標題: 健身校服問題 [打印本頁]

作者: zzz999    時間: 2019-5-13 22:58     標題: 健身校服問題

請問果度有咩學校既校服賣?
作者: uniform    時間: 2019-5-13 23:14     標題: 回復 1# zzz999 的帖子

尚智。
作者: zzz999    時間: 2019-5-13 23:23

引用:
原帖由 uniform 於 2019-5-13 23:14 發表   ( T* \2 K/ b7 r; c) I
尚智。
% o7 {3 A* m  J6 E: I5 Y" `0 R  @那麼想問下有沒有嘉諾撒聖瑪利夏季賣的?
. A: [- d! @$ \- E/ b另外昌記那裡有沒有?
作者: hf-1141    時間: 2019-5-14 00:31

想知仲有無dgs?
作者: tamabaron    時間: 2019-5-14 07:12

我都想知除尚智仲有邊D
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2019-5-14 20:45

唔係摺左啦咩? 又開返?
作者: zzz999    時間: 2019-5-14 21:30

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2019-5-14 20:45 發表   
. ]2 F1 V/ y! `  b唔係摺左啦咩? 又開返?
/ }# t+ }! i0 \$ A( f# x  t$ e居然摺左了?呃.....
作者: anywind    時間: 2019-5-14 21:41

應該話佢無執 但係長期都無開 山左閘5 {  L- p) M8 r9 P, n1 u, \& e$ J, {
早係十年前都仲會同你度身造裙 但我當年無呢個錢去買
; O/ t/ p7 Q  F2 b8 [火車橋都唔會唔賣既 尚至去返火車橋好過- G3 Q# {8 C2 e0 H
反而D豬S 火車橋無左 轉左新果間未敢去 GYM又好少開
作者: zzz999    時間: 2019-5-14 23:35

引用:
原帖由 anywind 於 2019-5-14 21:41 發表   
; U+ q+ o, S8 F6 O 應該話佢無執 但係長期都無開 山左閘: ?1 j3 q) w% w* Y5 ~
早係十年前都仲會同你度身造裙 但我當年無呢個錢去買
) c# H! L: C4 C/ ~3 o火車橋都唔會唔賣既 尚至去返火車橋好過3 m9 Y& F  ]2 a2 h6 R
反而D豬S 火車橋無左 轉左新果間未敢去 GYM又好少開
$ S, a2 t9 p( w: s- {3 h' RThanks~
+ v$ r3 Y$ o4 [' X8 `/ Z咁請問火車橋係邊一間?
作者: uniform    時間: 2019-5-15 22:25     標題: 回復 9# zzz999 的帖子

今輪。
作者: zzz999    時間: 2019-5-15 23:31

引用:
原帖由 uniform 於 2019-5-15 22:25 發表   
4 j' T/ B+ q& c/ C! U) G( I/ ~+ p今輪。
: r5 J/ m! ?1 t6 H1 G7 l
謝解答~
  u) L/ |. X/ V2 j) H7 x  Z5 a' ?* V# m0 h3 r# t: X; O0 M' a% `
不過今輪唔係幾難買的嗎?
作者: gomer    時間: 2019-5-17 12:53

好像地舖已出租了
作者: zzz999    時間: 2019-5-17 22:47

咁油麻地約室難買嗎?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0