標題: 好想搵CD傾計..........有D唔開心 [打印本頁]

作者: jesscd    時間: 2019-8-31 00:19     標題: 好想搵CD傾計..........有D唔開心

其實我都鍾意CD好多年, 但一直匿埋自己玩....% R3 q) M9 s  P) S: c- T
上星期趁屋企無人又自己玩, 影左D相, 係交友Apps放左出黎,
2 [" Z/ \7 _7 l* X: b點知一晚竟然有好多人以為我真係女.....我又send d相比佢地啦, 佢地睇得好興奮...
1 L; ~0 R, u# z( E- p. y" F' n0 B+ K: ~" ]4 ^7 z
哩一刻我好迷失.....點解當我用女性身份竟然會咁多人留意我, Keep住一個星期都不斷有人想約我出街.....3 h8 Z  {3 e2 F# w1 X7 Q8 U5 o0 a
溝我, 氹我開心, 個反差感覺真係令我好空虛......
- w1 c: l& d8 r& G) u8 K8 c& W2 t1 I
....如果我真係女人就好啦.......
作者: siumece    時間: 2019-8-31 02:01

他们覺得新闻鲜,想溝一下你做爱。
作者: Spottedcrocuta    時間: 2019-8-31 03:11     標題: 回復 1# jesscd 的帖子

我係一個直男,先自聲明,no sex.。
" M/ V& Z7 O0 g1 }! K  c4 P' B. P" @5 U7 g
只係見到你個帖,有點擔心你情況。已pm左你,請查收,謝謝。
作者: uniformx    時間: 2019-8-31 16:51

越墮落越快樂
作者: sec2x    時間: 2019-9-1 03:44

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-8-31 00:19 發表   
! Y+ D  U3 A; e* T1 y2 a- m7 O其實我都鍾意CD好多年, 但一直匿埋自己玩....
- y$ Y* T, L) t2 a上星期趁屋企無人又自己玩, 影左D相, 係交友Apps放左出黎,
; L7 h$ Q# M! P: `  j' K% f點知一晚竟然有好多人以為我真係女.....我又send d相比佢地啦, 佢地睇得好興奮...* f1 g8 T6 U: V6 L. N2 z" @

* n1 w+ |, g0 Z& q2 Q% P4 F哩一刻我好迷失..... ...
: z' n( X3 f5 o6 G你都識講交友apps,假嫁
( f3 t0 x6 ~; m7 `好多姊姐ig bio寫埋係男仔,照樣一把狗公亂dm約炮
作者: misslady    時間: 2019-9-1 17:33

這裡,好多 這樣的人. P1 f, F7 R/ F1 B" C

0 `( o8 E- ], c" W(o^^o)
作者: jesscd    時間: 2019-9-2 23:41

幾日後, 好似越來越痴線.........
/ h4 `- z  Z$ t8 ^; `
/ C2 f6 p" H# `  L: u; U6 ]$ O好想影多D相, 引佢地, 自己都好興趣, 雖然無出樣, 但係已經收到好多J相, 飛機片比我睇......但我竟然有反應, 興奮左........我唔知自己點解會咁......影唔到性感相又好唔開心...........
作者: jesscd    時間: 2019-9-2 23:44     標題: 回復 4# uniformx 的帖子

有d咁既感覺.............點算
作者: Spottedcrocuta    時間: 2019-9-4 00:43

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-9-1 03:44 發表   
" l" n( n& {3 B. f
% L4 D& K& b7 g  X你都識講交友apps,假嫁
& M$ j' f% s* {5 P& h+ X1 s好多姊姐ig bio寫埋係男仔,照樣一把狗公亂dm約炮
1 S9 |# h3 M" S0 I% t" }3 M
, M) x0 F- l( s/ t- ], D7 K有d知道你係跨女會仲high仲狼死添
作者: Spottedcrocuta    時間: 2019-9-4 00:45

引用:
原帖由 jesscd 於 2019-9-2 23:41 發表   
6 G9 c* W: e/ T7 W( T( ~8 _( L幾日後, 好似越來越痴線.........
0 k' p- A$ n) M0 Z+ M, [; ~. N* e# V+ D( o& Y2 n
好想影多D相, 引佢地, 自己都好興趣, 雖然無出樣, 但係已經收到好多J相, 飛機片比我睇......但我竟然有反應, 興奮左........我唔知自己點解會咁......影唔到性感相又好唔開心... ...
( B. c1 A- D5 R9 w( R* A
+ @( Q9 Q7 @# ^我覆左你回覆,請查收,謝謝
作者: alexbb    時間: 2019-9-5 23:03

你冇事呀嘛?交友app係咁的。由其你肯交相出來。佢都都係要圖來J
作者: tfghghuhvcuigf    時間: 2019-9-5 23:32

連自己張相都吾敢放上黎就話自己似女到人地以為你係女? d人知你扮女人所以想獵奇下麻
8 J& U- v# N! E: M4 m+ m# `
2 A5 U3 ^- \. F: c[ 本帖最後由 tfghghuhvcuigf 於 2019-9-5 23:35 編輯 ]
作者: jesscd    時間: 2019-9-5 23:32     標題: 回復 11# alexbb 的帖子

哩幾日好Lost........
  R8 M& M5 k% j0 V$ ~  K5 R2 m+ X( Y9 G( f
我無Vchat, 但可以用TG
作者: tfghghuhvcuigf    時間: 2019-9-5 23:37

人地send J 圖比你 你有反應咪出去棍對棍囉 多9魚
作者: alexbb    時間: 2019-9-6 00:15     標題: 回復 13# jesscd 的帖子

我都冇v7, 係度傾囉
作者: genessy    時間: 2019-9-7 08:43

我係男生時都好多人留意
作者: jesscd    時間: 2019-9-9 00:15     標題: 回復 16# genessy 的帖子

我都係......但唔係咁囉
作者: annachan    時間: 2019-9-13 12:40

引用:
原帖由 jesscd 於 31/8/2019 00:19 發表   
& s- [+ z  k9 F9 y; Z) B其實我都鍾意CD好多年, 但一直匿埋自己玩....
; G: x3 x, b* F" Y8 `  C上星期趁屋企無人又自己玩, 影左D相, 係交友Apps放左出黎,
7 f% J* N5 M6 x點知一晚竟然有好多人以為我真係女.....我又send d相比佢地啦, 佢地睇得好興奮...& ?' g$ }0 ]7 Z) e. L1 ~

: _' D6 R3 s, W  H# ?5 g  b' }哩一刻我好迷失..... ...
1 P* e( K& x. f! B, E/ O% T+ v其實即使不是真女~~以三性身份也可以很多仔溝…8 G' l- M  n# T. ]* c3 B6 e! v# f

1 U/ y' e/ F" J( X$ h總是會有不介意三性的男生~~雖然香港真的比台灣少很多…
作者: annachan    時間: 2019-9-13 12:43

引用:
原帖由 jesscd 於 2/9/2019 23:41 發表   % U; ]! Q; V, Z* ?& W& l
幾日後, 好似越來越痴線.........% a5 Z. K8 x" a) t

* j, K) ^6 ^0 F8 w; r* P好想影多D相, 引佢地, 自己都好興趣, 雖然無出樣, 但係已經收到好多J相, 飛機片比我睇......但我竟然有反應, 興奮左........我唔知自己點解會咁......影唔到性感相又好唔開心... ...
% e. K' p5 u2 G好好靜下來想清楚覺得自己想當男生還是女生~~喜歡男生還是女生…. ?" x& J/ h) Y# m

4 [3 P8 X1 g4 X3 ^# h& v( S% s2 ^$ P然後再想後續問題…
& Z1 y1 J+ w7 a* Q) b, p+ x6 @: I1 V! f3 K5 \$ w. G. d' P1 F
我個人來說都習慣先坦誠我是三性的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0