標題: 關於ts 識男朋友 [打印本頁]

作者: wow    時間: 2019-6-1 01:05     標題: 關於ts 識男朋友

大家好' ^% K9 B8 s8 H2 ]
我都好耐冇出POST,因為我有D困惑,係到諗緊拍拖的問題,0 G  E0 [& J) k$ R2 y/ U
另外如果你地對TS(男轉女)有咩問題,都可以問我,我會盡量解答.
作者: ruby0330    時間: 2019-6-1 11:21

引用:
原帖由 wow 於 2019-6-1 01:05 發表   : c, Y; e$ v& U! H
大家好, l+ C/ x# a$ k# P! s5 i* j& p
我都好耐冇出POST,因為我有D困惑,係到諗緊拍拖的問題,6 x9 D- e2 s% `4 Y2 D. L: W1 W# b
另外如果你地對TS(男轉女)有咩問題,都可以問我,我會盡量解答.
1 K8 X5 V% V' i! v" O1 ~5 b+ i8 Q) {- X9 c( p5 F' P, M: s
拍拖 還是得靠顏值吧 ..@@
- T% _* D5 f- c7 @8 |' T哈哈哈哈
作者: iiluvcd    時間: 2019-6-1 13:54

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-6-1 11:21 發表   ! c4 y2 L- `9 x- @4 J2 `

+ \0 D& M# Q4 A" ~$ l  _; U
, ^+ m0 r+ a) e: x( H" _拍拖 還是得靠顏值吧 ..@@* N0 e7 f, z5 ?, g
哈哈哈哈
% b: D' J: }6 b! J& n& _3 o% e2 e% m' }
還要有懂得尊重和禮貌,約會侬時不要放飛機
作者: ruby0330    時間: 2019-6-1 14:09

引用:
原帖由 iiluvcd 於 2019-6-1 13:54 發表   
( T! A8 U+ s+ L2 |4 @$ n' h) m5 u7 _* g

% z, o; ]2 A. P, e& `3 T還要有懂得尊重和禮貌,約會侬時不要放飛機
+ i" m8 [8 y" y/ v! i

" h% ~( l1 K! I! }3 H還有懂得尊重自己家人老婆 不要有家室了還到處亂攪 # r& ?, r# e6 Y6 V- J! ]
對著這類人不須要尊重和禮貌* v7 u7 X5 I8 N% n5 @
  j+ k; V$ f5 d4 r8 R1 w
作者: wow    時間: 2019-6-1 16:49

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-6-1 14:09 發表   5 c0 y0 E7 g0 A3 y& l( x

, p6 H, n6 b. s, K* n( }! w" F7 ~: _2 s4 {9 z2 O; I/ v# n& v
還有懂得尊重自己家人老婆 不要有家室了還到處亂攪 , Q) x; q, m6 `6 b  J
對著這類人不須要尊重和禮貌
* E8 e0 j* `5 s我當然唔會亂搞關係,我重點係唔知點開口,同埋諗有冇意義
作者: ruby0330    時間: 2019-6-1 17:38

引用:
原帖由 wow 於 2019-6-1 16:49 發表   
5 k7 d- M: [; p+ _9 i0 q% x1 f
  L# w+ H+ k/ q$ z& w0 e1 [- I/ t我當然唔會亂搞關係,我重點係唔知點開口,同埋諗有冇意義
8 ]& c5 T5 _+ e& |  p7 x* b
# j) {: C' W0 k: D
8 b. A, i. Z( n, h7 R; ~$ U9 z% R離題了 哈哈哈
" c) U1 h: X  e2 k意義唔會無既 問題係遇唔遇到個好人囉8 |6 ]% J0 F. E2 a9 e2 \7 x

4 r8 C0 P! a# h$ A[ 本帖最後由 ruby0330 於 2019-6-1 17:40 編輯 ]
作者: wow    時間: 2019-6-1 23:11

引用:
原帖由 ruby0330 於 2019-6-1 17:38 發表   0 }% l7 K3 {6 j. U1 Z
9 X" m; A/ V/ j# O0 }, K1 D5 _
% n5 b5 Z: I% L( c

$ f- u6 {- @; z離題了 哈哈哈
( Q7 g( z1 ^; z0 v( {6 p5 z) q. \意義唔會無既 問題係遇唔遇到個好人囉
3 B) w# f. A2 M6 F我都怕識左個唔好的,點解我會諗意義問題呢,因為有時諗一個人都好free,咁當然有時會有寂莫的時候
作者: ggininder    時間: 2019-6-1 23:23

同個男仔反反覆覆左4年 最後都係分手收場; j" \  Z6 r0 |; \  f# i
總係覺得cd冇咩可能有將來
作者: ruby0330    時間: 2019-6-2 00:14

就只是求個希望吧  一個人很自由 ; h8 }6 q( p+ g2 K
但不開心時想找個人陪的時候就...
  x9 }' g4 ~7 \順其自然吧 有就有沒就沒了 相比個男友 ( o. N( l' ~. \" K: q5 g
覺得找個同樣是ts的一起壓力沒那麽大
作者: jesscd    時間: 2019-6-2 01:17

TS咪又係人一個.........唔係只係TS會遇到既問題

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0