標題: Del del del [打印本頁]

作者: andy2126    時間: 2019-5-22 13:34     標題: Del del del

Del del del
8 _& r' r5 b! d; n1 r0 w# ^6 t) O- M# j0 ]
作者: angel0317    時間: 2019-5-22 14:36

發展將來不是該找個直女嗎?找cd的將來…會很坎坷!
作者: 深兒    時間: 2019-5-22 15:44

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-22 14:36 發表   % Y  m: N( |& A) j9 p0 q$ |
發展將來不是該找個直女嗎?找cd的將來…會很坎坷!
5 S, |" A& I7 M! M3 L& \" q你同我諗啲嘢一樣
作者: ruby0330    時間: 2019-5-22 16:11

引用:
原帖由 angel0317 於 2019-5-22 14:36 發表   
8 p) U6 q/ U! z' ?) {$ v4 [) [6 W發展將來不是該找個直女嗎?找cd的將來…會很坎坷!
& t8 W6 \* q; g, x. N1 U" B: y/ {2 P1 X: w
同感阿.. # C' g& O+ _- s* z) U0 u
搵個cd一齊反而比較舒服
作者: JoJo1217    時間: 2019-5-22 17:08

現實中同CD發展真的會有將來嗎?
作者: joey221    時間: 2019-5-22 17:34

引用:
原帖由 andy2126 於 2019-5-22 13:34 發表   $ V- v# z, c. v# }
自我介紹:- ?$ N2 Q$ B7 S9 m( |0 z6 C! x- n
. \; j' a9 J! u( x7 @  z% R7 z
名:Andy
0 Y: D# x! }/ O$ c  V年齡:32( A" `& y) @* Z3 O; |* {" D+ b
身高:189,肌肉形
& \: r$ e& y: P' L6 k" X工作:行政管理( J  K6 J9 ^7 V/ G- Z8 h7 C: c
居住:我一個人住,住系中環# L% I3 N4 ^- V6 w  K6 ~
興趣:煮野食,做gym,睇戲,跑步
( V7 D) \- x- c: y
! M2 f, h+ i* }4 F有興趣的可pm wechat id我,我wechat有相可睇
1 R2 G: ?/ i$ q# |( J7 q; U& V; O( Y- `+ H1 c( m8 p
找位女性朋友啦
作者: hehehe1402    時間: 2019-5-23 01:21

若果想CD學生妹上來找你玩還好, 發展感情就真的不必了...
作者: evachoi    時間: 2019-5-23 01:28

係啦, 想攪野其實可以直接講
作者: avg    時間: 2019-5-23 13:36

你地唔好咁武斷啦,性取向等等的事唔係只有男同女和同性戀,唔係就唔會有咁多tg、tv、cd、lb等等的簡稱出現,人地鍾意女性外表男性身體唔得咩,你地自己做得cd就唔應該用一般人的眼光去睇野,雖然現實係好似你地咁講,但例外的唔係無!
作者: sec2x    時間: 2019-5-23 19:37

引用:
原帖由 avg 於 2019-5-23 13:36 發表   ( {7 z5 b. ^# A9 r0 W; e* N
你地唔好咁武斷啦,性取向等等的事唔係只有男同女和同性戀,唔係就唔會有咁多tg、tv、cd、lb等等的簡稱出現,人地鍾意女性外表男性身體唔得咩,你地自己做得cd就唔應該用一般人的眼光去睇野,雖然現實係好似你地咁講 ...
( R( x, ~: w2 e; I( N
冇武斷, 只係而家呢到十個咁出post招cd, 吹到天花龍鳳既
  l! B$ R( U' T$ ^似係十個都不懷好意姐
作者: avg    時間: 2019-5-23 23:16

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-5-23 19:37 發表   
: P; Y: Y0 i8 q9 ?) O0 M: Q8 u3 s& y1 e9 ]
冇武斷, 只係而家呢到十個咁出post招cd, 吹到天花龍鳳既1 U' J) H# _' A; Y. a3 E4 [
似係十個都不懷好意姐
' q# X1 n( _) g3 w1 U

; o  Y% W1 D% S: z0 s大家都已經係成年人,唔係還睇唔明,驚俾壞人呃隻豬咩!
作者: jesscd    時間: 2019-5-23 23:58     標題: 回復 11# avg 的帖子

玩還玩, 唔好吹咁大啦
作者: squirrel99    時間: 2019-5-24 10:02

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2019-5-22 17:08 發表   
! c4 i, z4 D, ^  V5 k& b現實中同CD發展真的會有將來嗎?
3 a  g* o6 ^8 ^, l# M6 V! [6 a
8 C+ l- m6 N) C6 Y* J  ^
真係無可能有將來嗎 ?
( k3 _! a9 b% d6 ]$ b8 v8 D! g比你地咁講搞到我都懷疑我地係唔係真係無將來
作者: avg    時間: 2019-5-24 12:18

引用:
原帖由 squirrel99 於 2019-5-24 10:02 發表   
6 n* O; b# m$ C* s5 o+ w9 b6 S4 y4 ^! \9 l" J4 R' y

; L  V- }3 p, _7 s) s/ S: d$ u真係無可能有將來嗎 ?
- s- h) h# d' ]' Q; w+ x比你地咁講搞到我都懷疑我地係唔係真係無將來
+ j! n1 E. M2 m
你點同佢地丫
% R$ U- C) P1 a2 e) ^, e+ z同性戀都可以有將來,cd唔可以?係好似我地呢d唔似女的cd無將來,唔係全部囉!% `/ `1 Y. o* @" I: |$ v3 ~
5 b* n( D9 Y+ H# x! ]* P
作者: 火狐子    時間: 2019-5-24 14:44

將來呢樣野 與我無緣(≧ω≦)/
作者: ruby0330    時間: 2019-5-26 00:05

將來係咩?
5 f# p. i5 S$ _  c* h$ |煎過定係炸過? 食得架?  z7ㅇ .ㅇ7z

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0