標題: CD是發掘自己另一面的過程 [打印本頁]

作者: cindychan    時間: 2019-6-10 21:19     標題: CD是發掘自己另一面的過程

男裝時, 我一D都唔主動, 又唔識講野,响性方面好含蓄) ?% J/ r& ]1 j( Y1 e
但係一轉做女生模式時, 就好似發掘左另一人咁,會主動搵人傾計, 又同人sex text,又post性感少少的相
& U% K+ I3 E$ B5 `不過我都有底綫, 唔會受約$ P7 [# m0 o& H/ p
0 R* x+ W) Q7 S- R4 ~) @' M/ g
真係好有趣
# m, O$ l1 L  p/ J9 B0 u; Q# z* j+ g" q( o3 d. ^
大家有冇類似既反差呢4 Q5 X/ W7 s! r1 `  n

' [6 C( N: }0 W6 p9 d4 S7 H/ }[ 本帖最後由 cindychan 於 2019-6-10 21:23 編輯 ]
作者: 阿姨    時間: 2019-6-10 22:11

妳未遇上令妳動心的人啫
作者: totoioio2006    時間: 2019-6-10 23:03

會呀: y# L& s; f' L4 v, Z3 H3 X
我係女裝之後都會變左另一個人2 A  G: y5 t* L2 U$ s) m
發現自己係勁嗲同勁斯文
作者: Rachel    時間: 2019-6-10 23:34

不會…女裝與否都是R,所以性格丶喜好一樣# P* r2 p/ n; g) y7 W0 L( d
見到A350丶新幹線一樣咁開心& G5 S7 C( y5 P* E
不用扮別人才自在www 或者我本來是女生XD
作者: ruby0330    時間: 2019-6-11 00:22

男裝女裝時都差不多
3 P# Y9 U2 |- j8 B0 x  V, v' l# _就是賣萌技能會×2吧 哈哈哈哈
作者: jesscd    時間: 2019-6-11 00:28

我被Ex調教出黎, 最後上左癮............
作者: ueue3388    時間: 2019-6-11 00:41

認同你的想法
作者: misslady    時間: 2019-6-11 08:36

女兒心,; T& s5 Z4 b* N. M. [/ y- V
女兒裝,
7 }: m; E! r- A
4 n% U3 t7 l) @當然想有女兒身的行為,心態
作者: Elpitlum    時間: 2019-6-11 12:42

会啊。。。。。
作者: 3reeStyle    時間: 2019-6-11 13:56

會啊,那是另一個我
作者: 3reeStyle    時間: 2019-6-11 13:57

會啊,那是另一個我
作者: candys    時間: 2019-6-12 00:49

認同, cd後性格上係有反差
作者: Carol0122    時間: 2019-6-19 19:44

我又覺得唔會6 G2 Z, T  @# w# `
我唔係多重性格也不性格分裂3 U" K! v7 T) x  O2 y; F
只係根本覺得自己係女性: l% ^$ T9 ~' ~5 @# f+ C
所以無論男裝女裝其實我都係我
作者: joey221    時間: 2019-7-23 17:32

引用:
原帖由 cindychan 於 2019-6-10 21:19 發表   
( w' L# ]) z3 e& B男裝時, 我一D都唔主動, 又唔識講野,响性方面好含蓄
1 o0 L5 w2 x" ]" H) y& C3 I% {' v2 G但係一轉做女生模式時, 就好似發掘左另一人咁,會主動搵人傾計, 又同人sex text,又post性感少少的相' C- c9 J& I) E- J7 Q+ E5 z
不過我都有底綫, 唔會受約- E0 O  D6 [5 X) O& i5 c- x' N( H' h  B
" F0 e: J) E' I" C, E
真係好有趣
) d* r5 {1 {4 U/ e3 o# B& U0 _0 L
% l2 D& {( p1 |! n大 ...
0 v8 h! A5 D, l2 h6 t+ A4 P

% `+ @8 H* p+ Q$ d+ A3 O4 \我的性慾,傾向被吻和被插
作者: cd31415926    時間: 2022-3-15 19:17

自己痕陽剛 所以努力想要讓女裝好看一點  會想要享受那種落差
作者: MoodyBlues    時間: 2022-3-15 22:17

在床上會有不同" D6 F8 N+ n; }/ @4 {9 i
會想被人征服

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0