4 @0 k  Y$ C" V, U! F  i! o8 b4 Y1 [
Jess:An.....ar....唔好呀! ...........顫抖著 我好想缩開呀!.....an...  h0 ~, w4 h8 _# ^; v: ?. |

8 ]$ P5 K& X1 c2 f+ h5 i% b. Q+ m* nKen:我捉到實,個口含住你腳指,另一隻手,伸入裙裡摸你私處,隔住絲襪摸好滑,摸到你出晒水
2 I5 K# V3 Q/ K8 {( E0 {
8 A* _$ h' [% K" a' G$ u/ }4 wJess:我咁大個女都未给人含腳指,好癢呀!..........我被你摸都濕哂了.........唔好呀
+ A. J0 r9 }( K; `+ |; W- K( f: O0 C- D/ _
Ken:咁又要試下囉,啜完腳指,又奶下你腳板,我隻手feel到你濕左,我用手指摸你J頭,打圈咁摸,J頭濕左,我伸手入你絲襪,拉低你底褲,等小J走出黎。我再隔住絲襪摸你私處,等絲襪同你小J磨擦住
$ W  _" G7 U9 s* \! D) g! b9 u3 Q+ i8 I/ O: g- v
Jess:唔好呀! 。。。。我忍唔住喇 jj已扯行曬了...........
, \- p2 ]5 C' ?4 E+ |8 {! B- l1 A+ p: K9 B
Jess今天新著高级黑色絲襪尖已给你啜到湿哂連腳板位都给你奶濕了.....看boss你的JJ亦已變大.....不知怎樣boss....unnnn...$ a9 w  @( [3 ], q# o

; t7 @1 U4 M0 o6 k. i" V0 A- w7 W小秘書見到我JJ都硬晒,如果小秘書唔幫我整返軟,今日既工作就做唔到,而我亦唔會放小秘書你走,我拎出巨龍,小秘書要聽我話,跪係地下,幫我含
9 K2 b2 o# U4 g/ _6 r* f$ X' I  G
' E/ H4 @- ?* I. @* X1 F) x  gJess:好好..驚......剛出來野... 不知怎樣唯有照做...... 跪下...含著boss的巨龍,,,,un...un......; j2 b3 `, Q6 g9 F6 O6 b9 r

7 L' I# N. _5 [1 Z( uKen:呀.......好舒服,小秘書個咀好暖,含得我好舒服,我叫你撐開對腳,跟住叫你自己摸自己,我命令你拎你小jJ出黎自己搓下佢& {( U* C, n! B7 x* o- D" S" v; t

$ l0 F* k/ J& N7 U& w8 NJess:這樣.... 好羞.... 但唯有照做.....腳部湿了的部份给冷氣吹著很凍,幸好大腿小腿未湿,但這樣自己摸著身體已熱起來jj已變大了' |& W3 N2 j2 m2 E, U" z

9 W4 M3 D- w# g2 O) {' _5 p我見到秘書既JJ變大好可愛,我再命令小秘書坐返上書台,叫你坐好打開腳,我把再玩弄你雙腳,但今次我進攻去你jj,我一口含住硬硬地既JJ,我幫你口交,我一邊摸你雙腿一邊吸啜你的JJ
7 F: R2 \; c0 m3 _6 e6 _, B! G* T
Jess:Ar.....唔好呀!... ........boss請你停呀…好想射了8 c  R3 T) H( f% `1 B& c# t

6 U! K7 A+ ~2 Y! c2 o4 B! p6 ^3 G6 {Ken:我唔理你,我繼續含,又要用手去了你小穴
. `) L% s1 T7 y3 |Jess:我...我忍唔住了,唯有嚐試用腳撐開,迎合你的攻勢( v5 c- C8 ]" m$ Y1 S# ?

& p/ W+ H& h) ^5 T1 c我見你郁黎郁去,我開始唔耐煩,我拉你企係身,反轉你,你趴左係台上面。我將你絲襪同底褲拉低( N: T/ ]4 N/ \* C3 B4 a

: a0 g6 o( H: s! x* @9 I& ~Jess:呀!呀!boss你做咩呀?唔好呀!我的小pat pat及絲襪腿在 顫抖再掙扎3 L. ?$ \, A; A8 y8 P% l

- J5 d( ~/ l# g" g. X9 p我扶住巨龍,對準你小穴插入去。我先將龜頭插入,再慢慢推入去( w& I5 R' W" [5 G9 r
9 d1 D9 W2 m) e# O$ f0 N% k  H* S
Jess:好痛...唔好....停呀!....小穴口被插開了....停手...放過我吧!絲襪腳不停踢著
: i! a3 ~( A% u% g4 s6 X4 `7 ?* V& n# w, K8 |  Q0 ^9 u
Ken: 正呀,小穴好緊,好興奮你越反抗我越用力插入去) X; T! Y9 [+ W+ r4 q) c" {
: ^8 J1 z! L& N& @
Jess:我的小穴已被插入....滿滿的巨龍...有撕裂的感覺... 好痛熱...求你停呀.... 唔好再入....... 含著淚絕望的 看著被脫去的高踭鞋哭著........
% e: g1 g2 v$ n1 [, m我把你成個人放到台上,你其中一隻高跟鞋掉落地上,你整對黑絲脫到大腿上,我不停咁後入,插你小穴,小穴大緊,我每一下都出力插入去
/ g- k! B# H- x$ U7 b0 _' Z
/ B! x5 }0 x7 M, `' U: W' b. J8 _7 }Jess:Ar......ar.....ar...每一下的插入都感到極大的痛楚...只希望快些结朿5 G- G6 Q* l& G& a) z
0 }2 |2 ^$ x4 {- G% t8 K  W5 N
Ken: 俾我咁插法唔舒服咩,你做得我秘書就要咁,等一陣我仲要中出埋你6 x6 i3 W+ k  _# G$ H3 M, f

3 r1 C( O9 {  d6 o* KJess:我聽到之後,立即起身逃走,拉回絲襪底底 嘗試走出房間,高跟鞋也不著了,只要可逃離房間
& E- U$ K, N( a$ [/ @/ P
# d& a3 X4 |# l$ \9 k8 m9 a我一手捉住你唔俾你走,我頂住房門,按你落地,今次我好粗爆,撕開你對絲襪,我按你地下,再插入去
! |- f: {' u6 t' V7 j, [  A$ s% y( }2 W! W! k" v$ Z# Y
Jess:嗚嗚嗚... ..唔好呀!男友送的絲襪都被撕開了,真對不起男友& q( a) J' D1 A8 b  E, Q
& S% I2 Z# g* y: a. D
我襟實你係地,你乖乖地聽話,俾我舒舒服服,我包保你人工高幾倍,我邊講邊插
. r) ~3 V4 M0 }/ p" e7 z' N0 q$ }0 {8 Z/ u4 ^( J6 c0 I
Jess:事到如今唯有乖乖聽给你.........
5 J# k4 D! Q, H- p' z8 i% v1 P) E; J: Y+ a& j
我拎出一對新絲襪俾你,我拉你起身上sofa,我反轉你,你面向住我,我抬起你對腳,我要你望住我點插你& e3 f( |3 c" {7 n
) }9 Z% u- n  ?" L4 a
我仲要一邊插你,一邊幫你出,我握住你小j,chok chok下/ k/ j: U; f8 m

2 i5 [$ p1 O! h+ Y3 eJess:著住你给我的絲襪令我條腿更瘦長,你一路插一路打我JJ,好快我已到高潮了; r. |, j  r6 i8 ?
* `) b7 ]6 @1 q9 U) r9 R
Ken:我要射入去,中出,射滿你
* v3 G: H, W  j6 H8 s$ ]
, ?  @1 K* d7 R6 `0 U% j: g4 TJess:我一條腿放在你肩上,你一路插一路chok........给你充滿......我已忍不住射了
% v1 B5 l( p% B. I4 _0 T
, q4 y) \1 ?. q當您射到我一身都係時候,而我亦都係小穴深處注入我既精液,我把肉棒拎岀黎,見到精液係您小穴流岀黎。  [) N+ x/ ~8 V& _* N
" E* Y, \" t2 j7 _
Jess:好激呀!. l* k* W' w, N1 S5 t. |1 E% D
+ f0 K, l: A( Z" }9 r. @
* l& b7 D4 d# X; O

作者: CDJess    時間: 2019-5-10 13:51     標題: 好好的故事

好好的故事呀!
作者: CDJess    時間: 2019-5-10 13:54     標題: 小秘書CD-Jess

http://hkcd.tv/thread-59067-1-1.html
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 14:09

應該會幫你吸引到一群Fans
作者: ngyl1394    時間: 2019-5-10 14:13

wow! 真是很正呀!5 ]1 O3 s! x* [
期待樓主其他的文章
作者: CDJess    時間: 2019-5-10 14:14     標題: 回復 4# lovecdBB 的帖子

希望能夠激活此網站
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 14:32

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2019-5-10 14:13 發表   0 X0 C3 [& D) ^8 A. b" E! f
wow! 真是很正呀!
. W# j+ f7 h4 Z1 \; U( K期待樓主其他的文章
) Q9 q1 a' F& [( X' Y1 |0 P7 D* a* A: f! `0 ?
你可以諗一個故事,同你玩都得架
作者: misslady    時間: 2019-5-10 14:37

好姣的故事
$ |5 |7 ]+ x1 C(o^^o)
作者: joey221    時間: 2019-5-10 20:37

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-5-10 13:30 發表   ) O- C1 S) f: _5 n, {$ f
最近有幸認識到CD Jess,她跟我玩了一個角色扮演故事。她想我節錄出黎,係呢度同大家分享,如果有姊妹都想玩呢類角色扮演故事,可以pm我
2 s* m( W* T0 i, [% B7 G2 K7 _! p# K# h0 L) k  U
http://hkcd.tv/thread-59067-1-1.html) D+ M" Y  X6 Y* o- |( M1 A; L
小秘書
, {$ o4 M( c; z( Q  W. c, x
1 D+ H* g$ ]; t# J) D  h$ I0 J4 ^淫辱小秘書OL-CDJess
; P  J: r  y: l% X% D6 }4 G: M) g4 P9 E5 m ...
& @. r  K: p8 g: q) ]0 T$ `; T
6 T7 q3 |! O" u1 d  D: g
看後,我想被插的
作者: misslady    時間: 2019-5-10 21:08

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-10 20:37 發表   ' `& c7 [9 e/ Q( `* e
3 c3 h, s: o8 S& d- J1 w! G6 k

5 ]: r+ W5 V6 x5 J3 i3 J+ w看後,我想被插的
& ^8 S9 I" m5 z# `5 U% R3 `' s/ _6 |" r9 R% h/ o0 h! T
會不會,著起秘書 ol 衣裙先?
0 c& l9 M5 D( V! j/ U* c* \7 P  K5 J% ^+ d; g- r
(o^^o)
作者: connye    時間: 2019-5-10 21:40

工作太高難度,否則我都想申請。哈哈。
% |+ b; B: Y/ {好故事。Jess很瘦很美。
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 21:40

引用:
原帖由 joey221 於 2019-5-10 20:37 發表   + p8 w% {% f) l: K8 y3 d4 ]
' s+ R( F# p8 R# J+ Z0 i
( A2 W, }4 L. r4 y( O* S3 ]' N
看後,我想被插的
/ K) o" O" z# W6 K: I6 U& I% _% K. j& _
那你要像Jess 穿起OL裙
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-10 21:41

引用:
原帖由 connye 於 2019-5-10 21:40 發表   0 K# \' |& C$ Z" E4 D/ ~
工作太高難度,否則我都想申請。哈哈。2 w  ]7 u; ~, p" ?8 |  q6 L
好故事。Jess很瘦很美。
# X: P0 G1 v/ s- s5 x' A5 y

9 a0 P; L2 [2 x6 V5 [4 y難度絕對不高,只要一樣,滿足老闆需要
作者: misslady    時間: 2019-5-11 03:23

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-5-10 21:41 發表   
& `$ n" d, B' p1 H5 M  d( K* b5 f
' p  p0 n8 c0 y& j
難度絕對不高,只要一樣,滿足老闆需要
% ]. ^/ d, x2 }: A5 W
8 p+ B; z. K: Q要老闆滿足,一 d 都不易的。
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-11 11:25

引用:
原帖由 misslady 於 2019-5-11 03:23 發表   
7 o7 x' X; F$ C, I+ ^- J1 f
' R; t: y8 h/ o: A9 ]2 X$ o9 ^
, Q1 Z; Z( G! `要老闆滿足,一 d 都不易的。
* X$ ^& o1 F" }4 K: m
2 m" g$ T' S6 [& v: K
那就要看看老闆要求有幾高啦
作者: misslady    時間: 2019-5-11 11:43

引用:
原帖由 lovecdBB 於 2019-5-11 11:25 發表   % U" _; h+ h# m% L

8 e$ [: [- ~$ @! b8 h
4 M3 q$ u% w+ v! g# `那就要看看老闆要求有幾高啦
' |& J. r2 I6 M3 W6 m; N' B& q
7 H# @) z- ?( r  ]9 ?" y+ |是 HR 先試,定老闆,先來?
8 x' X: b0 H7 T" i" _& d: E; P8 [7 P( r- w* I, \9 @% r5 J" F
有冇勤工?
作者: 深兒    時間: 2019-5-11 11:52

睇完好想搵人做秘書😊
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-12 18:54

引用:
原帖由 misslady 於 2019-5-11 11:43 發表   ' e5 }) N  x" Z; q) e$ Z2 W

; p! f0 d# y* W+ W, [! P5 d: Q' A* p! n* i8 }
是 HR 先試,定老闆,先來?
$ K# N! T! t& V' D% C( o/ w& E+ F( M7 `; u
有冇勤工?
0 S3 l' Z9 O4 F$ J# g
9 E/ b3 d0 d. [" l: W. [# }老闆秘書,老闆自己話事,勤工獎金已億去計的
作者: ant    時間: 2019-5-14 23:57

我都無經驗,可以申請暑期工嗎?
作者: lovecdBB    時間: 2019-5-15 17:13

引用:
原帖由 ant 於 2019-5-14 23:57 發表   ; i$ ^& k/ z0 @& Y+ N9 U# u( C0 o
我都無經驗,可以申請暑期工嗎?
6 O7 C- n. S% y# c; I5 u$ |
% k( h4 X! P) n8 w; b( U' V0 m唔怕,老闆好肯教新人既,你有興趣嗎?
作者: bk78    時間: 2022-4-26 11:34

good...good...
作者: heidiqueen    時間: 2022-4-26 21:51

好好的故事!!9 R0 h" B* N  Q7 _2 G$ x

作者: Charlotte_Tse    時間: 2022-4-29 01:19     標題: 回復 1# lovecdBB 的帖子

寫得好生動細緻呢!
作者: 6c11    時間: 2022-5-1 00:36

感謝姊妹的分享
作者: Puifu    時間: 2022-5-9 11:13

Thx for sharing
作者: jjpretender    時間: 2022-5-19 21:50

感谢分享,太棒啦
作者: 月心妍    時間: 2022-5-29 02:08

好正,睇完我都想俾老闆插
作者: Sunnycd    時間: 2022-5-29 12:58

太优秀啦
作者: tcy1211    時間: 2022-6-19 18:58

寫得好好👍👍👍
作者: rock4396    時間: 2022-6-27 22:46

good story!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0